Geile petra lekkere penissen


geile petra lekkere penissen

Ik loop naar Marieke toe en pak haar stropdasje vast en bekijkt die. Zacht streel ik met mijn vingertoppen over de parmantige lipjes van het jonge ding terwijl zij bereidwillig haar mondje opent. Met een wijsvinger duw ik haar tongetje naar beneden en kijk zo haar keelgat in. Marieke zuigt enthousiast aan mijn vinger en al snel voel ik haar huigje tegen mijn vingertop aan botsen. Hierbij maakt Marieke even een kokhalzende geluid. Tegen haar zuigende werking in trek ik mijn vinger terug en streel weer langs haar lipjes.

Het is net of ze iets opzwellen. Hierbij laat ik Marieke aan mijn binnendringende vinger likken, die ik tot halverwege in haar mondje duw.

Hierbij duw ik mijn vinger met zachte neukende bewegingen in haar mondje in en uit. Mijn pik staat ondertussen snoeihard in mijn broek en ik wou dat Petra of Trudy actie ondernamen om hem te bevrijden. Dit gebeurt niet, want zeker Petra is een en al aandacht voor mijn vinger die in het mondje van haar meisje neukt. Ik trek mijn vinger, die kleddernat is terug en wrijf het speeksel over haar lipjes. Nu haar mondje helemaal open is voel ik zacht aan haar lipjes, die nog steeds heerlijk elastisch en uitrekbaar zijn.

Even later zit mijn vinger weer lekker nat in haar mondje. Hierbij wrijf ik met de vingers van mijn andere hand zacht over de plaats waar haar kaken bij elkaar komen. Marieke knikt begrijpend en kijkt met grote ogen naar mijn kruis terwijl ik mijn witte broek laat zakken en mijn pik tevoorschijn springt. Snel laat ik de stoel zover zakken dat Marieke lekker ontspannen rechtop kan zitten en mijn pik op de hoogte van haar mondje is.

Gelukkig is de stoel vrij smal en kan ik er gemakkelijk in spreidstand overheen staan en posteer mezelf op enkele centimeters van haar mondje. Oh, wat kan dit kind heerlijk likken, bijna nog beter dat Trudy en Sonja haar dochter , gaat het door me heen.

Gulzig slurpt Marieke mijn pik naar binnen, maar in haar enthousiasme bijt ze ook gevoelig in de stam van mijn lul. Opnieuw breng ik mijn stijve pik voor haar mondje en begint Marieke er opnieuw heerlijk aan te likken en op te sabbelen. Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen. Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen.

Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen. Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt. Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken. Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken. Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt. Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt. Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes.

Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging naast me en als ik mijn blik hierop richt, zie ik dat Petra en Trudy met geile blikken naar Marieke staan te kijken, maar dat ze tegelijkertijd wel bezig zijn om elkaars tieten te strelen.

Marieke laat mijn pik schieten en haalt een paar keer diep adem en zucht van teleurstelling. Ik streel haar over haar hoofdje en mijn vingers glijden weer naar haar mooie zachte meisjeslippen.

Marieke grijpt mijn pik alsof het een honkbalknuppel is en trekt er lekker aan. Ik kijk haar aan en zie dat haar borsten lekker door Trudy gestreeld worden. Het is weliswaar wat taaier en stroperiger, maar het blijft vloeistof.

Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen. Opnieuw voel ik mijn lul de keel van het gulzige meisje binnendringen en ik begin zacht in en uit te stoten.

Oh, wat een heerlijk geil gevoel, dit pijpende grietje, flitst het door me heen en doet mijn pik nog verder opstijven. Ook voel ik hoe Marieke probeert om met haar tongetje mijn pik te beroeren, terwijl haar handjes weer op zoek zijn naar mijn dikke klootzak. Helaas is hij te groot en blijft het bij sporadische kleine likjes aan de onderzijde van haar mond. Ik kijk goedkeurend naar het zuigende mondje en de lange slanke strelende vingers van Petra, die haar dochter zacht aanmoedigt om lekker door te zuigen.

Ze is achter de vrouw gaan staan en heeft haar hand, onder het rokje tussen de dijen van Petra door het kutje aan het masseren. Wat een lekkere geile assistente heb ik tegenwoordig flitst het door me heen. Intussen voel ik hoe het speeksel van Marieke langs mijn pik en zak naar beneden druipt.

Het meisje heeft een behoorlijke speekselfabriek en ik merk dat haar mondje en keeltje steeds gemakkelijker mijn lul verwerkt. Dus ga ik haar mondje ook nadrukkelijker neuken. Ik moet mezelf blijven zeggen dat ik rustig aan moet doen anders zit het mooie pijpbekkie zo meteen barstens vol met mijn geil. Ik trek mijn staalharde lul opnieuw uit het mondje van Marieke die teleurgesteld zucht.

Ik stap opzij en laat Marieke uit de stoel komen. Ik trek Marieke naar me toe en neem haar op schoot terwijl ik op de tandartsenstoel ga zitten. Als je een andere positie aanneemt dan kan je veel langer en beter in je mondje geneukt worden. Als ze ligt pak ik een klein stevig kussentje en leg dat onder haar nek, zodat haar hoofd wat achterover net op de rand van de bank ligt.

Onmiddellijk begin ik haar nu veel feller te naaien terwijl Marieke geen moeite heeft om mijn harde dikke lange lul te verwerken. Petra is onder de indruk en buigt zich verbaast over haar dochter en ziet hoe ze mijn stevig neukende lul in haar mondje verwerkt. Marieke knippert koortsig met haar ogen en begint met haar lijfje te bewegen en ook nu weer spelen haar vingertjes heerlijk met mijn volle zak. Ik buig me over haar heen en neem zacht haar kleine kutje tussen duim en wijsvinger en begin er zacht mee te spelen.

In deze houding kunnen mannen jouw ook een beetje laten genieten door met dat mooie kale kleine kutje van je te spelen. Word je lekker in je mondje geneukt Marieke?

Ook kronkelt ze lekker met haar jonge geile lijfje en ik voel dat haar mooie jonge kutje wat vochtig wordt. Ik voel dat Marieke probeert om te knikken, maar ik hou het niet meer uit, ik moet mijn zak legen in dat heerlijk pijpende mondje. Ik probeer me in te houden, maar Marieke speelt geestdriftig met mijn zak en uiteindelijk leeg ik hem bijna geheel in haar mondje. Allebei hijgen we van de geleverde inspanning terwijl Petra met een rood hoofd staat te genieten van het sperma wat uit het mondje van haar kleine meid druipt.

