Kale spleet sex kontakt forum


kale spleet sex kontakt forum

Heb liever dat hij tegen korte haartjes aankijkt, dan tegen rood met bultjes. Mevrouw heeft een haarfobie: Laat het vooral zitten. Dan krijgt ie een rauwe tong als ie fout zit en leert hij sneller hoe het moet. Leuk voor jou, en daar gaat het om. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten. Hoewel ik persoonlijk kaal of weinig haar daar wel het mooiste vind Ik maak mezelf lekker glad, zodat een vriendje me lekker kan likken of beffen.

Sinds wanneer is likken en beffen niet meer hetzelfde? Misschien likt haar bedpartner ergens anders. Zit er over na te denken, en ik vind helemaal kaal maar niets, denk ik. Kort en bijgewerkt is allemaal leuk en fijn, en soms handig, maar kaal vind ik echt lelijk. Misschien wordt met likken op rimmen gedoeld? Ach de één moent het likken, de ander beffen, ik denk gebruik ze allebij, voorkomt misverstanden, probeerde duidelijk te zijn, maar blijkbaar iets te duidelijk Zolang er een mooi, lief, lekker meisje omheen zit vind ik bijna alles best.

Mijn vriendin heeft een mooie volle onbewerkte bos. Ik heb daar totaal geen last van. Mark Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mark Anders zijn er altijd nog haarspelden om de boel opzij te houden. Durian Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Durian. Sommige meisjes hebben lang schaamhaar zo ruim 3 cm en dat vind ik niet zo leuk.

Liever wat korter dan, een beetje bijgeknipt. Gladgeschoren meisjes zien er wel toppie uit maar eigenlijk blijft het niet lang glad, na een paar dagen zijn er stoppeltjes en die schrapen dan op mijn tong. Yannickje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Yannickje. Dekaloog Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Dekaloog. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen.

Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van LotjeMarmotje. Zoek meer berichten van Ymir. Bezoek Little Phoebe's webpagina! Zoek meer berichten van gurl Zoek meer berichten van fizzle-fluffy. Zoek meer berichten van DeZiekeGnoe. Zoek meer berichten van Vowel. Zoek meer berichten van Kitten. Zoek meer berichten van Linda Prins.

Zoek meer berichten van ultra Zoek meer berichten van reality. Zoek meer berichten van Mark Zoek meer berichten van Durian. Het doet mij niets, want op dat punt weet ik toch direct wat voor type het is? Liever direct op dat moment weten dan dat ze er over een paar jaar vandoor gaat omdat mijn kaalheid begint op te vallen. Wat doe jij dan op haarweb? Om iets te ondernemen tegen mijn haaruitval: Ik vind mensen die denken dat je haar nodig hebt om "wijven te scoren" toch echt een beetje dom: Het is al vaker aan de orde gekomen: DAAR scoor je wijven en mannen ; mee.

Ik bedoelde eigenlijk te zeggen dat het superkut is dat we ons haar verliezen, maar dat het niet het einde van de wereld is en dat je toch gelukkig kan zijn zonder haar en leg de nadruk dan op wat andere delen van je lichaam. Maar tis toch logisch dat vrouwen zich minder aangetrokken voelen naar mannen die kaal zijn.

Dat vind ik echt niet raar. We zijn gewoon een stuk lelijker geworden. Je kan eromheen draaien maar het is gewoon zo. En niemand valt procent op innerlijk! Och Tiuri, dan weet jij niet hoe het in echte wereld aan toe gaat. De maatschappij wilt dat je er perfect uitziet, anders val je buiten de boot. Als ik in een discotheek rondloop, beoordelen vrouwen me niet op mijn karakter en persoonlijkheid. Zoek daarom geen vrouw in een discotheek.

Ik kom niet in discotheken, en ik vond vriendinnen. Er zijn veel vrouwen die er ook niet komen. Nee logisch, als ik een relatie wil zoek ik geen meid in een discotheek nee. Maar ik wil nu geen relatie. Ik gebruik de fina alleen voor mezeld omdat ik het moeilijk kan accepteren dat ik kaler wordt, ik heb toch het gevoel dat ik iets verlies er van dat gevoel wordt ik kotsmisselijk en doe er wat aan! Dit is trouwens m'n eerste probleem wat ik niet kan accepteren het is gewoon een lastige zaak haaruitval.

Ik ga vaak naar discotheken en flirt altijd, volgens mij kijken vrouwen niet echt naar je uiterlijk, ben geen brat pitt maar krijg genoeg aandacht van ze. Veel vrouwen vallen ook op zelfverzekerdheid en dat ben ik ik stap op iedereen af en maak een praatje en als er iets uitloopt mooi meegenomen toch, en anders naar de volgende.

D fuck it all just try it. Danko Jones - Strut. Sorry dat ik oude koeien uit de sloot haal, maar ik vond dit artikel met google. Ik ben 18 en begin behoorlijke inhammen te krijgen, ook heb ik best wel een snelle baardgroei en heb ik best een behaard lichaam. Ik denk dat dit best wel eens aan de seks zou kunnen liggen ik ejaculeer vaak. Nu wou ik eigenlijk eens de ultieme test gaan doen.

Zoals het nu gaat zie ik mijn haarlijn alleen maar naar achteren trekken. Ik ga nu proberen om zo lang mogelijk niet aan seks te doen, en ik wil kijken of er enige verbetering ontstaat. Ik ben nu 2 dagen bezig dus ik heb nog wel aardig wat tijd voor de boeg. Ik zal jullie up to date houden zodra ik enige verschillen ga merken: Ik ben er trouwens eigenlijk wel van overtuigd dat het door seks komt. Elke keer als ik seks heb gehad zie ik de haren zo het doucheputje doorspoelen. Als ik een paar dagen niet ejaculeer merk ik dat ik veel minder haar verlies.

Nu is alleen de vraag dus of het haar ook werkelijk wordt hersteld inhammen Als dit gaat werken ben ik de gelukkigste kerel op de wereld: Als dit gaat werken ben ik de gelukkigste kerel op de wereld: PWeet je dat wel zeker? Weet je dat wel zeker? D Nouja, het zou me in ieder geval een stuk meer zelfvertrouwen geven. Het is het proberen waard, werkt het niet dan is het jammer, en zal ik ermee moeten leven.

Maar stel je voor dat het wel werkt: Nouja, het zou me in ieder geval een stuk meer zelfvertrouwen geven. Het helpt niet echt hoor. Ik ben er ook beginnen op letten Vroeger ejaculeerde ik 3-tal keer id week, nu ong 1 keer id week seks Als dat echt waar zou zijn dan zou ik op mijn hele lichaam geen 1 haartje meer over hebben denk ik. Vroeger was t bij mij meestal wel meerdere keren op een dag Dit is een nogal naieve visie volgens mij.

Een volle bos met haar geeft je een behoorlijke voorsprong. Je ziet er dan beter, en nog veel belangrijker jonger uit. Kaalheid kan je zo 5 tot 15 jaar ouder maken. Dan moet je niet raar staan te kijken als mensen je vragen of je ziek bent. Kijk maar naar alle shit die Frits Barend over zich heen krijgt.

Er zijn wel mensen die er acceptabel of goed uitzien zonder haar, maar dat zijn er maar weinig en bovendien zien die er met haar vaak nog beter uit. En natuurlijk is haarverlies niet het einde van de wereld en moet je er je leven niet door laten bepalen aangezien er belangrijkere dingen zijn dan dat. En ja, een partner scoren blijft mogelijk: Maar toch ben je met je haar een belangrijke troefkaart kwijt, die je in je prive, romantische en professionele leven af en toe flink mist.

Jij noemt de visie van laurensj naief, maar met wat jij hier vertelt ben ik het echt niet eens. Aan de ene kant zeg je dat je je niet door je haarverlies moet laten lijden, maar aan de andere kant noem je haarverlies 'een grote achterstand', 'een erg verhaal', 'iets waardoor je shit over je heen krijgt', 'een verlaging van de kans op een partner' en 'het verlies van een belangrijke troefkaart'.

Als ik niet door zou hebben dat het onzin was wat je nu vertelt, zou ik juist denken dat je je hele leven juist wel zou moeten laten lijden door je haarverlies.

Het punt is je er gewoon overheen kunnen zetten, en over straat lopen net of je n volle bos hebt Het draait allemaal om wat je uitstraalt Ik zeg niet dat het makkelijk is om je zo op te stellen, of je eroverheen te zetten. Ik zeg ook niet dat ik het helemaal kan, maar soms heb ik dagen dat het lukt De gedachte dat ik me druk maak om een relatief klein probleem vergeleken met anderen helpt ook vaak I feel much better already: Ja het is zeker te laat, kalevandaal, maar ik wil nog wel even zeggen dat ik het met je eens ben.

Ik ben van mening dat je er zo goed uitziet als je je zelf voelt. Daat heb je gelijk in. Wat je uitstraalt is erg belangrijk, test het maar eens en je zult zien dat je gelijk hebt ;.

Kevinme, ik heb eens de proef op de som genomen. Loop op een mooie dag eens door de stad met een zure en misschien zelfs deprimerende blik. Je merkt dat potentiele liefdespartners niet op je reageren. Ze kijken wat zuur terug en kijken snel weg. Ga nu eens op een andere mooie dag weer door de stad lopen met een opgewekte houding en een frisse en vriendelijke blik.

Je merkt dat anderen met name potentiele liefdespartners anders op je reageren. Een aantal keer dat ik een meisje toen tegenkwam kreeg ik zelfs een lieve glimlach en een leuke 'hoi'. Misschien toeval, maar dat denk ik. Je uitstraling is doorslaggevend. Haha dat bedoel ik precies. Ik heb hetzelfde gedaan en ik werd gevraagd of ik al een vriendin had door een leuk meisje.

Ik met me domme kop zei ja, terwijl dat niet was hehe. Ja, oke, je kunt het spelen, maar mensen zien het naar mijn idee ook of je je echt goed voelt over jezelf of niet. Zien kun je het niet denk ik, maar als je met iemand gaat praten zal je het wel kunnen merken.

Ik ben nu 24 en begon al rond mijn 14e mijn haar te verliezen. Ik heb nog steeds een vrij volle bos haar met wat verdund haar bij mijn inhammen Ik had namelijk van die periodes dat ik plotseling heel veel haar verlies en dan opeens weer een jaar lang niet. Momenteel zit ik in een periode dat ik weer veel haar verlies en dat is nu ook zichtbaar aan het worden.

Wat ik wil delen met jullie is dat ik een beetje heb opgelet op hoe ik me voel tijdens periodes van veel haaruitval en naar mijn gedrag. Sterker nog, mijn baardgroei werd ook opeens een stuk sneller. Ik heb gelezen dat dit symptonen kunnen zijn van veel testosteron in je lichaam. Het zijn ook net deze periodes dat ik veel haar verlies. Ik besloot dus het omgekeerde te testen, en ik merkte dat als ik wat rustiger aandoe, dus misschien keer per week een ejaculatie dan wordt ik veel rustiger, blijer en wordt mijn haaruitval na een tijdje ook veel minder tot niks.

