Kutje gluren online sex


kutje gluren online sex

Mijn vrouw zat naast de buurman en streelde zijn bovenbeen, terwijl ze hem zoende. Hierbij telkens haar hand naar boven bewegend, ze stond op boog naar voren en nam zijn erectie in haar hand en bewoog dieper. Ze nam de hard geworden penis in haar mond en gleed eroverheen, langzaam op en neer , onderwijl zijn voorhuid meebewegend. Ook de buurvrouw bewoog zich naar mijn erectie en gleed met haar mond langzaam op en neer. Mijn hand streelde haar dijbeen van achteren en streelde langs haar vagina.

Mijn andere hand gleed neer haar rechterborst. Haar tepels waren stijf en stonden strak. Ze hield op met pijpen en zoende me. We tongzoenden en bevoelden elkaar.

Even stopten we en lagen al strelend naast elkaar, waarbij zij mijn voorhuid zacht over mijn erectie bewoog en mijn wijs- en middelvinger in haar vagina, langs haar clitoris bewegend, keken naar mijn vrouw en haar man. Mijn vrouw lag met gespreide benen op de man. Nog net zagen we hoe zij de penis bij haar naar binnen geleidde en haar daarna zagen bewegen om het juiste ritme te krijgen. Zij zat met haar rug naar de man, steunend met haar armen op de tuinbank.

Langzaam kwam het ritme van de man en van mijn vrouw met elkaar overeen en we zagen de penis van hem glijden in haar vagina. Mijn vrouw is geschoren en konden het neuken goed zien. Zij leunde wat naar achteren, waardoor er goed zicht was op haar vagina en zijn penis. De buurman streelde en bewoog met zijn vrije hand in cirkelende bewegingen haar clitoris, wat haar hoorbaar opwond. De neukgeluiden lieten horen dat mijn vrouw erg nat was.

Voor het eerst zag ik hoe mijn vrouw met een ander vrijde en neukte. En hoe zij hierin opging, vrij en haar gevoel volgend. Het was erg geil dit te zien en wond mij op. Ik bewoog mij naar de buurvrouw en trok haar op mijn lichaam, waarbij haar vagina boven mijn gezicht kwam en zij mijn penis in haar mond nam. Dit standje liet de buurvrouw en mij de gelegenheid elkaar te proeven, onderwijl kijkend naar haar man en mijn vrouw.

Zij keken naar ons en kennelijk liet hen dat niet onberoerd, want mijn vrouw stopte met hun standje en nam ons standje aan. Dit duurde maar even, want zij knielde op de grond, bracht haar kont omhoog en wilde verder neuken. De buurvrouw liet zich ook van de bank glijden en ging voor mijn vrouw liggen, met de benen gespreid, zodat mijn vrouw haar kon likken terwijl mijn vrouw werd geneukt. Ik knielde boven de buurvrouw en zij pijpte mij, terwijl ik mijn vrouw haar borsten kneed en de vrouw haar clitoris stimuleerde.

Mijn vrouw draaide zich op haar rug en legde haar benen in de nek van de man. De buurvrouw knielde en bracht haar billen omhoog en spreidde licht haar benen en liet haar bovenlichaam zakken op de vloer, zodat ik haar van achteren kon neuken. Mijn penis vond moeiteloos haar vagina en gleed naar binnen. We vonden al gauw ons ritme en ik kon haar billen, borsten en clitoris in dit standje goed strelen. Zo kwamen we heerlijk klaar.

Om te zien hoe je vrouw geniet van seks met een ander en hoe zij ervaart hoe ik geniet van seks met een ander, was voor ons een hele mooie en opwindende ervaring. We bleven naakt en ik haalde wat sterkers binnen. De whisky maakte iedereen nog wat losser en toen mijn vrouw haar vingers in mijn kont stak toen ik haar glas vulde, kwam ook de buurvrouw naar me toe. Ik wilde dat altijd al zo graag doen maar mijn man vindt dat niets. Ik stak mijn vingers ook in haar kot en zag de lul van de buurman verstijven.