Ik help intussen Marieke overeind en neem haar mee terug naar mijn bureau, waar nog steeds een glas limonade voor haar staat en laat haar hiervan drinken. Ik ga er niet verder op in, want ze moet nog wat andere onderzoeken ondergaan, waar ik me op moet concentreren. Ik neem Marieke opnieuw mee naar de onderzoekstafel, waar Trudy en Petra nog steeds staan te geilen. Ik zie nu tot mijn genoegen dat Petra de volle tetters van mijn assistente Trudy gevonden heeft en er opgewonden mee staat te spelen.

Ik ga op de bank liggen en vraag Marieke om bovenop me te klimmen, zoals ik haar verteld heb. Marieke bewijst opnieuw een goede leerlinge te zijn want spoedig voel ik haar zijdezachte haren op mijn buik en haar hete adem op mijn pik. Ik voel het neusje van Marieke op mijn onbehaarde onderbuik en geniet van dat gevoel.

Ook voel ik dat de tip van mijn opzwellende lul weer gemakkelijk in haar mondje heen en weer gezogen wordt en dat Marieke schijnbaar moeiteloos mijn pik weer in haar keel laat glijden. Het is nu niet de bedoeling dat ik me door het kleine geile groetje laat verleiden om weer klaar te komen, dus ga ik wat overeind en kus zacht haar bolle kutje en het sterretje van haar anus. Een beetje onwillig en met een teleurgestelde zucht laat Marieke mijn weer kliedernat gekwijlde pik uit haar mondje glippen en gaat rechtop zitten en klimt uiteindelijk van me af.

Petra is helemaal in een geile roes en ik moet tot drie keer toe mijn vraag herhalen voordat ik een rauw klinkend antwoord krijg. Ik geef haar opnieuw een flink glas priklimonade en start de DVD met daarop de instructies, zoals ik die gemaakt heb als voorlichtingsfilm voor mijn eigen schoolklassen. Ik ga direct naar het hoofdstuk waarin jonge meiden met dikke lullen geneukt worden en waarbij nogal wat sperma langs die mooie jonge gladde dijen stroomt.

Ook zie ik dat Marieke er opgewonden van raakt en af en toe over haar naakte tepeltjes strijkt en vervolgens een handje in haar kruis legt en lekker met haar eigen kutje begint te spelen.

Dit laatste had ik nog niet verwacht, maar kennelijk heeft de vooropleiding van Meneer Rob en Tante Saskia hier aan bijgedragen. Ik geniet van het enthousiasme van de leuke tiener en besluit om haar nog wat geiler te maken, door een prikkelende pasta op haar kutje en tepeltjes te smeren.

Het verrast me en maakt me extra geil als ik merk dat haar kleine klitje al een eigen willetje heeft en spontaan stijf begint aan te voelen. Snel duik ik achter de computer en schrijf dit fenomeen op.

Ook streel ik nog even over haar kleine harde pukkeltjes van tepeltjes en zet de DVD stil, waarna ik Marieke meeneem naar de gynaecologenstoel en laat haar daarin plaatsnemen. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke. Als ze goed in positie ligt zet ik haar benen vast met de brede zachte leren banden die eraan zitten. Vervolgens stel ik de rugleuning zo af dat Marieke goed kan zien wat er tussen haar benen gebeurt.

Ik stel haar op haar gemak en vertel haar dat ze haar armen langs haar lijfje moet leggen. Vervolgens knip ik de operatielamp aan en richt die op haar lekker rood opgezwollen kutje en met een snelle blik naar mijn computer zie ik dat de webcam in de lamp prima zijn werk doet. Snel loop ik even terug naar de pc en zorg ervoor dat alle beelden opgenomen worden. Als ik terug ga naar de gynaecologenstoel zie ik dat Trudy en Petra amechtig hijgend tegen elkaar aanhangen bij de onderzoekstafel.

Zo te zien hebben ze elkaar intussen goed verwend. Bij de stoel waarin Marieke zit aangekomen ga ik op mijn kruk tussen haar wijd gespreide benen zitten en open de lade met de eendenbektangen. Ik neem de kleinste en maak de bek met mijn eigen handen wat warm, waarna ik de bek met KY-gel lekker glad maak.

Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke, die zacht kreunt als hij contact maakt met haar hete poesje. Met de vingers van mijn linkerhand duw ik zacht de buitenste lipjes opzij, waarbij ook de binnenste lipjes wijken en het neukgaatje van het meisje zichtbaar wordt.

Snel richt ik de operatielamp wat bij en duw de bek zacht een vijftal centimeter in het kleine kutje. Tijdens deze woorden duw ik de tang helemaal naar binnen en begin haar kutje te openen door de bekken van de tang uit elkaar te draaien.

Al snel blijkt dat deze tang veel te klein is en vervang in hem door een middelmaat. Nu krijg ik al een prachtig inzicht in de ribbels, die de binnenzijde van het vaginaatje van het meisje bekleedt. Ook schijn ik er even met een fel lichtje in en alles ziet er prima en lekker geil uit. Nu laat ik de bekken van de tang open en trek hem voorzichtig uit haar kleine kutje.

Ik pak nu de grootste tang en smeer hem in met KY-gel en duw de top tussen de iets openstaande lipjes van Marieke. Ik vertel haar maar niet dat ik dat expres heb gedaan om te kijken hoe ze daar op reageert.

Ik stop de penetratie onmiddellijk, maar laat de tang op zijn plaats en begin ook deze open te draaien. Trudy is aan de andere kant naast me komen staan en richt de operatielamp op de opening die ontstaat door het opendraaien van de tang.

Als we alle drie nog een keer genietend gegluurd hebben pak ik de maatdildo uit het tweede laatje en duw die voorzichtig door de opening in de eendenbektang naar binnen. Als Marieke kreunt en grote ogen opzet, lees ik 22 cm af en laat het aan Trudy zien.

Na deze uitleg, die nu ook op de computer staat, verwijder ik de dildo en de eendenbektang. Zacht kneed ik het nog steeds openstaande bolle kutje van Marieke en geniet van het zachte vel onder mijn vingers.

Ik voel dat mijn lul weer stijf overeind staat en me eigenlijk wil dwingen om het meisje te gaan neuken, maar ik wil eerst mijn onderzoek afmaken.

Zacht kneed ik om de beurt de twee bolle stukjes vlees die haar buitenste lipjes vormen. Ze zit nog heerlijk in het z. Vervolgens rek en rol ik ook om de beurt de beide binnenste lipjes en voel dat Marieke natter en natter wordt tijdens dit stukje van het onderzoek. Er kwamen allerlei geluiden uit het appartement naast mij, maar dat kon nu ook even niet anders dacht ik. Later op de avond, het begon al wat schemerig te worden, bleef Roy alleen achter, zijn maat kwam de volgende dag weer.

Ik lag nog lekker te genieten van de zwoele avond, en ik hoorde Roy iets zeggen. Dat was tegen mij natuurlijk, ik was dit niet gewend. Hij zei, zou je het gezellig vinden als ik bij je kom zitten om een biertje te drinken?