Post verplaatst naar bestaande thread over dit onderwerp. Wordt ook vlugger geïrriteerd, kwaad enzo. Dacht in begin dat het door vermoeidheid kwam, maar k geloof echt in de theorie dat je lichaam vanzelf terug testosteron aanmaakt, en dat zorgt misschien wel voor een 'overshoot'. Maar voel je vooral schuldig als dat je iets oplevert. Ik heb me rot gelachen terwijl ik deze thread in een ruk van begin tot einde heb doorgewerk. Dit stijgprocess maakt een overshoot met een piek op dag 7.

Waarop het de dag er op weer notmaal is. En hoesnel gaat dit? Als dit echt heel snelgaat is de enige manier dat het uiteenvalt of over gaat door binding in een ander hormoon, waarin? Aan de naam te zien weten we er weinig vanaf. Het is namelijk gewoon latijn voor 'de 5de ontdekte stof die een afname effect geeft van , op of met geslachtshormoon' -Zijn er ook onderzoeken gedaan naar andere hormoonwisselingen bij ex?

Heft ie de castratie laten doen, maar ze hebben het verkeerd chemische behandeld, waardoor hij niet meer post? Dan nog even een opbiegting ben katholiek dus dan mag dat Ik heb zelf ook het iedee dat sex en de hoeveelheid haaruitval EN de totale lichaamelijke toestand aan elkaar gerelateerd zijn. In perioden van extreem veel sex merk je dat je anders, afgemat bijna, vloet, en ook dat je merkt dat je haar niet meer in model wil zitten, en dof wordt, ook word de huid wat 'bobbelig'.

Sind dat ik een aantal maanden last van haaruitval heb en de inhammen die ik altijd al een heel kline beetje had dieper en dieper worden, en je ook plukken haar uit de kam haalt en bij het haren wassen zitten ze tussen je vingers.

Merk ik dat in perioden met meer sex je er ook substantieel meer terug vind in de wasbak. Vanaf vandaag ga ik het ook uitproberen. Al jaren hen ik al voornemens om de sex te minderen maar is ten hoogste een weekje volgehouden.

Deze thread is weer een extra stimulans om het vol te houden! Er word beweerd dat je zinc en zo kwijt raakt, dus zou je na het doen met een zinc supplement het weer kunnen aan vullen, mits het een probleem is. In perioden van extreem veel sex merk je dat je je anders, afgemat bijna, voelt Ja, omdat je je suf hebt geneukt!

Je was zo goed in bed, dat je lover je bij je hoofd pakte en aan je haren trok Naar mijn idee bestaat er geen enkel verband tussen je seksuele activiteit en de 'omvang' van je haaruitval.

Een seksuele daad zal enkel voor een zeer korte periode een schommeling in de hormoonspiegel teweegbrengen, maar het lijkt mij echt onmogelijk dat zoiets dan zorgt voor een golf aan meer haaruitval. Een verandering in de hormoonspiegel kan wel gevolgen hebben voor de mate van haaruitval, wanneer die verandering voor een langere periode wordt aangehouden, of voor altijd, zoals bij krachttraining enzovoort.

Hahaha ik leg helemaal in een deuk! Hoe kort of hevig is deze schomeling? Wat als je er voor zorgt met je paardrang dat je in een soort continue schommeling komt, heeft het dan ook geen effect? OK is mijn krachttraining dan ook al slecht voor het haar? Dacht juist dat lichamelijke inspanning beter was? Hè die krachttraingin deed ik ook al om mij minder onzeker te voelen.

Nee dat zeker niet, de vraag is hier of er een verband tussen is, en daar zijn wel een aantal niet wetenschappelijk onderbouwde aanwijzingen voor. Als dit verband er is, is het zaak om een goede verhouding of frequentie te vinden. Wat is toelaatbaar voor je haar? Een ding is zeker dit onderzoek je door het groots aan te pakken kan erg moeilijk zijn, maar komt mischien door een soort afkick effect, van je ruk of wip verslaving.

Is het nu zo slecht voor je haar seks? Ik heb nu schrik als ik seks heb met mijn vriendin dat het slecht is voor mijn haar. Als ik jou was zou ik gewoon zoveel mogelijk seks met haar hebben als kan. Maar ik zou me hier niks van aantrekken en gewoon wat dat betreft doen wat je wilt. D ff mijn nymphomane kut-ex opbellen om der eens lekker verrot te schelden: Nou ik heb in idergeval geen idee f het wat uitmaakt of niet, heb het nog geen 4 dagen uit gehouden!

Dus als ik het goed begrijp is sex hebben juist goed als je fina slikt, maar minder goed als je niet fina slikt? D Nou dan ga ik eens snel iemand zoeken! D Geen idee hoe je het hebt gepresteerd om die conclusie uit mijn post te trekken, mijn complimenten ;: Oh ja haha, ik lees het nu een tweede keer en beter. Heumz, vraag me ook af hoe ik dat de eerste keer zo raar had gelezen. Ik was voor de verandering eens iets TE positief. Er is zo'n spreekwoord "waar het hart van vol is, stroom het toetsenbord van vol" ;.

Nou als je niet last hebt van erfelijke kaalheid kan je alles doen wat je wilt. De hele dag roken, sex hebben, drinken, alleen maar vlees en suiker eten.

Als je niet last hebt van erfelijke kaalheid dan hoef je hier niet rekening mee te houden. Als je wel last hebt van erfelijke kaalheid dan moet je erg oppassen met dit soort dingen.

Maar zoals Tiuri al schreef en ik verkeerd las zorgt seks dus voor meer testosteron en ik geloof ook in omzetting in DHT, maar wat zal worden verminderd als je fina slikt. Dus fina slikken en seks hebben is een fijne combi! Hopelijk leg ik het dit keer eens wel goed uit. Vijf keer per dag seks hebben is wel behoorlijk veel moet ik zeggen! Of ben ik nou raar? Ik moet er niet aan denken in ieder geval: Nou ik ben aan het vasten, en heb een soort like nieuwjaars resolution, you know. Ik ben nu al wat, 2 weken celebaat bijna, ik ga het een maand volhouden en kijken of het echt een impact op je heeft ;.

Tot nu toe geen rare dromen gehad, dus muh lichaam hunkert er niet echt naar, zou wel door de fina komen waarschijnlijk. Adios lui ill keep ya updated. Nou niet echt veel, als ik OPEENS zie dat mijn lichaam nu wel neigt nieuwe haartjes te produceren enzo, dan heb ik zoiets van dat gaat dus wel hand in hand. Neeh ; Maar iets als 3 keer per dag zal je dan toch gauw genoeg opgeven ; Ik zeg niet dat je dan celebaat hoef te leven alleen dan weetjewel dat je het niet moet overdoen ;.

Eerlijk gezegd vind ik het een beetje een zinloze actie, ycelik. Na een maand kun je nooit of te nimmer resultaat zien, met geen enkel middel, simpelweg omdat het lichaam dat biologisch gezien niet klaar kan spelen. Daarbij neem je fina en dus hoef je je weinig zorgen te maken over je T-levels omdat de omzetting in DHT minimaal is.

Overigens wordt er ook al extra T aangemaakt als je gewoon geil bent, dan hoef je dus niet eens seks te hebben of te masturberen. Het lijkt mij een onmogelijke taak om zowel geestelijk als lichamelijk seksloos te zijn.

Ik vind dit echt veel te ver gaan allemaal: Je vat het te zwaar op. Als ik echt echt echt zin had erin, dan had ik het gedaan. Dan had mijn lichaam dat ook wel geuit in mijn slaap. Misschien ga ik wel 3 maanden door who knowz. Het is echt niet dat ik hier aan het trillen ben en aan het jeuken en dat als ik een mooie vrouw op tv zie dat ik dan helemaal mezelf klem houd aan mijn stoel. Geloof me libido verlies heb ik ook niet ; Als ik wil dan lukt het me nog, believe me i tried: P Ik heb nu zoiets zo van it's highly overated en je kan makkelijk zonder.

Daarnaast nooit van tantra gehoord ;. Het gaat er niet om dat ik het zwaar opvat of niet, ik zeg gewoon dat het geen enkel verschil gaat uitmaken en dat het dus in zijn totaalheid een zinloze actie is.

Van mij mag je doorgaan maar het leek me belangrijk als je dit in ieder geval wist. Neeh joh ; Ik heb zoiets van als ik het weer wil: P dan doe ik het, maar voorlopig is dat nog niet het geval. Misschien hou ik het wel heel lang vol, ik denk ook niet meer aan allemaal geile dingen: P Boem wie weet heb ik zodalijk na 6 maanden een dikke afro, dan denk je toch ook het heeft wel wat er mee te maken en niet zo weinig ook: P Ik was het al aan het doen en toen zag ik deze topic dacht ik tjaah als ik al die lui hoor die constant na 3 dagen het opgeven hairlosshelp , dan denk ik ook van het schiet niet op: Naah im joking toch ga ik door: Voor aparte discussiepunten een aparte thread aanmaken svp.

Hier gaan we verder over seks en haaruitval. Maar de eerste tijd is het erg erg, dat lijkt me een ramp. Helemaal mee eens, de eerste 3 dagen waren erg. Daarna zakte het echter af. Ga vooral zo door zou ik zeggen: D Ben zelf ook wel benieuwd of ejaculatie invloed heeft op haaruitval. Het is naar mijn mening onmenselijk om celibaat door het leven te gaan, maar dat hoeft misschien ook niet.

Zoals door sommigen al is opgemerkt, zou je misschien de tijdsduur tussen seks en de volgende keer dat je het hebt, kunnen verlengen met bijv. Maar als experiment is het indien het zou werken waarschijnlijk wel het effectiefste als je een lange tijd achter elkaar celibaat bent.

Daarom ben opnieuw een poging begonnen na ijn laatste post van 2 dagen geleden. Eerst maar eens een tijde naar 1 a 2 maal per week. Ik geraak er toch niet echt wijs uit hoor Hoe zou het nu zitten jongens? P Dat kan waarschijnlijk niemand met zekerheid zeggen, er zijn namelijk zover ik weet geen directe studies uitgevoerd die het verband tussen ejaculatie en haaruitval laten zien.

Hier wel een studie die een verband tussen ejaculatie en DHT levels laat zien: Je kan op jezelf experimenteren, maar dat kost tijd, moeite en de uitslag is vaak onbetrouwbaar om goede conclusies uit te trekken. Als ik sex heb gehad met mijn vriendin, voel ik me altijd zo: Terwijl het juist omgekeerd zou moeten zijn.

Soms neem ik zelfs een fina pilletje extra in na onze vrijpartij. Zou ik hier goed mee doen?? Mischien eens een vriend proberen? P Nee je moet alleen denken aan je haar als je je die dag voor de 5de keer erin laat zakken. Gwoon af en toe in de week lekker je laten gaan moet geen probleem zijn. Ik heb toevallig net Oprah Winfrey gezien komt miss door fina,vervrouwelijking en daar ging het over mannen die verslaafd waren geraakt aan porno. Deze knakkers vertelden dat ze heel vaak achter de computer zaten en porno-sites bezochten,tot het punt dat ze er niet meer zonder konden.