Mijn vrouw ging naar hem en streelde zijn lul. Met haar andere hand ging ze verder en stak ook een vinger in zijn kont, hij schrok eerst maar al snel kon ze zelfs een tweede en derde vinger naar binnen werken en ik zag dat hij genoot.

Zelf genoot ik ook, mijn lul gleed als vanzelf bij de buurvrouw naar binnen en ik voelde mijn vingers die in haar kont zaten langs mijn lul gaan. Mijn vrouw wenkte de buurvrouw, ze lieten ons achter en gingen naar binnen. Ze bespraken wat en kwamen weer naar buiten. Ze namen ons mee naar de tuin van de buren. Deze tuin had helemaal geen beschutting zodat we wel vanuit tien huizen konden worden gezien. Alle tuinkussen werden op de grond gelegd en ze gaven een geweldige lesbische show.

Mijn vrouw is vol overgave aan het beffen is. De buurvrouw kreunt het uit en komt na een paar minuten lekker klaar. Dan worden de rollen omgedraaid en krijgt min vrouw de behandeling die zij net heeft gegeven. Na een tijdje besluiten de dames in een lesbische 69 te gaan liggen.

Bij dit beeld kan ik mij niet meer inhouden en de eerste lading sperma schiet uit mijn harde pik maar mijn pik blijft harden ook mijn buurman zie ik een keiharde lul. Ik zie de vrouw iets pakken, ze had schijnt dat meegenomen te hebben, het is de voorbind lul waarmee zij mij ook weleens verwent. Ze bind hem voor en gaat op haar rug liggen. Ik zie de buurvrouw in omgekeerde amazone op haar klimmen zodat ik haar in vol ornaat kan zien wippen op de dildo.

Haar grote borsten deinen flink op en neer. De dames rusten eventjes uit en nemen een tweede glaasje whisky. Daarna begint mijn buurvrouw te beffen en doet de dildo bij haar voor. Heerlijk komen de vrouwen klaar. Ze komt achter me staan en schuift langzaam de dildo in mijn kont, terwijl de buurvrouw met een tweede dildo haar man neukt.

Ze ruilen ven positie en nu neukt de buurvrouw me terwijl ze met mijn lul speelt. Bloedgeil worden we de buurman en ik als ze plots stoppen. Mijn vrouw zegt het is tijd voor een grand finale en ik kijk verbaast. De buurman ik moeten gaan liggen in standje Mijn vrouw zegt me de buurman te gaan pijpen terwijl de buurvrouw hetzelfde tegen haar man zegt. Ik voel hoe de buurvrouw de dildo weer in mijn kont schuift samen met mijn vrouw neuken ze ons.

Ze duwen onze lullen naar voren in elkaars monden en al snel voel ik de buurman naar een hoogtepunt gaan. Hij pijpt me heerlijk en ook ik kom klaar. We slikken elkaars geil door en horen de vrouwen ook klaar komen. Terwijl ik op kijk zie ik diverse gordijnen bewegen. Ik bedenk me dat het volgende buurtfeest er vast anders uit gaat zien. Vond je het ook geil te zien hoe ma de pik van pa leeg zoog. De adem stokte in mijn keel toen ik zag dat Inge haar slipje uitdeed en nu naakt naast me lag.

Haar venusheuvel was bedekt met kort blond haar,keurig in een driehoekje geschoren. Vond je het ook geil te zien dat pa zijn sperma over ma spoot? Mijn pikje was nu in volle ornaat en stond stijf omhoog. Kijk lispelde Inge,zo ken ik hem beter. Zo zag ie er vanochtend ook uit. Ze pakte hem beet en trok het velletje weer terug en ontblote daardoor mijn eikel.

Een schok ging door mijn pik en het voelde alsof ie nog groter werd. HHHHmmmmm gromde Inge en begon me traag af te trekken. Ze legde nu haar hoofd op mijn buik en keek naar mijn pik. Bijna onverstaanbaar zei ze ,zal ik je pijpen? En gelijk voelde ik haar natte tong over mijn eikel gaan.