Zelf heb ik nog geen spullen op mijn terras en het is binnen erg warm. Hij vroeg het zo aardig dat ik het niet kon weigeren. Zo zaten we wat te kletsen en hij vroeg of ik een vriend had. Ik zei nee, ik heb daar nog geen tijd voor gehad, ik ben altijd een echte studiebol geweest, en nu werk ik een jaar en stort me daar helemaal op. Je hebt dan voor de sex en zo wel eens een vriendje hier toch zeker? Hij was behoorlijk rechtstreeks en ik was even stil. Ik antwoordde toen, weel eens eentje, maar echt niet veel hoor.

Mis je de sex niet dan, vroeg hij? Ik zei nee, want ik ben niet veel gewend op dat gebied en dan mis ik het ook niet. Hij keek naar haar, dacht even, hij kleed mij met zijn ogen uit. Ze werd er wat verlegen van, wat wilde deze man van haar?

Ik moet even naar binnen ik, en maakte dat ik daar weg kwam. Ik had rode blosjes op mijn wangen, erg toch, ben je 29 en dan ga je blozen om niets. Ze maakte haar gezicht wat nat met koud water, dat was beter zo dacht ze. Ze wilde zich omdraaien maar voelde dat er iemand achter haar stond en ze kon geen kant uit. Ik wist niet wat me overkwam, wie deed nu zo? Ze wilde hem weg drukken maar voelde zijn onderlichaam tegen het hare, en dat deed iets vreemds met haar. Het gaf een apart gevoel in haar onderbuik, was ze geil aan het worden?

Ze wist het eigenlijk niet goed, wat had ze nu helemaal meegemaakt op dat gebied? Niets eigenlijk, en nu stond daar die stoere, lekkere neger tegen haar aan, zou ze………? Maar lang hoefde ze niet na te denken, die sterke kerel tilde haar op en liep naar buiten, legde haar voorzichtig op haar ligstoel en zei, we gaan dit rustig aan doen, als jij nog niets gewend bent.

Ik gaf me helemaal over, wat normaal gesproken niets voor mij was. Hij schonk nog wat drinken in, kwam op het achtereind van het ligbed zitten en zei, doe je benen eens wat wijder schatje,misschien kan ik dan l wat zien wat me geil maakt.

Ze deed dit braaf en hij kon nu duidelijk wat zien aan de kant van haar badpak. Hij schoof wat dichter naar haar toe, ze zag aan zijn boxer, dat er iets erg groot was geworden, zijn piemel. Ze rilde even en hij begon te lachen, het komt goed hoor buurvrouwtje, ik ga je heel zachtjes aanpakken. Hij streek met een vinger over haar schaamstreek, dat voelde heerlijk vond ze en haar benen gingen als vanzelf wijder uit elkaar.

Hij trok haar badpak van onderen wat aan de kant zodat hij nu haar kutje kon zien, wat had ze zich lekker kaal geschoren en wat was ze glad, hij zat te genieten. Nu probeerde hij voorzichtig of hij haar wat geil kon krijgen, hij voelde aan haar kut en hij voelde dat ze al nat was en stopte meteen een vinger in het lekkere kutje.

Hij dacht, die zal ik eens goed nemen vanavond en hopelijk nog vele keren daarna, dat zou mooi zijn met zijn buurvrouwtje. Nu nam Petra hem bij de hand en zei, ga je mee, ik durf dit niet zo goed hier buiten. Er was geen mens te bekennen maar als haar dat een beter gevoel gaf, dan ging hij met haar mee, neuken zou hij. Ze gingen naar haar koele slaapkamer, ze ging op bed liggen en meteen kwam hij bij haar staan en trok haar badpak uit.

Wat een mooie vrouw was dit, en ze was ook nog eens behoorlijk geil aan het worden. Hij trok nu ook zijn kleren uit en Petra schrok, wat een grote zwarte lul, die kon ze echt niet in zich hebben. Hij ging bij haar liggen, zoende haar kutje, speelde met zijn tong wat met haar lipjes, en ze werd steeds natter.

Dit gaat de goede kant op dacht Roy, misschien moest hij haar eerst maar eens klaar vingeren? Dat probeerde hij, eerst twee vingers maar toen ze begon te kronkelen en te kreunen durfde hij er wel vier in te steken. Het duurde wel wat lang maar ze kwam met een zucht klaar, wat zalig riep ze naar Roy. Hij kwam wat omhoog en gaf haar een zoen, lekker hé meid zei hij.

Ja heerlijk zei Petra, maar ik denk dat jou grote lul niet in mijn kutje past. Dat komt wel goed zei Roy, en meteen duwde hij zijn lul tegen haar kutje. Die was nog goed nat van zopas, dus dat scheelde al weer dacht hij. Zo op haar liggend, duwde hij steeds wat verder, het ging stroef maar dat vond hij alleen maar lekker. Ze zeiden beide niets, en Roy dacht, zal ik naar binnen stoten? Hij nam een hap lucht en duwde zijn pik naar binnen, waardoor Petra een harde gil gaf.

Dat doet pijn roept ze, stop er mee. Maar Roy wist nu van geen ophouden en stootte flink door net zo lang tot ze niets meer zei en toen ging het wat rustiger.

Liters sperma sex in gelderland

Terwijl ik mezelf aan het vingeren was dacht ik aan Inge, die er prachtig uitzag, ik zag haar voor mij in haar doorschijnende nachtjaponnetje, ze had mooie grote borsten met grote tepels en ik dacht aan die heerlijke kus van vanmiddag. Ik heb mijzelf die avond zo waanzinnig gevingerd en ik ben ook mijn grote borsten niet vergeten, dat ik wel 4 keer waanzinnig klaargekomen bent.

De volgende dag vroeg Inge of ik zin had om lekker te zonnen bij haar in de tuin, het was heerlijk weer en ik had verder toch niets te doen dus waarom niet dacht ik. Inge had een mooi bikini aan, waar haar mooie vrouwelijke lichaam mooi in uit kwam.

We lagen heerlijk naast elkaar in de zon, toen Inge ineens weer over het masturberen begon, ze vertelde dat ze zelf, die ochtend heerlijk met zichzelf had gespeeld en daarbij stiekem aan mij dacht, ze vroeg of ik dat niet erg vond. Natuurlijk niet zei ik met een enigszins rood geworden hoofd en ik biechtte direct op wat ik gisterenavond had gedaan en dat ik toen ook aan haar dacht. Echt waar zei Inge, heb je nu eindelijk eens gemasturbeerd waar Wim niet bij was en hoe vond je het vroeg ze, ja zei ik en ik moet je bekennen dat ik het zo lekker vond dat ik wel 3 keer ben klaargekomen.