Ik herken mezelf hier wel enigzins in,want ik heb sinds mijn puberteit altijd interesse gehad in porno en ja,daarbij kwam het ook tot masturberen en sinds ik internet heb kom ik tot nu toe erg vaak in de verleiding om porno op te zoeken,op dit moment denk ik dat ik er wel easy zonder kan,maar miss over n paar dagen voel ik weer die drang om porno te kijken.

Dus ik denk dat ik wel enigzins verslaafd ben geraakt aan porno. Mijn punt is dat ik ergens denk dat deze ongezonde gewoonte ergens wel heeft bijgedragen aan mijn haaruitval. Ik denk dat dit het proces wel wat heeft versneld,want in de show zei zo n psycholoog dat als je porno kijkt niet iedereen,maar de porno addicts , je lichaam helemaal volgepompt word met adrenaline en serotonine enzo,wat ook zorgt voor meer testosteron dacht ik en misschien is het lichaam gewend geraakt aan hogere testosteron-productie en vraagt het lichaam iedere keer bij zo n drang om meer testosteron.

Maja,ik weet het ook niet en wilde dit gewoon ff kwijt. Kan wel kloppen denk ik. Ik denk ook wel dat er een verband is tussen sex en AGA! Veel seks is slecht voor je haar. P ik moet nog een kerel tegenkomen die porno kijken of mastruberen niet regelmatig doet! Door het gebruik van fina en duta stijgt sowieso je testosteronspiegel, en dat komt alleen maar ten goede voor je AGA-haren behoorlijke onderdrukking van DHT en een lichte toename van testosteron in de bloedbaan.

Een toename van testosteron heeft dus geen bijdrage voor AGA. Ja,maar stel dat je er verslaafd aan geraakt bent en je zit uren achter elkaar te internetten op zoek naar een beeld wat je opgewonden maakt.

Dan is je lichaam opgepompt met adrenaline. Bovendien denk ik dat sex niet veel invloed heeft op haaruitval,maar de manier waarop.

Stel je fantaseert over dat je een vrouw grof in haar mond neukt ofzo,die beelden zorgen denk ik voor heel veel stress,want het is negatief en het vormt je kijk op vrouwen wat miss kan leiden tot dat je alle vrouwen hoeren gaat vinden ofzo en je vertrouwen in vrouwen minder word misschien wat meer leidt tot stress en negativiteit. Misschien is het een combinatie van factoren,maja misschien lul ik wel slap,maar dit is gewoon een theorie die misschien nergens op slaat.

Je hoeft je denk ik niet bang te worden dat je porno kijkt. Ik vind het eerlijk gezegd een geweldige post! Kijk ik ken geen een jongen die GEEN porno kijkt. En ja ik ben er zelf ook niet erg voor maar ja. Wel is het gevaarlijk dat idd je beeld van vrouwen totaal vervormd wordt. Want zoals het in pornofilms er aan toe gaat vinden vrouwen vaak helemaal niet leuk. De clitoris wordt vaak totaal genegeerd tenzij er een raar figuur op de meest bizarre manier de dame in kwestie gaat beffen. En waarom krijg jij stress als je porno kijkt?

Misschien stress dat je moeder ieder moment binnen kan komen vallen? Ik heb er laatst eens een paar uur met een vriend van me over gepraat hoe gevaarlijk porno eigenlijk is. Hij had het met zijn vriendin uitgemaakt omdat hij door porno een bizar beeld kreeg van vrouwen en zijn eigen vriendinnetje bloedmooi meisje niet eens meer sexy vond! Nou dan gaat het totaal de verkeerde kant op! Joseph, hoe oud ben je trouwens?

Even checken of je pornoverslaving nog kan! P Trouwens Oprah, wat verschrikkelijk! Ik word altijd een beetje huiverig van haar vaak enorm tegengestelde programma's. Er zijn zat mensen die verslaafd zijn aan materiaal materialisme en dat promoot ze alleen maar door haar publiek constant te verwennen met de meest belachelijk dure cadeau's. En nu weer eens met een beschuldigend vingertje komen Ik word er een beetje moe van. Maar ja, porno is niet goed voor je en daar heeft ze gelijk in.

Ik denk echter dat de geestelijke problemen groter zijn dan de lichamelijke problemen. Haha,grappig dat je dat zegt van stress doordat mijn moeder misschien binnen komt,want das toen ik 16 was wel ooit gebeurd das echt fucked up,maja hoort erbij Nee,ik bedoelde eigenlijk stress door de negatieve beelden die je opneemt in je hoofd,wat je dan misschien in een sick twisted manier opwindend vind,net zoals mensen die t lekker vinden om vernederd te worden zo erg heb ik t niet hoor.

Maar dat je daarvan opgewonden raakt,terwijl je het eigenlijk gewoon kut vind en fout vind,zoiets miss. Maar ik ben 24,dus het kan nog wel toch? Hee Joseph, Ik denk niet dat het slecht is om een bepaalde vorm van porno te kijken wat betreft je haar. Waarom krijg je er stress van? Omdat je je er voor schaamt? Kijk jij denkt misschien dat het niet normaal is wat je kijkt, maar wat is normaal?

Er zijn zat mannen die een bepaalde vormen van porno leuk vinden, maar zodra je een vriendinnetje krijgt waarbij je dat soort dingen niet in de praktijk kan brengen is het minder. Ik merk het nu ook bij mezelf nu ik met een meisje aan het gaan ben. Het is niet leuk als je dan porno hebt gekeken! Dus aaaah probeer er vanaf te komen!

Tenzij je er een wilt of krijgt en je ook zeker weet dat ze dit soort dingen leuk vind, wat ik overigens betwijfel. Die vriend van me vroeg me laatst hoe leuk het zou moeten zijn als je met een meisje naar bed gaat en je nog nooit porno hebt gekeken! Ik zou m'n eigen geest wel willen verschonen! Toch denk ik ook dat een overmaat aan masturberen je haaruitval kan doen versnellen.

Ik denk niet dat het dé oorzaak is, maar meer een soort van mede-katalysator. Onze grote vriend "The Stig" heeft er al eens een thread over geopend.

Moet een compleet overweldigende ervaring zijn dan, echt wel Ik vond bijv filmpjes van vrouwen die respectloos werden behandeld best opwindend,hoewel ik absoluut een nice guy ben,miss veroorzaakt dit bij mij in mijn hoofd emotionele stress,waarvan ik niet iets merk,maar onbewust miss wel een rol speelt ofzo. Ik heb trouwens altijd wel interesse in grove filmpjes gehad buiten het porno verslaving verhaal om.

Ik wou bijv die beelden van die maffe alqaida terroristen met onthoofdingen ook graag zien en meer van www. Dit zal ook wel niet supergezond voor de geest zijn. Niet alleen elke man hoor! De mannen worden het slachtoffer door pornoverslaving en de vrouwen verdienen er meer aan dan de mannen!

In de films althans DPorno is goed voor mannen zolang het gratis is: Stel je fantaseert over dat je een vrouw grof in haar mond neukt ofzo Ik vond bijv filmpjes van vrouwen die respectloos werden behandeld best opwindend Ik wou bijv die beelden van die maffe alqaida terroristen met onthoofdingen ook graag zien: MMM,ik kom miss een beetje over als een psycho,maar ik bedoel het anders dan ik het zei. Ik krijg geen kick van beelden van onthoofdingen ofzo,of ruwere sexbeelden,maar ik denk dat ik gewoon geintrigeerd ben in grensverleggende beelden.

De wreedheden van mensen enzo,miss ben ik wel een borderliner ofzo. Tja, wanneer kun je iets een verslaving noemen? Ik kijk zelf ook regelmatig porno maar verslaafd?

Dat denk ik niet Als je alleen nog maar lucht uit je pielemuis blaast, dán moet je je eigen wat serieuze vragen gaan stellen. Nou,ik draafde miss een beetje erg door. Maar ik denk wel dat mijn haaruitval getriggered is door stress en negatieve gedachtes over bijv vrouwen. Sex is gezond,maar er zal ook miss een vorm van sex zijn die ongezond is wat miss kan leiden tot psychologische problemen en stress.

Nou ik heb ook veel aan sex gedaan in mijn leven, en ben in het geheel niet kaal van geworden, heb nog steeds een volle haardos.: Ook veel sress gehad in mijn leven, depressies, maar gelukkig nu niet meer. Overigens hou ik niet van porno, wat daarin wordt alléén maar met geweld recht op en neer gegaan, met onsmakelijke closeups.: Doe het liever in het echt. Dus is kijk nooit porno. Wel vindt ik een romantische film, met mooie spelers er in, die dan in het kader van het liefdes verhaal, gaan vrijen en uiteindelijk sex hebben, wel erotisch.: Wat een bizarre posts allemaal.

Wat is er nou erg aan een beetje sex? Kijk klaarkomen zal vast wel invloed hebben op je testosteron gehalte maar aangezien we allemaal wel fina of duta slikken hoef je je daar toch niet zo druk om te maken. Zappa, als jij veel sex hebt en niet kaal wordt dan hoeft dat niks te betekenen. Als je niet gevoelige haarzakjes hebt dan heeft sex daar ook geen invloed op.

Idem voor roken, en chloor uit zwembaden. Dus je post klopt niet echt. Wat een bizarre toevoegingen overigens! Ik hou trouwens ook enorm veel van lange wandelingen op het strand of met m'n geliefde naar de ondergaande zon kijken en elkaar liever woordjes toefluisteren Wat een schitterend lief beeld heb jij van liefde en je kan het ook mooi verwoorden!

Joseph als je vrouwen niet meer respecteerd omdat JIJ porno kijkt dan moet je eens bij jezelf te raden gaan. Je zou beter bij jezelf kunnen beginnen met niet respecteren. Waarom zou je vrouwen niet meer respecteren omdat ze dingen doen die jij geil vind? Ik snap er niks van. Heb je liever dat ze het niet doen? Maar waarom kijk je het dan? Ik snap er niks meer van! Beste van deze thread! Hey, we hebben Frank Zappa onder ons ;. Als we het sec over porno hebben: Het interesseert hem gewoon niet, hoewel hij graag naar mooie dames kijkt.

Maar hij werd op zijn 22ste al flink kaal. Dat is net zo'n opmerking als: Maar ik denk dat als je voorbestemd bent om kaal te worden, dat de kans bestaat dat je dan sneller kaal zult worden. Maar natuurlijk moet je het ook niet té serieus nemen. Zolang het geen dwangmatige verslaving wordt, zie ik de reden niet om er je bezorgd over te maken.

Ik geloof absoluut niet in het idee dat seks of masturbatie Ik geef ook eigenlijk niets om porno. Ik vind het niet opwinden, vooral ordinair en nep. Dus hier nog een uitzonderingsgeval: Porno vind ik niet opwindend: Gewoon sexy vrouwen met mooie, uitdagende kleding doen me veel meer. Goed, ik begon mijn haar te verliezen op mijn 18e. Het jaar waarin ik met mastruberen begon. Beetje laat idd, maar was ik er maar nooit aan begonnen! Ik respecteer vrouwen wel die respect verdienen. Ik heb nu wel achteraf een beetje spijt van sommige dingen die ik gezegd heb,haha.