Het voelde alsof mijn pik in een natte spons werd gezogen. Ik merkte dat mijn ogen draaiden in mijn hoofd. Inge was duidelijk de baas en wilde meer. Ze stopte met pijpen en pakte mijn hand. Voel eens aan mijn kutje gebood ze. Mijn vingers schuurden langs haar schaamlippen en ik voelde haar nattigheid. Sturend met haar hand duwde ze mijn vingers tussen haar kutlipjes.

Jahhhh hhhhmmmmm broertje dit is lekker!!!! Hmmm duw je vingers er maar wat dieper in. Zelf bewerkte ze haar clitoris. OOOhhhhh broertje je maakt me klaar ja toe maar duw je vingers diep in me jahhhhhhhh ooohhhhhhh ik kommmmmmmmmmm,jahhhhh,jaaaaaaaahhhhhhhhh ze kneep haar benen stijf tegen elkaar en mijn hand zat gevangen.

Het deed zelf even pijn toen ze maar niet losliet en het voelde alsof ik beklemd zat. Oh broertje toch,dit was lekker. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik zal jou nu ook helpen zei ze lief en begon weer met af trekken.

Toen ging ze rechtop zitten en keek me lief aan,ze draaide haar lichaam en ging over me heen zitten. Haar kont op mijn borst.

Ik keek naar haar mooie gebruinde rug met haar mooie billen zo vlak voor me. Ze trok me traag af. Ze boog voorover en mijn pik gleed weer in haar mond.

Langzaam schoof ze met haar kont naar mijn gezicht. Haar billen zaten nu tegen mijn kin. Ze trok haar kont omhoog en ik keek recht in haar natte spleet en haar rose anusster. Langzaam schoof ze verder achteruit. Met mijn neus voelde ik haar natte kut boven me. Ze stopte met pijpen en trok haar kontje iets omhoog. Ze draaide haar iets om en zei,steek je tong eens uit.

Ik deed wat me gevraagd werd. Ze liet haar zakken en mijn tong boorde zich tussen haar natte schaamlippen. Ik proefde haar zoute zilte kutsappen maar ik vond alles best. Inge begreep dit en voelde nu dat ik mijn tong door haar neukgrotje bewoog. Ohhh jaahhhh je bent een snelle leerling Bas. Ja toe maar lik mijn kutje. Bef me klaar broertje.

Ik likte haar kutje en zij pijpte mij. Inge merkte dat ik op springen stond en bleef maar zuigen aan mijn pik. Mijn lichaam begon te schokken en Inge ving met haar mond de eerste lading sperma op. De tweede lading schoot langs haar wang omhoog en belandde in haar haren en de laatste druppels likte ze op.

Nog geen 2 seconden later schokte haar lichaam op mijn tong. Redelijk uitgeput plofte ze naast me neer. Enkele ogenblikken lagen we naast elkaar. PPffff broertje,vond je het ook lekker?? Ze keek me in mijn ogen en glimlachte. Blij toe,ik vond het ook lekker met jou Bas. Ze streelde m'n wang. Haar borsten tegen mij aangedrukt.

Ik voelde haar nog steeds stijve tepels in mijn vel drukken. Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte haar steviger tegen me aan. Inge rolde over me heen. Lachend speelden we zo met elkaar. Ik had niet eens echt in de gaten dat ik alweer een stijve had gekregen. Toen we weer omrolden lag ik bovenop Inge en sloot ze haar benen om mij heen. Dit had tot resultaat dat ik gevangen zat maar dat ook mijn pik tegen haar schaamstreek drukte. Inge pakte mijn hoofd en gaf me een zoen op mijn mond. Toen nog een en nog een en ik merkte haar iets openstaande mond en voelde haar tong langs mijn lippen flitsen.

Haar tong drong in mijn mond en een lange tongzoen volgde. Ik voelde haar hand achterlangs aan mijn lul en voelde hoe ze hem in haar natte spleet leidde.

Nog steeds zat ik tussen haar benen gevangen. Neuk me broer,fluisterde ze in mijn oor. Je zit er al in,beweeg nu heel langzaam op en neer.