En je dacht daarbij ook aan mij vroeg ze, ja dat komt omdat Wim tegen mij zei, toen hij wegging, als je geil bent en zin in seks hebt, ga dan even langs Inge. Meent hij dat echt of maakt hij daar een geintje over vroeg Inge? Ja, dat meent Wim echt, Wim zou het geweldig vinden als ik met een andere vrouw zou spelen.

O spannend zei Inge en wat vind jij daar dan van vroeg ze aan mij? Ik weet niet ik heb nog nooit seks met een vrouw gehad. Maar zou je dat weleens willen proberen dan vroeg Inge en direct legde ze haar hand op mijn been? Even wist ik niet meer wat ik moest zeggen, ik weet het niet zeker stotterde ik. Inge kwam steeds dichterbij liggen en wreef nu met haar handen heerlijk over mijn benen, ze zei als Wim het goed vind, dan kunnen we het toch een keer proberen, als je het niet fijn vind, dan stoppen we direct en zijn we even goede vriendinnen oké vroeg ze?

Ik was inmiddels al aardig opgewonden van ons gesprek, dat ik zei, oké laten we het maar eens proberen dan. We liepen nu naar binnen en nog maar net binnen, omhelsde Inge mij en ze begon mij innig te zoenen.

Ik moet eerlijk zeggen dat smaakte naar meer, ze kuste mij zo lekker, dat ik steeds geiler werd onze tongen draaide heerlijk langs elkaar heen. Tijdens het zoenen gingen Inge der handen ook naar mijn borsten, ik dacht dat ik gek werd van geiligheid, dit voelde zo enorm lekker aan, dat ik alles toe liet. Toen pakte Inge mijn hand beet en leide mijn hand naar haar borsten, een beetje verlegen pakte ik toen haar mooie stevige borsten vast en begon daar ook mee te spelen. Ik moet zeggen geheel tegen mijn verwachting in, ik dacht immers dat ik procent hetero was vond ik het geweldig.

We hebben ekaar zo zeker 10 minuten behoorlijk geil staan te verwennen in de gang, toen zei Inge kom dan gaan we naar boven, naar de slaapkamer, ik was zou super geil, dat ik haar gewoon volgde. Eenmaal in bed aangekomen, konden we niet meer van elkaar afblijven, voor het eerst in mijn leven heb ik seks met een vrouw en wat voor seks, geweldig, onze handen gingen over ons hele lichaam heen en zo kwamen we ook bij elkaar natte kutje terecht.

Inge begon mij lekker te vingeren en ik kon niet achter blijven dacht ik en ook ik stak voor het eerst in mijn leven een vinger in een ander kutje dan die van mijzelf. Dit is zo waanzinnig geil,dat ik er niet meer vanaf kon blijven, wat voelde dat gewelig. Inge zakte ineens naar onder en begon mij op een geweldige manier te beffen. We hebben elkaar zeker 4 keer klaargemaakt en ik besloot die nacht bij haar te blijven slapen.

Tegen de ochtend hebben alles nogeens dunnetjes overgedaan en toen ben ik naar huis gegaan. Wim zei dat hij nu zo geil was geworden en hij vroeg of we nu verder konden gaan met geile praat zodat we elkaar een keer door de telefoon klaar konden maken. Alweer een nieuwe ervaring,dacht ik. Ik stemde daarmee in en Wim wilde alles weten over de seks die ik met Inge had gehad, ik vertelde alles en beleefde het in mijn gedachten gewoon weer opnieuw.

Ik speelde eerst met mijn borsten om vervolgens lekker te gaan het vingeren terwijl Wim zich aan het aftrekken was, ik hoorde Wim kreunen door de telefoon heen, Wim zei o ik ben zo super geil en mijn lul is zo hard, ik ga komen, ik zei ik ook schat, trek maar lekker aan je dikke lul lieverd.

Niet veel later kwamen we allebei enorm lekker klaar. Wim bedankte mij en vertelde dat hij trots op mij was,dat ik mezelf nu eindelijk eens helemaal heb laten gaan,op seks gebied, van jouw ervaring nu, gaan we nog veel van genieten zei hij en ik zei,ja dat weet ik wel zeker. De week was voorbij en Wim kwam gelukkig weer thuis,ik besloot om mij zo sexy mogelijk aan te kleden,ik had een kort rokje aan met een wit doorschijnend blousje,met daaronder een zwarte kanten BH, Wim was zo geil dat hij zijn tas neer zette in de gang en mij direct helemaal super geil begon te zoenen,zijn handen streelde over mijn gladde blousje en mijn tepels kwamen duidelijk zichtbaar door mijn blousje heen naar voren.

Hij zei ik wil alles nogeens horen over je ervaring met onze lekkere buurvrouw Inge. Ik vertelde,wat jij tegen mij had gezegd toen je wegging,als je zin in seks hebt,ga dan maar even langs de buurvrouw,dat vond Inge zo geil idee,dat we daardoor eigenlijk al heel snel met elkaar in het bed lagen. Ja geil zei Wim en toen vertel aub verder,je maak mij helemaal gek met dit verhaal. Ik vertelde dat we begonnen met zoenen en dat ik dat al een waanzinnige ervaring vond en verder zei Wim?

Toen vertelde ik dat we elkaars lichaam helemaal gestreeld hebben en dat we daarbij geen plekje over hebben geslagen. Ik zag Wim zijn broek steeds boller staan en ook ik werd steeds weer geiler,alweer beleefde ik alles opnieuw.

Wim vroeg of ik haar ook gebeft had,ja toen ik eenmaal bezig was,kon ik niet meer stoppen,ik was zo geil en Inge ook,dat we werkelijk alles bij elkaar hebben gedaan zei ik. Wim werd gek van geligheid en zijn handen verdwenen nu onder mijn rokje, waar hij mijn inmiddels super nat geworden kutje al snel had gevonden. Ik besloot Wim zen lul uit zijn broek te halen en ik begon hem langzaam wat af te trekken, terwijl hij zijn vingers in mijn super natte kutje had gedaan.

We gingen allebei steeds harder hijgen van de geiligheid,ik zakte even door mijn knieen en besloot de lul van Wim eens even lekker in mijn mond te nemen en Wim voor het eerst in ons huwelijk een lekker klaar te pijpen.

Wim was zo geil dat hij zei,stop even wijfie anders kom ik klaar,normaal stop ik dan,maar nu was ik zo geil dat ik gewoon doorging. Het duurde niet lang of Wim spoot zijn sperma met enorme stralen in mijn mond,ik had moeite om alles door te slikken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het deze keer nog lekker vond ook en ik likte zijn hele lul schoon. Wim vond het geweldig en hij ging nu door de knieen en begon mij zo staande te beffen,ook dat duurde niet lang voordat ik waanzinnig klaarkwam,ik stond gewoon te schokken op mijn benen terwijl Wim mij naar een superorgasme befte.