Maja,aan de andere kant interesseert het me geen hol wat jullie denken. Anyway ik denk dat bij mij dingen wel psychologisch zijn te verklaren. Miss heb ik op een bepaalde onbewuste level wel een hekel aan mezelf en werd ik daarom btje opgewonden van die ietwat ruwere porno,who knows?

Volgens mij heeft Josephguy het helemaal niet zo verkeerd. Alleen al bij de gedachte aan een mooie vrouw of man of het zien van eentje stijgt vaak het testosterongehalte bij de man. Ik denk dat er wel een relatie is tussen blootgesteld worden aan seksuele stimuli en haaruitval.

Er was laatst op tv een test over hoe je binnen 2 uur de tes. Degene bij wie de spiegel verhoogd moest worden kreeg porno te zien, drukke muziek te horen en een stripdanseres voor zijn neus gezet. Daarnaast ging hij ook wat aan workout doen.

De man met het hoge testosteron gehalte kreeg hele domme kleren aan, kreeg kleuterprogramma's te zien en moest kleuterspelletjes doen. Na 2 uur waren de tes. De exacte waarden zal ik van de week posten. Ik zie een duidelijke link. Daarbij is internet pornoverslaving vaak een drang die ontstaat bij een gebrek aan behoeftevervulling van andere dingen zoals zelfontplooing op het werk, liefde, een goed lopend gezin, maar ook pesterijen e.

Deze situaties gaan vaak gepaard met een zekere vorm van depressie en stress en we weten dat deze 2 problemen ook gerelateerd zijn aan haaruitval. Was dacht ik bij brainiac. Iig, daar heb ik zo'n zelfde experiment gezien. Hoewel de experimenten in dat programma op zn zachts gezegd niet erg professioneel zijn logisch, tis ook voor vermaak vond ik de resultaten ook wel interessant.

Ok, maar we kunnen ook niet ons constant verkleden als kleuters en kleuterspelletjes doen. Sommige dingen kan je nou eenmaal niet doen. Porno proberen te negeren of te verminderen lijkt me gewoon erg gezond. Zullen we met z'n allen proberen af te kicken en het opbiechten als we de fout in zijn gegaan?!

P Nee maar we leven anno toch in een maatschappij met een overkill aan pornografische en erotische stimuli??? Lijkt me wel degelijk invloed te hebben op de geestelijke en lichamelijke conditie van de mens. Idd,echt een overkill aan pornografische stimuli.

Het is net een epidemie. De porno industrie is groter dan hollywood heb ik wel es gehoord. Ik zag voor het eerst porno toen ik een jaar of negen was,mijn ouders waren weg en mijn broer wou me iets laten zien. Ik wist echt niet wat ik zag,miss heeft dit ook wel effect gehad op me. Voor de mensen die porno kijken Ik krijg ook een beetje het idee dat degenen die het hardste roepen dat het er niks mee te maken heeft, wel eens enorme ejaculatieverslaafden kunnen zijn!

Hoe zit dat dan bij vrouwen??? Ik kijk geen porno Ik ben daar niet zo van overtuigd hoor, jongens, of seks, overmatig of niet, wel een bijdrage heeft aan AGA. Het probleem zit in de genetische codering van onze haarwortels, niet aan onze geslachtsdrift.

Neem je medicatie tegen AGA en doe aan seks als de prikkeling begint en ga dat gevoel zeker niet onderdrukken, want volgens mij vallen je haren dan pas echt uit. Weliswaar de enige tussen ALLE jopngens die ik ken!!

Hij kijkt dus geen porno, doet niet aan zelf sex. En heeft verse inhammen met een dunner wordende kruin. De persoon in kwestie is Hoe weet hij dan dat masturberen niet lekker is, als hij het nog nooit gedaan heeft? Een overdaad aan sex hoeft geen trigger te zijn. Iemand die nog nooit heeft gemasturbeerd? Da is denk ik nie eens mogelijk. Ik vraag me af hoe hij heeft geprobeerd te masturberen als hij zegt dat hij het niet lekker vond.

Miss was hij zo n type die t met een stofzuiger deed heb ooit verhalen gehoord over zo n dergelijke methode. Maar ik weet iig voor mij persoonlijk dat ik als ik geen sex heb of masturbeer,dat ik gewoon een natte droom krijg dan. Ik denk dat t in evenwicht moet blijven op n bepaalde manier. Maar voor vrouwen die kampen met haaruitval hier had ik eigenlijk een vraag. Zijn jullie net zo geil als mannen?

Volgens mij heeft deze thread helemaal niks meer met haarverlies te maken Ik vroeg het omdat sexuele drift toch wel erg bepaald word door productie van hormonen. Misschien hebben vrouwen die aan androgenetische haaruitval lijden ook net zoals mannen die hieraan lijden,een enorme geslachtsdrift.

Ik heb het namelijk nog nooit zo erg gehad,maar dat heeft ook deels te maken met fina. Nee, het zal wel meevallen. Ik ben absoluut niet geiler dan de gemiddelde jongen van mijn leeftijd. Je hebt gewoon gevoelige haarzakjes of niet. En je zult wel meer hormonen produceren als je seks hebt, en als je jezelf iedere dag 5 keer gaat aftrekken dan zal je lichaam zich waarschijnlijk hieraan aanpassen, maar als je gewoon af en toe seks hebt of je aftrekt denk ik niet dat het een erg grote invloed heeft.

OK, vreemde vraag, maar nu ben ik wel benieuwd. Joseph, hoevaak trek jij je in de week af dat je bang bent dat het een grote invloed heeft op je hormoon huishouding? Hee guoy,om ff je vraag te beantwoorden,haha,ik ben geen trekhond ofzo hoor,maar 1x per week ofzo misschien,ik heb sinds ik last heb van haaruitval eiglijk geen contact gezocht met vrouwen en das nu al zeker ruim een jaar,dus ja,alleen via masturbatie ja. Ik heb t ooit een maand nie gedaan,omdat ik dacht dat t invloed heeft,maar dan krijg ik iedere week wel een automatische lozing tijdens mn nachtrust dus kan ik net zo goed ff 1x in de week ff kwakje lozen door eigen toedoen.

Maar ik begon deze thread omdat ik dacht dat als je,zoals ik vroeger deed,wel es uren achter de pc naar porno keek,ofja zoekt en je lichaam dus miss 4uur lang flink opgewonden is dat dat miss wel effect heeft.

En het libido van een vrouw met een man vergelijken? En voor jongere meisjes Al doe je het iedere dag. Maar wat leuk dat vrouwen van in de 30 meer seksdrift hebben!

Gratis sex in amsterdam bisex stellen

Ze komen weer langzaam in. Maar dat is toch helemaal niet fris? Ik krijg al rillingen bij het idee dat over een jaar of 10 alle chickies weer met harige poesjes rondlopen.

Van mij mag die modegril overwaaien. Hebben jullie al plannen, stoere vivadames? Kanarie maandag 11 maart Ben een ontzettende fan van de mooie harige driehoek.

Uitlopers op de dijbenen Willem ik denk dat die ''chickies'' hier jou mening over schaamhaar echt niks boeit. Zoiezo heeft elke man een ander voorkeur wat dat betreft.

Elke keer dat ik naar de sauna ga, constateer ik dat het percentage vrouwen dat zichzelf niet kaalscheert, weer gestegen is.

Typisch genoeg valt, zeker bij donkerharige vrouwen, hun schaamstreek veel meer in het oog wanneer ze zich niet scheren. Ik vind het nogal opdringering zelfs, 'kijk mijn zwarte toefje eens'. BWitched zondag 9 juni Als haren bacteriën tegen houden, dan zitten al die bacteriën dus in die haren.

Opinions are like assholes. B zondag 9 juni Amand schreef op 08 juni Ik zie trouwens steeds meer mannen ook hun oksels scheren. Wat vinden we daarvan eigenlijk? Ziet er stukken beter uit dan die grote plukken haar. Het komt weer helemaal terug. Ik ruk iedere avond bij filmpjes en ik zie steeds meer nieuwe filmpjes met harige kutjes. Netjes bijgewerkt, dat wel. Maar niet meer kaal. En over een paar jaar hebben al die vrouwtjes die nu nog ijverig scheren omdat iedereen dat doet weer haar op hun kut.

De pornoindustrie dicteert en al die zelfbeslissende vivavrouwtjes doen volgzaam mee. Enn maandag 10 juni Lekker denigrerend weer vies oud rukkertje. Ik maak graag gebruik van het recht om vergeten te worden. Bedankt voor de moeite. Kan wel wezen Enn, maar het is wel zo. Nu heet kaal lekker fris. Over 5 jaar heeft het een negatieve lading.

Wat ik je brom. Ik denk dat Willem gelijk heeft. Ik heb het afgelopen jaar een harig driehoekje gehad, omdat mijn toenmalige bedpartner dat supergeil vond liefst helemaal niet geschoren. Ik vind dat ergens ook wel sexy, maar wel een driehoekje. Ik heb toevallig de boel afgelopen weekend weer in een streepje geschoren en het streepje getrimd. Ik vind dit toch echt wel sexyer. Mijn huidige vriend vindt dit ook lekkerder, dus ik blijf mijn streepje kort trimmer. Maar het is wel een modeverschijnsel, dat weet ik wel zeker.

Niet zoveel dat het boven je broek uitkomt maar op een natuurlijke manier vind ik juist vrouwelijk en volwassen. Ik zou het wel doen, is veel schoner sowieso vind ik. Heb er ook niet altijd zin in hoor, en denk dat je het bijna nooit echt glad krijgt tenzij je je laat harsen maar dat gaat weer heeeeel pijn doen: Doe het wel, het is bij mij meestal de 1e halve dag redelijk glad en daarna al weer stoppelig.

Ik zie mn vriend alleen maar elk weekend, dan scheer ik helemaal. Ik krijg het wel behoorlijk glad, alleen de volgende dag heb ikalweer stoppels. Ik doe het altijd helemaal kaal, lijkt me wel zo fijn voor je vriendje, maar dat verschilt per persoon.

Ik scheer het altijd, omdat ik die haartjes gewoon irritant vind. Toen ik het nog niet schoor, knipte ik het kort. Sinds ik scheer, heb ik nog geen seks gehad. Dus ik zou denk ik wel scheren voordat ik seks zou gaan hebben. Love is not  finding someone you can live with, but someone you can,t live without Je moet het niet alleen doen om je vriend maar ook waar jij je hetzelf prettigs bijvoelt. Tuurlijk doe je dat. Anders is dat toch gewoon onhygienisch Blegh, moet er niet aan denken, met haren.kale spleet sex kontakt forum

Heb liever dat hij tegen korte haartjes aankijkt, dan tegen rood met bultjes. Mevrouw heeft een haarfobie: Laat het vooral zitten. Dan krijgt ie een rauwe tong als ie fout zit en leert hij sneller hoe het moet. Leuk voor jou, en daar gaat het om. Kitten Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kitten. Hoewel ik persoonlijk kaal of weinig haar daar wel het mooiste vind Ik maak mezelf lekker glad, zodat een vriendje me lekker kan likken of beffen.