Dat is nogeens een super thuiskomst zei Wim tevreden,ja we gaan steeds meer van elkaar genieten zei ik,ik wordt nu met de dag geiler zei ik tegen Wim en wreef daarbij even heerlijk door mijn kruisje heen.

Later op de avond vroeg Wim of we geen trio konden doen,ik zei nee Wim dat kan echt niet want Inge puur Lesbisch,o ja dat is waar zei Wim,maar zou ik dan niet een keer mogen kijken als jullie elkaar verwennen? Nou ik beloof niks zei ik, maar ik zal het eens aan Inge vragen en Wim zijn ogen gingen al glimmen van geiligheid.

De volgende morgen kwam ik Inge tegen en ze vroeg gelijk,zo was het lekker gisteren toen Wim weer thuis kwam,hoe zo vroeg ik heb je ons gehoord dan? Inge moest lachen, ja ik kon jullie goed horen,zo goed dat ik er zelf geil van werd,ik heb heerlijk liggen vingeren toen jullie bezig waren. Ik moest ook wel even lachen en zei,nou dan hebben we allemaal genoten toch?

Het ijs was alweer gebroken en ik besloot maar direct met de deur in huis te vallen, ik vroeg of ze er bezwaar tegen had als Wim zou kijken als wij samen weer eens seks met elkaar zouden hebben,want dat was mij enorm goed bevallen vertelde ik aan Inge.

Nou het is mij ook zeer goed bevallen moet ik zeggen zei Inge en ik heb totaal geen bezwaar als Wim wil kijken,maar ik wil geen seks met hem,alleen maar met jou. Ik vertelde dat ik dat al had verteld aan Wim,omdat jij natuurlijk puur lesbisch bent. Inge zei zeg maar wanneer jullie dat willen,ik ging dat even bespreken met Wim zei ik en ik ging direct naar huis. Toen ik het vertelde aan Wim,had hij het eigenlijk wel direct gewild,zijn broek stond al weer behoorlijk bol,ik zag zijn lul erg snel groeien.

Maak maar een afspraak Wim,ik belde direct naar Inge en we besloten om diezelfde avond nog bij elkaar te komen. Ik liet haar binnen en vanaf dat moment,kon Wim zijn ogen niet meer van haar af houden. Ik gaf Inge een lekker wijntje en ging naast haar zitten op de bank,recht tegenover ons zat Wim in de stoel. Het duurde niet lang of Inge legde haar hand op mijn been. We keken elkaar even aan en we begonnen elkaar heerlijk te tongen,waarbij onze handen elkaars lichaam van top tot teen streelde.

Mijn hand ging voorzichtig haar jurkje in en haar hand,ging al snel omhoog onder mijn rokje naar mijn natte glimmende slipje en ze streelde heerlijk over mijn kruisje heen. Wim zijn ogen en zijn lul werden steeds groter bij dit gegeil van ziin eigen vrouwtje met zijn buurvrouw. Tot het op een gegeven moment het er echt van kwam, we spraken een datum af. Erg spannend want ze blijft natuurlijk een vrouw die getrouwd is.

Haar man was weg voor 2 dagen met de kinderen en nu wisten wij zeker dat we niet betrapt konden worden. Het duurde nog 4 weken voordat die dag er ook eindelijk was, dat ik naar Petra ging. In de tussentijd werden de mails alleen maal geiler, we hadden elkaar in onze fantasie al erg vaak uitgekleed, gelikt en geneukt.

Eindelijk was het zo ver, maandag 6 februari om 10 uur zat ik in de auto op weg naar Petra. Ze woonde een uur reizen met de auto bij mij vandaan.

Geen eens zo ver, maar dat uur duurde heel lang. Aan de ene kant was ik super zenuwachtig, maar aan de andere kant ook erg geil. Ze woonde dicht bij de rondweg, ik kon er zo heen rijden. Ze woonde erg groot zag ik toen ik bij het huis aankwam. Ik belde aan en ze kwam naar de deur toe.

Ze is niet klein, 1 meter 75 gok ik, ze is lekker stevig maar niet extreen dik. Ze heeft bruin haar en erg mooie borsten die verhuld zijn in een mooi strak shirtje. We gingen eerst wat drinken en de spanning was er, dat voelde je al goed.

Op een gegeven moment vroeg ze of ik een rondleiding door het huis wilde, en natuurlijk wilde ik dat want ik wist bij welke kamer we zouden blijven hangen. Het was een mooi huis, en voor me door het huis liepen 2 lekker billen in een strakke broek. Waar ik mijn ogen maar moeilijk vanaf kon houden, omdat ik wist dat ik er zo aan kon zitten! We kwamen bij de gang naar de slaapkamer, en nu stonden we dicht bij elkaar. We keken elkaar recht in de ogen en onze lippen kwamen dichter bij elkaar.

En toen ze elkaar raakten begon het, je voelde het door onze lijven gaan hoe geil we waren. We wilden elkaar, en belanden op bed. Onze handen gingen over elkaars lichamen en de kledingstukken gingen al snel uit. Ik ging met mijn hand over haar borsten , ze voelden heerlijk aan.

Lekker zacht en een perfecte maat. We lagen allebei alleen nog in onze boxer en string. Ik ging met mijn handen over haar string heen, ik voelde haar lekkere kutje in haar string zitten. Ik trok haar string uit en ging verder op verkenning met mijn hand. Ik voelde nu voor het eerst met mijn vingers haar lekkere kutje, ze was niet helemaal kaal.

Een mooi bij geschoren streepje had ze. Haar schaamlippen voelde lekker zacht, en ik ging met mijn vinger in haar natte kutje. We zoende ondertussen nog door, maar toen ik met mijn vinger in haar kwam stopte ze even.

Ze kreunde licht en ze voelde zo lekker aan. In onze mail-fantasie hadden we dit natuurlijk al heel vaak gedaan. Ik stopte met haar te zoenen, maar mijn vinger ging door en ik stopte er nog een bij. Ik ging nu aan haar oorlel likken. Petra werd alleen maar geiler hierdoor, en ik ook. Terwijl ze nog geen eens in mijn boxer heeft gevoeld.

Ik ging met mijn mond via haar hals naar haar borsten. Met mijn vrije hand pakte ik haar linker borst en likte de tepel ervan. We keken elkaar aan en we zagen aan elkaar dat we het heerlijk vonden. Ik ging via haar buik naar haar geweldige kutje. Eerst plaagde ik haar een beetje door eromheen te likken. Toen nam ik een lip van haar kutje in mijn mond en likte eraan. Ik likte in haar kutje, ze kreunde en ik proefde haar.

Ik likte haar hele kutje behalve haar klit. Ze hield het niet meer, ik ging voor de klit. Ze kreunde nog harder en geiler, ze pakte mijn hoofd. En Petra drukte mijn hoofd tegen haar kut aan. Ik wist nog uit de mails dat het haar heerlijk zou lijken als ik ook aan haar kontje zou likken, maar dat niemand dat ooit gedaan had bij haar.