Sinds wanneer is likken en beffen niet meer hetzelfde? Misschien likt haar bedpartner ergens anders. Zit er over na te denken, en ik vind helemaal kaal maar niets, denk ik. Kort en bijgewerkt is allemaal leuk en fijn, en soms handig, maar kaal vind ik echt lelijk. Misschien wordt met likken op rimmen gedoeld?

Ach de één moent het likken, de ander beffen, ik denk gebruik ze allebij, voorkomt misverstanden, probeerde duidelijk te zijn, maar blijkbaar iets te duidelijk Zolang er een mooi, lief, lekker meisje omheen zit vind ik bijna alles best.

Mijn vriendin heeft een mooie volle onbewerkte bos. Ik heb daar totaal geen last van. Mark Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Mark Anders zijn er altijd nog haarspelden om de boel opzij te houden. Durian Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Durian.

Sommige meisjes hebben lang schaamhaar zo ruim 3 cm en dat vind ik niet zo leuk. Liever wat korter dan, een beetje bijgeknipt. Gladgeschoren meisjes zien er wel toppie uit maar eigenlijk blijft het niet lang glad, na een paar dagen zijn er stoppeltjes en die schrapen dan op mijn tong. Yannickje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Yannickje.

Dekaloog Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Dekaloog. Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van LotjeMarmotje. Zoek meer berichten van Ymir. Bezoek Little Phoebe's webpagina! Zoek meer berichten van gurl Zoek meer berichten van fizzle-fluffy. Zoek meer berichten van DeZiekeGnoe. Zoek meer berichten van Vowel. Zoek meer berichten van Kitten. Zoek meer berichten van Linda Prins. Zoek meer berichten van ultra Zoek meer berichten van reality.

Zoek meer berichten van Mark Zoek meer berichten van Durian. Het doet mij niets, want op dat punt weet ik toch direct wat voor type het is? Liever direct op dat moment weten dan dat ze er over een paar jaar vandoor gaat omdat mijn kaalheid begint op te vallen. Wat doe jij dan op haarweb? Om iets te ondernemen tegen mijn haaruitval: Ik vind mensen die denken dat je haar nodig hebt om "wijven te scoren" toch echt een beetje dom: Het is al vaker aan de orde gekomen: DAAR scoor je wijven en mannen ; mee.

Ik bedoelde eigenlijk te zeggen dat het superkut is dat we ons haar verliezen, maar dat het niet het einde van de wereld is en dat je toch gelukkig kan zijn zonder haar en leg de nadruk dan op wat andere delen van je lichaam. Maar tis toch logisch dat vrouwen zich minder aangetrokken voelen naar mannen die kaal zijn. Dat vind ik echt niet raar. We zijn gewoon een stuk lelijker geworden.

Je kan eromheen draaien maar het is gewoon zo. En niemand valt procent op innerlijk! Och Tiuri, dan weet jij niet hoe het in echte wereld aan toe gaat.

De maatschappij wilt dat je er perfect uitziet, anders val je buiten de boot. Als ik in een discotheek rondloop, beoordelen vrouwen me niet op mijn karakter en persoonlijkheid. Zoek daarom geen vrouw in een discotheek. Ik kom niet in discotheken, en ik vond vriendinnen. Er zijn veel vrouwen die er ook niet komen. Nee logisch, als ik een relatie wil zoek ik geen meid in een discotheek nee.

Maar ik wil nu geen relatie. Ik gebruik de fina alleen voor mezeld omdat ik het moeilijk kan accepteren dat ik kaler wordt, ik heb toch het gevoel dat ik iets verlies er van dat gevoel wordt ik kotsmisselijk en doe er wat aan! Dit is trouwens m'n eerste probleem wat ik niet kan accepteren het is gewoon een lastige zaak haaruitval.

Ik ga vaak naar discotheken en flirt altijd, volgens mij kijken vrouwen niet echt naar je uiterlijk, ben geen brat pitt maar krijg genoeg aandacht van ze. Veel vrouwen vallen ook op zelfverzekerdheid en dat ben ik ik stap op iedereen af en maak een praatje en als er iets uitloopt mooi meegenomen toch, en anders naar de volgende.

D fuck it all just try it. Danko Jones - Strut. Sorry dat ik oude koeien uit de sloot haal, maar ik vond dit artikel met google. Ik ben 18 en begin behoorlijke inhammen te krijgen, ook heb ik best wel een snelle baardgroei en heb ik best een behaard lichaam. Ik denk dat dit best wel eens aan de seks zou kunnen liggen ik ejaculeer vaak. Nu wou ik eigenlijk eens de ultieme test gaan doen. Zoals het nu gaat zie ik mijn haarlijn alleen maar naar achteren trekken.

Ik ga nu proberen om zo lang mogelijk niet aan seks te doen, en ik wil kijken of er enige verbetering ontstaat. Ik ben nu 2 dagen bezig dus ik heb nog wel aardig wat tijd voor de boeg. Ik zal jullie up to date houden zodra ik enige verschillen ga merken: Ik ben er trouwens eigenlijk wel van overtuigd dat het door seks komt.

Elke keer als ik seks heb gehad zie ik de haren zo het doucheputje doorspoelen. Als ik een paar dagen niet ejaculeer merk ik dat ik veel minder haar verlies. Nu is alleen de vraag dus of het haar ook werkelijk wordt hersteld inhammen Als dit gaat werken ben ik de gelukkigste kerel op de wereld: Als dit gaat werken ben ik de gelukkigste kerel op de wereld: PWeet je dat wel zeker? Weet je dat wel zeker? D Nouja, het zou me in ieder geval een stuk meer zelfvertrouwen geven.

Het is het proberen waard, werkt het niet dan is het jammer, en zal ik ermee moeten leven. Maar stel je voor dat het wel werkt: Nouja, het zou me in ieder geval een stuk meer zelfvertrouwen geven. Het helpt niet echt hoor. Ik ben er ook beginnen op letten Vroeger ejaculeerde ik 3-tal keer id week, nu ong 1 keer id week seks Als dat echt waar zou zijn dan zou ik op mijn hele lichaam geen 1 haartje meer over hebben denk ik. Vroeger was t bij mij meestal wel meerdere keren op een dag Dit is een nogal naieve visie volgens mij.

Een volle bos met haar geeft je een behoorlijke voorsprong. Je ziet er dan beter, en nog veel belangrijker jonger uit. Kaalheid kan je zo 5 tot 15 jaar ouder maken. Dan moet je niet raar staan te kijken als mensen je vragen of je ziek bent. Kijk maar naar alle shit die Frits Barend over zich heen krijgt. Er zijn wel mensen die er acceptabel of goed uitzien zonder haar, maar dat zijn er maar weinig en bovendien zien die er met haar vaak nog beter uit.

En natuurlijk is haarverlies niet het einde van de wereld en moet je er je leven niet door laten bepalen aangezien er belangrijkere dingen zijn dan dat. En ja, een partner scoren blijft mogelijk: Maar toch ben je met je haar een belangrijke troefkaart kwijt, die je in je prive, romantische en professionele leven af en toe flink mist.

Jij noemt de visie van laurensj naief, maar met wat jij hier vertelt ben ik het echt niet eens. Aan de ene kant zeg je dat je je niet door je haarverlies moet laten lijden, maar aan de andere kant noem je haarverlies 'een grote achterstand', 'een erg verhaal', 'iets waardoor je shit over je heen krijgt', 'een verlaging van de kans op een partner' en 'het verlies van een belangrijke troefkaart'.

Als ik niet door zou hebben dat het onzin was wat je nu vertelt, zou ik juist denken dat je je hele leven juist wel zou moeten laten lijden door je haarverlies. Het punt is je er gewoon overheen kunnen zetten, en over straat lopen net of je n volle bos hebt Het draait allemaal om wat je uitstraalt Ik zeg niet dat het makkelijk is om je zo op te stellen, of je eroverheen te zetten. Ik zeg ook niet dat ik het helemaal kan, maar soms heb ik dagen dat het lukt De gedachte dat ik me druk maak om een relatief klein probleem vergeleken met anderen helpt ook vaak I feel much better already: Ja het is zeker te laat, kalevandaal, maar ik wil nog wel even zeggen dat ik het met je eens ben.

Ik ben van mening dat je er zo goed uitziet als je je zelf voelt. Daat heb je gelijk in. Wat je uitstraalt is erg belangrijk, test het maar eens en je zult zien dat je gelijk hebt ;. Kevinme, ik heb eens de proef op de som genomen. Loop op een mooie dag eens door de stad met een zure en misschien zelfs deprimerende blik. Je merkt dat potentiele liefdespartners niet op je reageren. Ze kijken wat zuur terug en kijken snel weg. Ga nu eens op een andere mooie dag weer door de stad lopen met een opgewekte houding en een frisse en vriendelijke blik.

Je merkt dat anderen met name potentiele liefdespartners anders op je reageren. Een aantal keer dat ik een meisje toen tegenkwam kreeg ik zelfs een lieve glimlach en een leuke 'hoi'.

Misschien toeval, maar dat denk ik. Je uitstraling is doorslaggevend. Haha dat bedoel ik precies. Ik heb hetzelfde gedaan en ik werd gevraagd of ik al een vriendin had door een leuk meisje. Ik met me domme kop zei ja, terwijl dat niet was hehe. Ja, oke, je kunt het spelen, maar mensen zien het naar mijn idee ook of je je echt goed voelt over jezelf of niet. Zien kun je het niet denk ik, maar als je met iemand gaat praten zal je het wel kunnen merken. Ik ben nu 24 en begon al rond mijn 14e mijn haar te verliezen.

Ik heb nog steeds een vrij volle bos haar met wat verdund haar bij mijn inhammen Ik had namelijk van die periodes dat ik plotseling heel veel haar verlies en dan opeens weer een jaar lang niet. Momenteel zit ik in een periode dat ik weer veel haar verlies en dat is nu ook zichtbaar aan het worden. Wat ik wil delen met jullie is dat ik een beetje heb opgelet op hoe ik me voel tijdens periodes van veel haaruitval en naar mijn gedrag.

Sterker nog, mijn baardgroei werd ook opeens een stuk sneller. Ik heb gelezen dat dit symptonen kunnen zijn van veel testosteron in je lichaam. Het zijn ook net deze periodes dat ik veel haar verlies. Ik besloot dus het omgekeerde te testen, en ik merkte dat als ik wat rustiger aandoe, dus misschien keer per week een ejaculatie dan wordt ik veel rustiger, blijer en wordt mijn haaruitval na een tijdje ook veel minder tot niks.

Post verplaatst naar bestaande thread over dit onderwerp. Wordt ook vlugger geïrriteerd, kwaad enzo. Dacht in begin dat het door vermoeidheid kwam, maar k geloof echt in de theorie dat je lichaam vanzelf terug testosteron aanmaakt, en dat zorgt misschien wel voor een 'overshoot'. Maar voel je vooral schuldig als dat je iets oplevert. Ik heb me rot gelachen terwijl ik deze thread in een ruk van begin tot einde heb doorgewerk. Dit stijgprocess maakt een overshoot met een piek op dag 7. Waarop het de dag er op weer notmaal is.

En hoesnel gaat dit? Als dit echt heel snelgaat is de enige manier dat het uiteenvalt of over gaat door binding in een ander hormoon, waarin? Aan de naam te zien weten we er weinig vanaf. Het is namelijk gewoon latijn voor 'de 5de ontdekte stof die een afname effect geeft van , op of met geslachtshormoon' -Zijn er ook onderzoeken gedaan naar andere hormoonwisselingen bij ex? Heft ie de castratie laten doen, maar ze hebben het verkeerd chemische behandeld, waardoor hij niet meer post?

Dan nog even een opbiegting ben katholiek dus dan mag dat Ik heb zelf ook het iedee dat sex en de hoeveelheid haaruitval EN de totale lichaamelijke toestand aan elkaar gerelateerd zijn. In perioden van extreem veel sex merk je dat je anders, afgemat bijna, vloet, en ook dat je merkt dat je haar niet meer in model wil zitten, en dof wordt, ook word de huid wat 'bobbelig'.

Sind dat ik een aantal maanden last van haaruitval heb en de inhammen die ik altijd al een heel kline beetje had dieper en dieper worden, en je ook plukken haar uit de kam haalt en bij het haren wassen zitten ze tussen je vingers. Merk ik dat in perioden met meer sex je er ook substantieel meer terug vind in de wasbak. Vanaf vandaag ga ik het ook uitproberen. Al jaren hen ik al voornemens om de sex te minderen maar is ten hoogste een weekje volgehouden.

Deze thread is weer een extra stimulans om het vol te houden! Er word beweerd dat je zinc en zo kwijt raakt, dus zou je na het doen met een zinc supplement het weer kunnen aan vullen, mits het een probleem is. In perioden van extreem veel sex merk je dat je je anders, afgemat bijna, voelt Ja, omdat je je suf hebt geneukt! Je was zo goed in bed, dat je lover je bij je hoofd pakte en aan je haren trok Naar mijn idee bestaat er geen enkel verband tussen je seksuele activiteit en de 'omvang' van je haaruitval.

Een seksuele daad zal enkel voor een zeer korte periode een schommeling in de hormoonspiegel teweegbrengen, maar het lijkt mij echt onmogelijk dat zoiets dan zorgt voor een golf aan meer haaruitval. Een verandering in de hormoonspiegel kan wel gevolgen hebben voor de mate van haaruitval, wanneer die verandering voor een langere periode wordt aangehouden, of voor altijd, zoals bij krachttraining enzovoort.

Hahaha ik leg helemaal in een deuk! Hoe kort of hevig is deze schomeling? Wat als je er voor zorgt met je paardrang dat je in een soort continue schommeling komt, heeft het dan ook geen effect? OK is mijn krachttraining dan ook al slecht voor het haar?

Dacht juist dat lichamelijke inspanning beter was? Hè die krachttraingin deed ik ook al om mij minder onzeker te voelen. Nee dat zeker niet, de vraag is hier of er een verband tussen is, en daar zijn wel een aantal niet wetenschappelijk onderbouwde aanwijzingen voor. Als dit verband er is, is het zaak om een goede verhouding of frequentie te vinden.

Wat is toelaatbaar voor je haar? Een ding is zeker dit onderzoek je door het groots aan te pakken kan erg moeilijk zijn, maar komt mischien door een soort afkick effect, van je ruk of wip verslaving.

Is het nu zo slecht voor je haar seks? Ik heb nu schrik als ik seks heb met mijn vriendin dat het slecht is voor mijn haar. Als ik jou was zou ik gewoon zoveel mogelijk seks met haar hebben als kan. Maar ik zou me hier niks van aantrekken en gewoon wat dat betreft doen wat je wilt. D ff mijn nymphomane kut-ex opbellen om der eens lekker verrot te schelden: Nou ik heb in idergeval geen idee f het wat uitmaakt of niet, heb het nog geen 4 dagen uit gehouden!

Dus als ik het goed begrijp is sex hebben juist goed als je fina slikt, maar minder goed als je niet fina slikt? D Nou dan ga ik eens snel iemand zoeken!

D Geen idee hoe je het hebt gepresteerd om die conclusie uit mijn post te trekken, mijn complimenten ;: Oh ja haha, ik lees het nu een tweede keer en beter. Heumz, vraag me ook af hoe ik dat de eerste keer zo raar had gelezen. Ik was voor de verandering eens iets TE positief.

Er is zo'n spreekwoord "waar het hart van vol is, stroom het toetsenbord van vol" ;. Nou als je niet last hebt van erfelijke kaalheid kan je alles doen wat je wilt. De hele dag roken, sex hebben, drinken, alleen maar vlees en suiker eten.

Als je niet last hebt van erfelijke kaalheid dan hoef je hier niet rekening mee te houden. Als je wel last hebt van erfelijke kaalheid dan moet je erg oppassen met dit soort dingen. Maar zoals Tiuri al schreef en ik verkeerd las zorgt seks dus voor meer testosteron en ik geloof ook in omzetting in DHT, maar wat zal worden verminderd als je fina slikt.

Dus fina slikken en seks hebben is een fijne combi! Hopelijk leg ik het dit keer eens wel goed uit. Vijf keer per dag seks hebben is wel behoorlijk veel moet ik zeggen! Of ben ik nou raar? Ik moet er niet aan denken in ieder geval: Nou ik ben aan het vasten, en heb een soort like nieuwjaars resolution, you know. Ik ben nu al wat, 2 weken celebaat bijna, ik ga het een maand volhouden en kijken of het echt een impact op je heeft ;.

Tot nu toe geen rare dromen gehad, dus muh lichaam hunkert er niet echt naar, zou wel door de fina komen waarschijnlijk. Adios lui ill keep ya updated. Nou niet echt veel, als ik OPEENS zie dat mijn lichaam nu wel neigt nieuwe haartjes te produceren enzo, dan heb ik zoiets van dat gaat dus wel hand in hand.

Neeh ; Maar iets als 3 keer per dag zal je dan toch gauw genoeg opgeven ; Ik zeg niet dat je dan celebaat hoef te leven alleen dan weetjewel dat je het niet moet overdoen ;. Eerlijk gezegd vind ik het een beetje een zinloze actie, ycelik. Na een maand kun je nooit of te nimmer resultaat zien, met geen enkel middel, simpelweg omdat het lichaam dat biologisch gezien niet klaar kan spelen.

Daarbij neem je fina en dus hoef je je weinig zorgen te maken over je T-levels omdat de omzetting in DHT minimaal is. Overigens wordt er ook al extra T aangemaakt als je gewoon geil bent, dan hoef je dus niet eens seks te hebben of te masturberen.

Het lijkt mij een onmogelijke taak om zowel geestelijk als lichamelijk seksloos te zijn. Ik vind dit echt veel te ver gaan allemaal: Je vat het te zwaar op. Als ik echt echt echt zin had erin, dan had ik het gedaan. Dan had mijn lichaam dat ook wel geuit in mijn slaap. Misschien ga ik wel 3 maanden door who knowz.

Het is echt niet dat ik hier aan het trillen ben en aan het jeuken en dat als ik een mooie vrouw op tv zie dat ik dan helemaal mezelf klem houd aan mijn stoel. Geloof me libido verlies heb ik ook niet ; Als ik wil dan lukt het me nog, believe me i tried: P Ik heb nu zoiets zo van it's highly overated en je kan makkelijk zonder. Daarnaast nooit van tantra gehoord ;. Het gaat er niet om dat ik het zwaar opvat of niet, ik zeg gewoon dat het geen enkel verschil gaat uitmaken en dat het dus in zijn totaalheid een zinloze actie is.

Van mij mag je doorgaan maar het leek me belangrijk als je dit in ieder geval wist. Neeh joh ; Ik heb zoiets van als ik het weer wil: P dan doe ik het, maar voorlopig is dat nog niet het geval. Misschien hou ik het wel heel lang vol, ik denk ook niet meer aan allemaal geile dingen: P Boem wie weet heb ik zodalijk na 6 maanden een dikke afro, dan denk je toch ook het heeft wel wat er mee te maken en niet zo weinig ook: P Ik was het al aan het doen en toen zag ik deze topic dacht ik tjaah als ik al die lui hoor die constant na 3 dagen het opgeven hairlosshelp , dan denk ik ook van het schiet niet op: Naah im joking toch ga ik door: Voor aparte discussiepunten een aparte thread aanmaken svp.

Hier gaan we verder over seks en haaruitval. Maar de eerste tijd is het erg erg, dat lijkt me een ramp. Helemaal mee eens, de eerste 3 dagen waren erg. Daarna zakte het echter af. Ga vooral zo door zou ik zeggen: D Ben zelf ook wel benieuwd of ejaculatie invloed heeft op haaruitval.

Het is naar mijn mening onmenselijk om celibaat door het leven te gaan, maar dat hoeft misschien ook niet. Zoals door sommigen al is opgemerkt, zou je misschien de tijdsduur tussen seks en de volgende keer dat je het hebt, kunnen verlengen met bijv.

Maar als experiment is het indien het zou werken waarschijnlijk wel het effectiefste als je een lange tijd achter elkaar celibaat bent. Daarom ben opnieuw een poging begonnen na ijn laatste post van 2 dagen geleden. Eerst maar eens een tijde naar 1 a 2 maal per week. Ik geraak er toch niet echt wijs uit hoor Hoe zou het nu zitten jongens? P Dat kan waarschijnlijk niemand met zekerheid zeggen, er zijn namelijk zover ik weet geen directe studies uitgevoerd die het verband tussen ejaculatie en haaruitval laten zien.

Hier wel een studie die een verband tussen ejaculatie en DHT levels laat zien: Je kan op jezelf experimenteren, maar dat kost tijd, moeite en de uitslag is vaak onbetrouwbaar om goede conclusies uit te trekken. Als ik sex heb gehad met mijn vriendin, voel ik me altijd zo: Terwijl het juist omgekeerd zou moeten zijn. Soms neem ik zelfs een fina pilletje extra in na onze vrijpartij.

Zou ik hier goed mee doen?? Mischien eens een vriend proberen? P Nee je moet alleen denken aan je haar als je je die dag voor de 5de keer erin laat zakken. Gwoon af en toe in de week lekker je laten gaan moet geen probleem zijn.

Ik heb toevallig net Oprah Winfrey gezien komt miss door fina,vervrouwelijking en daar ging het over mannen die verslaafd waren geraakt aan porno. Deze knakkers vertelden dat ze heel vaak achter de computer zaten en porno-sites bezochten,tot het punt dat ze er niet meer zonder konden.

Ik herken mezelf hier wel enigzins in,want ik heb sinds mijn puberteit altijd interesse gehad in porno en ja,daarbij kwam het ook tot masturberen en sinds ik internet heb kom ik tot nu toe erg vaak in de verleiding om porno op te zoeken,op dit moment denk ik dat ik er wel easy zonder kan,maar miss over n paar dagen voel ik weer die drang om porno te kijken.

Dus ik denk dat ik wel enigzins verslaafd ben geraakt aan porno. Mijn punt is dat ik ergens denk dat deze ongezonde gewoonte ergens wel heeft bijgedragen aan mijn haaruitval.