Dus ik ging van haar klit naar beneden, en ik merkte hoe opgewonden ze reageerde toen ik naar beneden ging.



geile petra lekkere penissen

Ik loop naar Marieke toe en pak haar stropdasje vast en bekijkt die. Zacht streel ik met mijn vingertoppen over de parmantige lipjes van het jonge ding terwijl zij bereidwillig haar mondje opent.

Met een wijsvinger duw ik haar tongetje naar beneden en kijk zo haar keelgat in. Marieke zuigt enthousiast aan mijn vinger en al snel voel ik haar huigje tegen mijn vingertop aan botsen. Hierbij maakt Marieke even een kokhalzende geluid. Tegen haar zuigende werking in trek ik mijn vinger terug en streel weer langs haar lipjes. Het is net of ze iets opzwellen. Hierbij laat ik Marieke aan mijn binnendringende vinger likken, die ik tot halverwege in haar mondje duw.

Hierbij duw ik mijn vinger met zachte neukende bewegingen in haar mondje in en uit. Mijn pik staat ondertussen snoeihard in mijn broek en ik wou dat Petra of Trudy actie ondernamen om hem te bevrijden. Dit gebeurt niet, want zeker Petra is een en al aandacht voor mijn vinger die in het mondje van haar meisje neukt.

Ik trek mijn vinger, die kleddernat is terug en wrijf het speeksel over haar lipjes. Nu haar mondje helemaal open is voel ik zacht aan haar lipjes, die nog steeds heerlijk elastisch en uitrekbaar zijn. Even later zit mijn vinger weer lekker nat in haar mondje. Hierbij wrijf ik met de vingers van mijn andere hand zacht over de plaats waar haar kaken bij elkaar komen. Marieke knikt begrijpend en kijkt met grote ogen naar mijn kruis terwijl ik mijn witte broek laat zakken en mijn pik tevoorschijn springt.

Snel laat ik de stoel zover zakken dat Marieke lekker ontspannen rechtop kan zitten en mijn pik op de hoogte van haar mondje is. Gelukkig is de stoel vrij smal en kan ik er gemakkelijk in spreidstand overheen staan en posteer mezelf op enkele centimeters van haar mondje.

Oh, wat kan dit kind heerlijk likken, bijna nog beter dat Trudy en Sonja haar dochter , gaat het door me heen.

Gulzig slurpt Marieke mijn pik naar binnen, maar in haar enthousiasme bijt ze ook gevoelig in de stam van mijn lul. Opnieuw breng ik mijn stijve pik voor haar mondje en begint Marieke er opnieuw heerlijk aan te likken en op te sabbelen. Ook grijpt ze automatisch naar mijn dikke grote klootzak en duwt met haar vingertjes de ballen zachtjes omhoog en laat ze weer in haar handen vallen.

Oh, wat is dit kind toch een prachtig natuurtalent. Zacht dring ik aan en duw voorzichtig mijn lul een centimeter naar binnen. Zacht leg ik mijn hand op haar achterhoofdje en pers mijn lul wat nar binnen. Ik voel hoe de top van mijn dikke paddestoelkop tegen haar huig aankomt.

Ook voel ik dat Marieke, wat kokhalzend probeert te slikken. Ik let nu even goed op haar, want ze mag niet in paniek raken. Na nog twee korte kokhals bewegingen voel ik hoe mijn lul in haar keeltje glijdt.

Ik hoor hoe Marieke nu snuivend adem haalt. Zacht begin ik haar hoofdje heen en weer te bewegen met mijn handen en voel hierbij haar fluweelzachte hoofdhaartjes. Vanuit mijn ooghoek zie ik beweging naast me en als ik mijn blik hierop richt, zie ik dat Petra en Trudy met geile blikken naar Marieke staan te kijken, maar dat ze tegelijkertijd wel bezig zijn om elkaars tieten te strelen.

Marieke laat mijn pik schieten en haalt een paar keer diep adem en zucht van teleurstelling. Ik streel haar over haar hoofdje en mijn vingers glijden weer naar haar mooie zachte meisjeslippen. Marieke grijpt mijn pik alsof het een honkbalknuppel is en trekt er lekker aan. Ik kijk haar aan en zie dat haar borsten lekker door Trudy gestreeld worden. Het is weliswaar wat taaier en stroperiger, maar het blijft vloeistof. Opnieuw zuigt Marieke met een lekkere natte mond mijn harde grote lul naar binnen en ik voel hoe het meisje haar mond probeert te ontspannen.

Opnieuw voel ik mijn lul de keel van het gulzige meisje binnendringen en ik begin zacht in en uit te stoten. Oh, wat een heerlijk geil gevoel, dit pijpende grietje, flitst het door me heen en doet mijn pik nog verder opstijven.

Ook voel ik hoe Marieke probeert om met haar tongetje mijn pik te beroeren, terwijl haar handjes weer op zoek zijn naar mijn dikke klootzak. Helaas is hij te groot en blijft het bij sporadische kleine likjes aan de onderzijde van haar mond.

Ik kijk goedkeurend naar het zuigende mondje en de lange slanke strelende vingers van Petra, die haar dochter zacht aanmoedigt om lekker door te zuigen. Ze is achter de vrouw gaan staan en heeft haar hand, onder het rokje tussen de dijen van Petra door het kutje aan het masseren.

Wat een lekkere geile assistente heb ik tegenwoordig flitst het door me heen. Intussen voel ik hoe het speeksel van Marieke langs mijn pik en zak naar beneden druipt.

Het meisje heeft een behoorlijke speekselfabriek en ik merk dat haar mondje en keeltje steeds gemakkelijker mijn lul verwerkt. Dus ga ik haar mondje ook nadrukkelijker neuken.

Ik moet mezelf blijven zeggen dat ik rustig aan moet doen anders zit het mooie pijpbekkie zo meteen barstens vol met mijn geil.

Ik trek mijn staalharde lul opnieuw uit het mondje van Marieke die teleurgesteld zucht. Ik stap opzij en laat Marieke uit de stoel komen. Ik trek Marieke naar me toe en neem haar op schoot terwijl ik op de tandartsenstoel ga zitten.

Als je een andere positie aanneemt dan kan je veel langer en beter in je mondje geneukt worden. Als ze ligt pak ik een klein stevig kussentje en leg dat onder haar nek, zodat haar hoofd wat achterover net op de rand van de bank ligt. Onmiddellijk begin ik haar nu veel feller te naaien terwijl Marieke geen moeite heeft om mijn harde dikke lange lul te verwerken.