Ik denk dat dit het proces wel wat heeft versneld,want in de show zei zo n psycholoog dat als je porno kijkt niet iedereen,maar de porno addicts , je lichaam helemaal volgepompt word met adrenaline en serotonine enzo,wat ook zorgt voor meer testosteron dacht ik en misschien is het lichaam gewend geraakt aan hogere testosteron-productie en vraagt het lichaam iedere keer bij zo n drang om meer testosteron. Maja,ik weet het ook niet en wilde dit gewoon ff kwijt.

Kan wel kloppen denk ik. Ik denk ook wel dat er een verband is tussen sex en AGA! Veel seks is slecht voor je haar. P ik moet nog een kerel tegenkomen die porno kijken of mastruberen niet regelmatig doet!

Door het gebruik van fina en duta stijgt sowieso je testosteronspiegel, en dat komt alleen maar ten goede voor je AGA-haren behoorlijke onderdrukking van DHT en een lichte toename van testosteron in de bloedbaan.

Een toename van testosteron heeft dus geen bijdrage voor AGA. Ja,maar stel dat je er verslaafd aan geraakt bent en je zit uren achter elkaar te internetten op zoek naar een beeld wat je opgewonden maakt. Dan is je lichaam opgepompt met adrenaline. Bovendien denk ik dat sex niet veel invloed heeft op haaruitval,maar de manier waarop. Stel je fantaseert over dat je een vrouw grof in haar mond neukt ofzo,die beelden zorgen denk ik voor heel veel stress,want het is negatief en het vormt je kijk op vrouwen wat miss kan leiden tot dat je alle vrouwen hoeren gaat vinden ofzo en je vertrouwen in vrouwen minder word misschien wat meer leidt tot stress en negativiteit.

Misschien is het een combinatie van factoren,maja misschien lul ik wel slap,maar dit is gewoon een theorie die misschien nergens op slaat. Je hoeft je denk ik niet bang te worden dat je porno kijkt.

Ik vind het eerlijk gezegd een geweldige post! Kijk ik ken geen een jongen die GEEN porno kijkt. En ja ik ben er zelf ook niet erg voor maar ja. Wel is het gevaarlijk dat idd je beeld van vrouwen totaal vervormd wordt.

Want zoals het in pornofilms er aan toe gaat vinden vrouwen vaak helemaal niet leuk. De clitoris wordt vaak totaal genegeerd tenzij er een raar figuur op de meest bizarre manier de dame in kwestie gaat beffen. En waarom krijg jij stress als je porno kijkt? Misschien stress dat je moeder ieder moment binnen kan komen vallen? Ik heb er laatst eens een paar uur met een vriend van me over gepraat hoe gevaarlijk porno eigenlijk is. Hij had het met zijn vriendin uitgemaakt omdat hij door porno een bizar beeld kreeg van vrouwen en zijn eigen vriendinnetje bloedmooi meisje niet eens meer sexy vond!

Nou dan gaat het totaal de verkeerde kant op! Joseph, hoe oud ben je trouwens? Even checken of je pornoverslaving nog kan!

P Trouwens Oprah, wat verschrikkelijk! Ik word altijd een beetje huiverig van haar vaak enorm tegengestelde programma's. Er zijn zat mensen die verslaafd zijn aan materiaal materialisme en dat promoot ze alleen maar door haar publiek constant te verwennen met de meest belachelijk dure cadeau's. En nu weer eens met een beschuldigend vingertje komen Ik word er een beetje moe van. Maar ja, porno is niet goed voor je en daar heeft ze gelijk in. Ik denk echter dat de geestelijke problemen groter zijn dan de lichamelijke problemen.

Haha,grappig dat je dat zegt van stress doordat mijn moeder misschien binnen komt,want das toen ik 16 was wel ooit gebeurd das echt fucked up,maja hoort erbij Nee,ik bedoelde eigenlijk stress door de negatieve beelden die je opneemt in je hoofd,wat je dan misschien in een sick twisted manier opwindend vind,net zoals mensen die t lekker vinden om vernederd te worden zo erg heb ik t niet hoor.

Maar dat je daarvan opgewonden raakt,terwijl je het eigenlijk gewoon kut vind en fout vind,zoiets miss. Maar ik ben 24,dus het kan nog wel toch? Hee Joseph, Ik denk niet dat het slecht is om een bepaalde vorm van porno te kijken wat betreft je haar. Waarom krijg je er stress van? Omdat je je er voor schaamt? Kijk jij denkt misschien dat het niet normaal is wat je kijkt, maar wat is normaal? Er zijn zat mannen die een bepaalde vormen van porno leuk vinden, maar zodra je een vriendinnetje krijgt waarbij je dat soort dingen niet in de praktijk kan brengen is het minder.

Ik merk het nu ook bij mezelf nu ik met een meisje aan het gaan ben. Het is niet leuk als je dan porno hebt gekeken!

Dus aaaah probeer er vanaf te komen! Tenzij je er een wilt of krijgt en je ook zeker weet dat ze dit soort dingen leuk vind, wat ik overigens betwijfel. Die vriend van me vroeg me laatst hoe leuk het zou moeten zijn als je met een meisje naar bed gaat en je nog nooit porno hebt gekeken! Ik zou m'n eigen geest wel willen verschonen! Toch denk ik ook dat een overmaat aan masturberen je haaruitval kan doen versnellen.

Ik denk niet dat het dé oorzaak is, maar meer een soort van mede-katalysator. Onze grote vriend "The Stig" heeft er al eens een thread over geopend. Moet een compleet overweldigende ervaring zijn dan, echt wel Ik vond bijv filmpjes van vrouwen die respectloos werden behandeld best opwindend,hoewel ik absoluut een nice guy ben,miss veroorzaakt dit bij mij in mijn hoofd emotionele stress,waarvan ik niet iets merk,maar onbewust miss wel een rol speelt ofzo.

Ik heb trouwens altijd wel interesse in grove filmpjes gehad buiten het porno verslaving verhaal om. Ik wou bijv die beelden van die maffe alqaida terroristen met onthoofdingen ook graag zien en meer van www. Dit zal ook wel niet supergezond voor de geest zijn. Niet alleen elke man hoor! De mannen worden het slachtoffer door pornoverslaving en de vrouwen verdienen er meer aan dan de mannen!

In de films althans DPorno is goed voor mannen zolang het gratis is: Stel je fantaseert over dat je een vrouw grof in haar mond neukt ofzo Ik vond bijv filmpjes van vrouwen die respectloos werden behandeld best opwindend Ik wou bijv die beelden van die maffe alqaida terroristen met onthoofdingen ook graag zien: MMM,ik kom miss een beetje over als een psycho,maar ik bedoel het anders dan ik het zei.

Ik krijg geen kick van beelden van onthoofdingen ofzo,of ruwere sexbeelden,maar ik denk dat ik gewoon geintrigeerd ben in grensverleggende beelden. De wreedheden van mensen enzo,miss ben ik wel een borderliner ofzo. Tja, wanneer kun je iets een verslaving noemen? Ik kijk zelf ook regelmatig porno maar verslaafd?

Dat denk ik niet Als je alleen nog maar lucht uit je pielemuis blaast, dán moet je je eigen wat serieuze vragen gaan stellen. Nou,ik draafde miss een beetje erg door. Maar ik denk wel dat mijn haaruitval getriggered is door stress en negatieve gedachtes over bijv vrouwen. Sex is gezond,maar er zal ook miss een vorm van sex zijn die ongezond is wat miss kan leiden tot psychologische problemen en stress.

Nou ik heb ook veel aan sex gedaan in mijn leven, en ben in het geheel niet kaal van geworden, heb nog steeds een volle haardos.: Ook veel sress gehad in mijn leven, depressies, maar gelukkig nu niet meer.

Overigens hou ik niet van porno, wat daarin wordt alléén maar met geweld recht op en neer gegaan, met onsmakelijke closeups.: Doe het liever in het echt. Dus is kijk nooit porno. Wel vindt ik een romantische film, met mooie spelers er in, die dan in het kader van het liefdes verhaal, gaan vrijen en uiteindelijk sex hebben, wel erotisch.: Wat een bizarre posts allemaal. Wat is er nou erg aan een beetje sex?

Kijk klaarkomen zal vast wel invloed hebben op je testosteron gehalte maar aangezien we allemaal wel fina of duta slikken hoef je je daar toch niet zo druk om te maken. Zappa, als jij veel sex hebt en niet kaal wordt dan hoeft dat niks te betekenen.

Als je niet gevoelige haarzakjes hebt dan heeft sex daar ook geen invloed op. Idem voor roken, en chloor uit zwembaden. Dus je post klopt niet echt. Wat een bizarre toevoegingen overigens! Ik hou trouwens ook enorm veel van lange wandelingen op het strand of met m'n geliefde naar de ondergaande zon kijken en elkaar liever woordjes toefluisteren Wat een schitterend lief beeld heb jij van liefde en je kan het ook mooi verwoorden!

Joseph als je vrouwen niet meer respecteerd omdat JIJ porno kijkt dan moet je eens bij jezelf te raden gaan. Je zou beter bij jezelf kunnen beginnen met niet respecteren. Waarom zou je vrouwen niet meer respecteren omdat ze dingen doen die jij geil vind? Ik snap er niks van. Heb je liever dat ze het niet doen? Maar waarom kijk je het dan? Ik snap er niks meer van! Beste van deze thread! Hey, we hebben Frank Zappa onder ons ;. Als we het sec over porno hebben: Het interesseert hem gewoon niet, hoewel hij graag naar mooie dames kijkt.

Maar hij werd op zijn 22ste al flink kaal. Dat is net zo'n opmerking als: Maar ik denk dat als je voorbestemd bent om kaal te worden, dat de kans bestaat dat je dan sneller kaal zult worden. Maar natuurlijk moet je het ook niet té serieus nemen. Zolang het geen dwangmatige verslaving wordt, zie ik de reden niet om er je bezorgd over te maken.

Ik geloof absoluut niet in het idee dat seks of masturbatie Ik geef ook eigenlijk niets om porno. Ik vind het niet opwinden, vooral ordinair en nep. Dus hier nog een uitzonderingsgeval: Porno vind ik niet opwindend: Gewoon sexy vrouwen met mooie, uitdagende kleding doen me veel meer. Goed, ik begon mijn haar te verliezen op mijn 18e. Het jaar waarin ik met mastruberen begon. Beetje laat idd, maar was ik er maar nooit aan begonnen! Ik respecteer vrouwen wel die respect verdienen. Ik heb nu wel achteraf een beetje spijt van sommige dingen die ik gezegd heb,haha.

Maja,aan de andere kant interesseert het me geen hol wat jullie denken. Anyway ik denk dat bij mij dingen wel psychologisch zijn te verklaren. Miss heb ik op een bepaalde onbewuste level wel een hekel aan mezelf en werd ik daarom btje opgewonden van die ietwat ruwere porno,who knows? Volgens mij heeft Josephguy het helemaal niet zo verkeerd.

Alleen al bij de gedachte aan een mooie vrouw of man of het zien van eentje stijgt vaak het testosterongehalte bij de man. Ik denk dat er wel een relatie is tussen blootgesteld worden aan seksuele stimuli en haaruitval. Er was laatst op tv een test over hoe je binnen 2 uur de tes. Degene bij wie de spiegel verhoogd moest worden kreeg porno te zien, drukke muziek te horen en een stripdanseres voor zijn neus gezet.

Daarnaast ging hij ook wat aan workout doen. De man met het hoge testosteron gehalte kreeg hele domme kleren aan, kreeg kleuterprogramma's te zien en moest kleuterspelletjes doen. Na 2 uur waren de tes. De exacte waarden zal ik van de week posten. Ik zie een duidelijke link. Daarbij is internet pornoverslaving vaak een drang die ontstaat bij een gebrek aan behoeftevervulling van andere dingen zoals zelfontplooing op het werk, liefde, een goed lopend gezin, maar ook pesterijen e.

Deze situaties gaan vaak gepaard met een zekere vorm van depressie en stress en we weten dat deze 2 problemen ook gerelateerd zijn aan haaruitval. Was dacht ik bij brainiac. Iig, daar heb ik zo'n zelfde experiment gezien. Hoewel de experimenten in dat programma op zn zachts gezegd niet erg professioneel zijn logisch, tis ook voor vermaak vond ik de resultaten ook wel interessant.

Ok, maar we kunnen ook niet ons constant verkleden als kleuters en kleuterspelletjes doen. Sommige dingen kan je nou eenmaal niet doen.

Porno proberen te negeren of te verminderen lijkt me gewoon erg gezond. Zullen we met z'n allen proberen af te kicken en het opbiechten als we de fout in zijn gegaan?! P Nee maar we leven anno toch in een maatschappij met een overkill aan pornografische en erotische stimuli???

Lijkt me wel degelijk invloed te hebben op de geestelijke en lichamelijke conditie van de mens. Idd,echt een overkill aan pornografische stimuli. Het is net een epidemie. De porno industrie is groter dan hollywood heb ik wel es gehoord. Ik zag voor het eerst porno toen ik een jaar of negen was,mijn ouders waren weg en mijn broer wou me iets laten zien.

Ik wist echt niet wat ik zag,miss heeft dit ook wel effect gehad op me. Voor de mensen die porno kijken Ik krijg ook een beetje het idee dat degenen die het hardste roepen dat het er niks mee te maken heeft, wel eens enorme ejaculatieverslaafden kunnen zijn! Hoe zit dat dan bij vrouwen??? Ik kijk geen porno Ik ben daar niet zo van overtuigd hoor, jongens, of seks, overmatig of niet, wel een bijdrage heeft aan AGA. Het probleem zit in de genetische codering van onze haarwortels, niet aan onze geslachtsdrift.

Neem je medicatie tegen AGA en doe aan seks als de prikkeling begint en ga dat gevoel zeker niet onderdrukken, want volgens mij vallen je haren dan pas echt uit. Weliswaar de enige tussen ALLE jopngens die ik ken!! Hij kijkt dus geen porno, doet niet aan zelf sex. En heeft verse inhammen met een dunner wordende kruin.

De persoon in kwestie is Hoe weet hij dan dat masturberen niet lekker is, als hij het nog nooit gedaan heeft? Een overdaad aan sex hoeft geen trigger te zijn. Iemand die nog nooit heeft gemasturbeerd? Da is denk ik nie eens mogelijk. Ik vraag me af hoe hij heeft geprobeerd te masturberen als hij zegt dat hij het niet lekker vond.

Miss was hij zo n type die t met een stofzuiger deed heb ooit verhalen gehoord over zo n dergelijke methode. Maar ik weet iig voor mij persoonlijk dat ik als ik geen sex heb of masturbeer,dat ik gewoon een natte droom krijg dan. Ik denk dat t in evenwicht moet blijven op n bepaalde manier. Maar voor vrouwen die kampen met haaruitval hier had ik eigenlijk een vraag.

Zijn jullie net zo geil als mannen? Volgens mij heeft deze thread helemaal niks meer met haarverlies te maken Ik vroeg het omdat sexuele drift toch wel erg bepaald word door productie van hormonen. Misschien hebben vrouwen die aan androgenetische haaruitval lijden ook net zoals mannen die hieraan lijden,een enorme geslachtsdrift. Ik heb het namelijk nog nooit zo erg gehad,maar dat heeft ook deels te maken met fina. Nee, het zal wel meevallen. Ik ben absoluut niet geiler dan de gemiddelde jongen van mijn leeftijd.

Je hebt gewoon gevoelige haarzakjes of niet. En je zult wel meer hormonen produceren als je seks hebt, en als je jezelf iedere dag 5 keer gaat aftrekken dan zal je lichaam zich waarschijnlijk hieraan aanpassen, maar als je gewoon af en toe seks hebt of je aftrekt denk ik niet dat het een erg grote invloed heeft. OK, vreemde vraag, maar nu ben ik wel benieuwd. Joseph, hoevaak trek jij je in de week af dat je bang bent dat het een grote invloed heeft op je hormoon huishouding?

Hee guoy,om ff je vraag te beantwoorden,haha,ik ben geen trekhond ofzo hoor,maar 1x per week ofzo misschien,ik heb sinds ik last heb van haaruitval eiglijk geen contact gezocht met vrouwen en das nu al zeker ruim een jaar,dus ja,alleen via masturbatie ja.

Ik heb t ooit een maand nie gedaan,omdat ik dacht dat t invloed heeft,maar dan krijg ik iedere week wel een automatische lozing tijdens mn nachtrust dus kan ik net zo goed ff 1x in de week ff kwakje lozen door eigen toedoen.

Maar ik begon deze thread omdat ik dacht dat als je,zoals ik vroeger deed,wel es uren achter de pc naar porno keek,ofja zoekt en je lichaam dus miss 4uur lang flink opgewonden is dat dat miss wel effect heeft. En het libido van een vrouw met een man vergelijken? En voor jongere meisjes Al doe je het iedere dag. Maar wat leuk dat vrouwen van in de 30 meer seksdrift hebben!
Sex in castricum gratis seks dating

  • Ik ken iemand, binnen mijn vrienden groep, die niet aan masterberen doet.
  • HOMO SEX CONTACT LEKKEREHOMO
  • Bijna als zo goed geen uitval meer E-mail ons - Scholieren.
  • 259

Escort dames gelderland pijpen in het bos


Maar niet meer kaal. En over een paar jaar hebben al die vrouwtjes die nu nog ijverig scheren omdat iedereen dat doet weer haar op hun kut. De pornoindustrie dicteert en al die zelfbeslissende vivavrouwtjes doen volgzaam mee. Enn maandag 10 juni Lekker denigrerend weer vies oud rukkertje.

Ik maak graag gebruik van het recht om vergeten te worden. Bedankt voor de moeite. Kan wel wezen Enn, maar het is wel zo. Nu heet kaal lekker fris. Over 5 jaar heeft het een negatieve lading. Wat ik je brom. Ik denk dat Willem gelijk heeft. Ik heb het afgelopen jaar een harig driehoekje gehad, omdat mijn toenmalige bedpartner dat supergeil vond liefst helemaal niet geschoren.

Ik vind dat ergens ook wel sexy, maar wel een driehoekje. Ik heb toevallig de boel afgelopen weekend weer in een streepje geschoren en het streepje getrimd. Ik vind dit toch echt wel sexyer. Mijn huidige vriend vindt dit ook lekkerder, dus ik blijf mijn streepje kort trimmer. Maar het is wel een modeverschijnsel, dat weet ik wel zeker. Niet zoveel dat het boven je broek uitkomt maar op een natuurlijke manier vind ik juist vrouwelijk en volwassen.

Dat schaamhaar bacterien tegenhoudt en voorkomt dat ze de vagina binnendringen is uiteraard je reinste onzin. Allereerst klopt de orde van grootte voor geen "meter", een schaamhaar is duizenden malen dikker dan een bacterie, dus die beestjes fietsen daar lachend doorheen. Daarnaast bestaat het vaginale verdedingsmechanisme, net zoals in je darmen, al is de samenstelling anders, uit bacteriele flora die schimmel-, parasitaire en bacterie-overgroei tegengaan.

Dit in combinatie met een ongastvrij zuur milieu. De functie van schaamhaar bestaat veel meer uit, net zoals onder de oksels, het voorzien in zweetopname, afscheiden van feromonen niet door schaamhaar zelf, wel het vasthouden ervan en er wordt talg geproduceerd om de huid vet en soepel te houden. Het zit er dus idd met een reden en weghalen kan een verstoring in het evenwicht teweeg brengen. Maar indien beide, geschoren of ongeschoren, gewoon dagelijks goed gewassen worden zijn ze beide even hygienisch Ik vind schaamhaar echt vies.

Ik weet dat het er hoort te zijn maar toch. Haal het sinds ik me kan herinneren al weg. Bij mannen ook vraag altijd of ze het willen scheren of trimmen.

Ik scheer sinds enige tijd ook, maar niet om hygienische redenen, zoals hierboven al uiteengezet. In den beginne vond ik het wel wennen, zo'n "bermuda driehoek" tussen mijn benen waar alles plots verdwenen is, maar nu gaat het wel. En daarnaast heb ik het idee dat het mijn penis optisch groter doet lijken dan hij is ja, ik weet, bekende mannenkwaal en ja ik rijd een grote, dikke auto: Ooit hoop ik vrede te kunnen hebben met de overigens normale afmetingen van mijn maatje, maar tot die tijd scheer ik netjes: B donderdag 13 juni Orale seks is toch veel lekkerder zonder haren in je mond!

Ze laten niet los hoor B tenzij je er heel hard aan trekt met je tanden Toch lik ik liever kale huid dan behaarde.. Daar ben ik weer. Het aantal vrouwen met haar daar beneden stijgt. Ik heb het zelf gezien in de sauna. Niet zomaar een sauna maar een van de grotere van het land zodat ik flink wat referentiemateriaal heb.

Wat ik mij nu afvraag, vrouwen die de boel hebben laten laseren, krijgen die nooit meer haar terug en lopen die over een tijdje dan niet voor lul? Ik zie mn vriend alleen maar elk weekend, dan scheer ik helemaal. Ik krijg het wel behoorlijk glad, alleen de volgende dag heb ikalweer stoppels.

Ik doe het altijd helemaal kaal, lijkt me wel zo fijn voor je vriendje, maar dat verschilt per persoon. Ik scheer het altijd, omdat ik die haartjes gewoon irritant vind.

Toen ik het nog niet schoor, knipte ik het kort. Sinds ik scheer, heb ik nog geen seks gehad. Dus ik zou denk ik wel scheren voordat ik seks zou gaan hebben. Love is not  finding someone you can live with, but someone you can,t live without Je moet het niet alleen doen om je vriend maar ook waar jij je hetzelf prettigs bijvoelt. Tuurlijk doe je dat. Anders is dat toch gewoon onhygienisch Blegh, moet er niet aan denken, met haren.

Ik doe ut soms.. Uit de mond van een jongen: Ik hoor iig wel vaak dat jongens het prettiger vinden als het kaal is, een lijntje vinden ze ook leuk A.