Petra is onder de indruk en buigt zich verbaast over haar dochter en ziet hoe ze mijn stevig neukende lul in haar mondje verwerkt. Marieke knippert koortsig met haar ogen en begint met haar lijfje te bewegen en ook nu weer spelen haar vingertjes heerlijk met mijn volle zak. Ik buig me over haar heen en neem zacht haar kleine kutje tussen duim en wijsvinger en begin er zacht mee te spelen.

In deze houding kunnen mannen jouw ook een beetje laten genieten door met dat mooie kale kleine kutje van je te spelen. Word je lekker in je mondje geneukt Marieke? Ook kronkelt ze lekker met haar jonge geile lijfje en ik voel dat haar mooie jonge kutje wat vochtig wordt.

Ik voel dat Marieke probeert om te knikken, maar ik hou het niet meer uit, ik moet mijn zak legen in dat heerlijk pijpende mondje. Ik probeer me in te houden, maar Marieke speelt geestdriftig met mijn zak en uiteindelijk leeg ik hem bijna geheel in haar mondje.

Allebei hijgen we van de geleverde inspanning terwijl Petra met een rood hoofd staat te genieten van het sperma wat uit het mondje van haar kleine meid druipt. Ik help intussen Marieke overeind en neem haar mee terug naar mijn bureau, waar nog steeds een glas limonade voor haar staat en laat haar hiervan drinken. Ik ga er niet verder op in, want ze moet nog wat andere onderzoeken ondergaan, waar ik me op moet concentreren. Ik neem Marieke opnieuw mee naar de onderzoekstafel, waar Trudy en Petra nog steeds staan te geilen.

Ik zie nu tot mijn genoegen dat Petra de volle tetters van mijn assistente Trudy gevonden heeft en er opgewonden mee staat te spelen. Ik ga op de bank liggen en vraag Marieke om bovenop me te klimmen, zoals ik haar verteld heb. Marieke bewijst opnieuw een goede leerlinge te zijn want spoedig voel ik haar zijdezachte haren op mijn buik en haar hete adem op mijn pik. Ik voel het neusje van Marieke op mijn onbehaarde onderbuik en geniet van dat gevoel.

Ook voel ik dat de tip van mijn opzwellende lul weer gemakkelijk in haar mondje heen en weer gezogen wordt en dat Marieke schijnbaar moeiteloos mijn pik weer in haar keel laat glijden. Het is nu niet de bedoeling dat ik me door het kleine geile groetje laat verleiden om weer klaar te komen, dus ga ik wat overeind en kus zacht haar bolle kutje en het sterretje van haar anus. Een beetje onwillig en met een teleurgestelde zucht laat Marieke mijn weer kliedernat gekwijlde pik uit haar mondje glippen en gaat rechtop zitten en klimt uiteindelijk van me af.

Petra is helemaal in een geile roes en ik moet tot drie keer toe mijn vraag herhalen voordat ik een rauw klinkend antwoord krijg. Ik geef haar opnieuw een flink glas priklimonade en start de DVD met daarop de instructies, zoals ik die gemaakt heb als voorlichtingsfilm voor mijn eigen schoolklassen. Ik ga direct naar het hoofdstuk waarin jonge meiden met dikke lullen geneukt worden en waarbij nogal wat sperma langs die mooie jonge gladde dijen stroomt.

Ook zie ik dat Marieke er opgewonden van raakt en af en toe over haar naakte tepeltjes strijkt en vervolgens een handje in haar kruis legt en lekker met haar eigen kutje begint te spelen. Dit laatste had ik nog niet verwacht, maar kennelijk heeft de vooropleiding van Meneer Rob en Tante Saskia hier aan bijgedragen. Ik geniet van het enthousiasme van de leuke tiener en besluit om haar nog wat geiler te maken, door een prikkelende pasta op haar kutje en tepeltjes te smeren.

Het verrast me en maakt me extra geil als ik merk dat haar kleine klitje al een eigen willetje heeft en spontaan stijf begint aan te voelen. Snel duik ik achter de computer en schrijf dit fenomeen op. Ook streel ik nog even over haar kleine harde pukkeltjes van tepeltjes en zet de DVD stil, waarna ik Marieke meeneem naar de gynaecologenstoel en laat haar daarin plaatsnemen.

Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke. Als ze goed in positie ligt zet ik haar benen vast met de brede zachte leren banden die eraan zitten.

Vervolgens stel ik de rugleuning zo af dat Marieke goed kan zien wat er tussen haar benen gebeurt. Ik stel haar op haar gemak en vertel haar dat ze haar armen langs haar lijfje moet leggen. Vervolgens knip ik de operatielamp aan en richt die op haar lekker rood opgezwollen kutje en met een snelle blik naar mijn computer zie ik dat de webcam in de lamp prima zijn werk doet. Snel loop ik even terug naar de pc en zorg ervoor dat alle beelden opgenomen worden.

Als ik terug ga naar de gynaecologenstoel zie ik dat Trudy en Petra amechtig hijgend tegen elkaar aanhangen bij de onderzoekstafel. Zo te zien hebben ze elkaar intussen goed verwend. Bij de stoel waarin Marieke zit aangekomen ga ik op mijn kruk tussen haar wijd gespreide benen zitten en open de lade met de eendenbektangen. Ik neem de kleinste en maak de bek met mijn eigen handen wat warm, waarna ik de bek met KY-gel lekker glad maak. Ik zet de gesloten bek van de tang tegen de kutlipjes van Marieke, die zacht kreunt als hij contact maakt met haar hete poesje.

Met de vingers van mijn linkerhand duw ik zacht de buitenste lipjes opzij, waarbij ook de binnenste lipjes wijken en het neukgaatje van het meisje zichtbaar wordt.

Snel richt ik de operatielamp wat bij en duw de bek zacht een vijftal centimeter in het kleine kutje. Tijdens deze woorden duw ik de tang helemaal naar binnen en begin haar kutje te openen door de bekken van de tang uit elkaar te draaien. Al snel blijkt dat deze tang veel te klein is en vervang in hem door een middelmaat.

Nu krijg ik al een prachtig inzicht in de ribbels, die de binnenzijde van het vaginaatje van het meisje bekleedt. Ook schijn ik er even met een fel lichtje in en alles ziet er prima en lekker geil uit. Nu laat ik de bekken van de tang open en trek hem voorzichtig uit haar kleine kutje.

Ik pak nu de grootste tang en smeer hem in met KY-gel en duw de top tussen de iets openstaande lipjes van Marieke. Ik vertel haar maar niet dat ik dat expres heb gedaan om te kijken hoe ze daar op reageert. Ik stop de penetratie onmiddellijk, maar laat de tang op zijn plaats en begin ook deze open te draaien. Trudy is aan de andere kant naast me komen staan en richt de operatielamp op de opening die ontstaat door het opendraaien van de tang.

Als we alle drie nog een keer genietend gegluurd hebben pak ik de maatdildo uit het tweede laatje en duw die voorzichtig door de opening in de eendenbektang naar binnen. Als Marieke kreunt en grote ogen opzet, lees ik 22 cm af en laat het aan Trudy zien. Na deze uitleg, die nu ook op de computer staat, verwijder ik de dildo en de eendenbektang. Zacht kneed ik het nog steeds openstaande bolle kutje van Marieke en geniet van het zachte vel onder mijn vingers. Ik voel dat mijn lul weer stijf overeind staat en me eigenlijk wil dwingen om het meisje te gaan neuken, maar ik wil eerst mijn onderzoek afmaken.

Zacht kneed ik om de beurt de twee bolle stukjes vlees die haar buitenste lipjes vormen. Ze zit nog heerlijk in het z. Vervolgens rek en rol ik ook om de beurt de beide binnenste lipjes en voel dat Marieke natter en natter wordt tijdens dit stukje van het onderzoek. Er kwamen allerlei geluiden uit het appartement naast mij, maar dat kon nu ook even niet anders dacht ik.

Later op de avond, het begon al wat schemerig te worden, bleef Roy alleen achter, zijn maat kwam de volgende dag weer. Ik lag nog lekker te genieten van de zwoele avond, en ik hoorde Roy iets zeggen. Dat was tegen mij natuurlijk, ik was dit niet gewend. Hij zei, zou je het gezellig vinden als ik bij je kom zitten om een biertje te drinken? Zelf heb ik nog geen spullen op mijn terras en het is binnen erg warm. Hij vroeg het zo aardig dat ik het niet kon weigeren.

Zo zaten we wat te kletsen en hij vroeg of ik een vriend had. Ik zei nee, ik heb daar nog geen tijd voor gehad, ik ben altijd een echte studiebol geweest, en nu werk ik een jaar en stort me daar helemaal op. Je hebt dan voor de sex en zo wel eens een vriendje hier toch zeker?

Hij was behoorlijk rechtstreeks en ik was even stil. Ik antwoordde toen, weel eens eentje, maar echt niet veel hoor. Mis je de sex niet dan, vroeg hij?

Ik zei nee, want ik ben niet veel gewend op dat gebied en dan mis ik het ook niet. Hij keek naar haar, dacht even, hij kleed mij met zijn ogen uit. Ze werd er wat verlegen van, wat wilde deze man van haar? Ik moet even naar binnen ik, en maakte dat ik daar weg kwam. Ik had rode blosjes op mijn wangen, erg toch, ben je 29 en dan ga je blozen om niets.

Ze maakte haar gezicht wat nat met koud water, dat was beter zo dacht ze. Ze wilde zich omdraaien maar voelde dat er iemand achter haar stond en ze kon geen kant uit. Ik wist niet wat me overkwam, wie deed nu zo? Ze wilde hem weg drukken maar voelde zijn onderlichaam tegen het hare, en dat deed iets vreemds met haar.

Het gaf een apart gevoel in haar onderbuik, was ze geil aan het worden? Ze wist het eigenlijk niet goed, wat had ze nu helemaal meegemaakt op dat gebied? Niets eigenlijk, en nu stond daar die stoere, lekkere neger tegen haar aan, zou ze………? Maar lang hoefde ze niet na te denken, die sterke kerel tilde haar op en liep naar buiten, legde haar voorzichtig op haar ligstoel en zei, we gaan dit rustig aan doen, als jij nog niets gewend bent.

Ik gaf me helemaal over, wat normaal gesproken niets voor mij was. Hij schonk nog wat drinken in, kwam op het achtereind van het ligbed zitten en zei, doe je benen eens wat wijder schatje,misschien kan ik dan l wat zien wat me geil maakt.

Ze deed dit braaf en hij kon nu duidelijk wat zien aan de kant van haar badpak. Hij schoof wat dichter naar haar toe, ze zag aan zijn boxer, dat er iets erg groot was geworden, zijn piemel. Ze rilde even en hij begon te lachen, het komt goed hoor buurvrouwtje, ik ga je heel zachtjes aanpakken.

Hij streek met een vinger over haar schaamstreek, dat voelde heerlijk vond ze en haar benen gingen als vanzelf wijder uit elkaar. Hij trok haar badpak van onderen wat aan de kant zodat hij nu haar kutje kon zien, wat had ze zich lekker kaal geschoren en wat was ze glad, hij zat te genieten.

Nu probeerde hij voorzichtig of hij haar wat geil kon krijgen, hij voelde aan haar kut en hij voelde dat ze al nat was en stopte meteen een vinger in het lekkere kutje.

Hij dacht, die zal ik eens goed nemen vanavond en hopelijk nog vele keren daarna, dat zou mooi zijn met zijn buurvrouwtje. Nu nam Petra hem bij de hand en zei, ga je mee, ik durf dit niet zo goed hier buiten. Er was geen mens te bekennen maar als haar dat een beter gevoel gaf, dan ging hij met haar mee, neuken zou hij.

Ze gingen naar haar koele slaapkamer, ze ging op bed liggen en meteen kwam hij bij haar staan en trok haar badpak uit. Wat een mooie vrouw was dit, en ze was ook nog eens behoorlijk geil aan het worden.

Hij trok nu ook zijn kleren uit en Petra schrok, wat een grote zwarte lul, die kon ze echt niet in zich hebben. Hij ging bij haar liggen, zoende haar kutje, speelde met zijn tong wat met haar lipjes, en ze werd steeds natter.

Dit gaat de goede kant op dacht Roy, misschien moest hij haar eerst maar eens klaar vingeren? Dat probeerde hij, eerst twee vingers maar toen ze begon te kronkelen en te kreunen durfde hij er wel vier in te steken.

Het duurde wel wat lang maar ze kwam met een zucht klaar, wat zalig riep ze naar Roy. Hij kwam wat omhoog en gaf haar een zoen, lekker hé meid zei hij. Ja heerlijk zei Petra, maar ik denk dat jou grote lul niet in mijn kutje past.

Dat komt wel goed zei Roy, en meteen duwde hij zijn lul tegen haar kutje. Die was nog goed nat van zopas, dus dat scheelde al weer dacht hij. Zo op haar liggend, duwde hij steeds wat verder, het ging stroef maar dat vond hij alleen maar lekker.

Ze zeiden beide niets, en Roy dacht, zal ik naar binnen stoten? Hij nam een hap lucht en duwde zijn pik naar binnen, waardoor Petra een harde gil gaf.

Dat doet pijn roept ze, stop er mee. Maar Roy wist nu van geen ophouden en stootte flink door net zo lang tot ze niets meer zei en toen ging het wat rustiger.




Wie wil er neuken neuken in water

  • Gratis neuken utrecht bi sexe
  • Escorts zeeland spuitende penis
  • Homoboys nl grote lul in kut






Gratis online seks neuken in lemmer


geile petra lekkere penissen