Ohhhh ja hhh neuk me. Ze liet me iets losser en ik bewoog iets acheruit. Daarna nam haar greep weer toe en voelde ik mijn pik dieper in haar gaan. Dit herhaalde zich enkele malen. Daarna werd haar greep losser en liet ze me in haar kutje neuken. Me steeds aanwijzigingen gevend. Je mag niet in mijn kontje maar wil je me net als pa en ma me achterlangs neuken. Ze keek me geil en vragend aan. Mijn stijve pik floepte uit haar spekgladde kut en gelijk draaide ze zich om.

Ze stak haar kontje omhoog en ik nam achter haar plaats. Plagerig liet ik mijn pik in haar bilnaad glijden.

...

Tantra massage rijswijk in de poep neuken
kutje gluren online sex

Mijn vrouw zat naast de buurman en streelde zijn bovenbeen, terwijl ze hem zoende. Hierbij telkens haar hand naar boven bewegend, ze stond op boog naar voren en nam zijn erectie in haar hand en bewoog dieper. Ze nam de hard geworden penis in haar mond en gleed eroverheen, langzaam op en neer , onderwijl zijn voorhuid meebewegend. Ook de buurvrouw bewoog zich naar mijn erectie en gleed met haar mond langzaam op en neer. Mijn hand streelde haar dijbeen van achteren en streelde langs haar vagina.

Mijn andere hand gleed neer haar rechterborst. Haar tepels waren stijf en stonden strak. Ze hield op met pijpen en zoende me. We tongzoenden en bevoelden elkaar. Even stopten we en lagen al strelend naast elkaar, waarbij zij mijn voorhuid zacht over mijn erectie bewoog en mijn wijs- en middelvinger in haar vagina, langs haar clitoris bewegend, keken naar mijn vrouw en haar man. Mijn vrouw lag met gespreide benen op de man. Nog net zagen we hoe zij de penis bij haar naar binnen geleidde en haar daarna zagen bewegen om het juiste ritme te krijgen.

Zij zat met haar rug naar de man, steunend met haar armen op de tuinbank. Langzaam kwam het ritme van de man en van mijn vrouw met elkaar overeen en we zagen de penis van hem glijden in haar vagina. Mijn vrouw is geschoren en konden het neuken goed zien. Zij leunde wat naar achteren, waardoor er goed zicht was op haar vagina en zijn penis. De buurman streelde en bewoog met zijn vrije hand in cirkelende bewegingen haar clitoris, wat haar hoorbaar opwond.

De neukgeluiden lieten horen dat mijn vrouw erg nat was. Voor het eerst zag ik hoe mijn vrouw met een ander vrijde en neukte. En hoe zij hierin opging, vrij en haar gevoel volgend. Het was erg geil dit te zien en wond mij op. Ik bewoog mij naar de buurvrouw en trok haar op mijn lichaam, waarbij haar vagina boven mijn gezicht kwam en zij mijn penis in haar mond nam.

Dit standje liet de buurvrouw en mij de gelegenheid elkaar te proeven, onderwijl kijkend naar haar man en mijn vrouw. Zij keken naar ons en kennelijk liet hen dat niet onberoerd, want mijn vrouw stopte met hun standje en nam ons standje aan.

Dit duurde maar even, want zij knielde op de grond, bracht haar kont omhoog en wilde verder neuken. De buurvrouw liet zich ook van de bank glijden en ging voor mijn vrouw liggen, met de benen gespreid, zodat mijn vrouw haar kon likken terwijl mijn vrouw werd geneukt. Ik knielde boven de buurvrouw en zij pijpte mij, terwijl ik mijn vrouw haar borsten kneed en de vrouw haar clitoris stimuleerde.

Mijn vrouw draaide zich op haar rug en legde haar benen in de nek van de man. De buurvrouw knielde en bracht haar billen omhoog en spreidde licht haar benen en liet haar bovenlichaam zakken op de vloer, zodat ik haar van achteren kon neuken. Mijn penis vond moeiteloos haar vagina en gleed naar binnen. We vonden al gauw ons ritme en ik kon haar billen, borsten en clitoris in dit standje goed strelen. Zo kwamen we heerlijk klaar. Om te zien hoe je vrouw geniet van seks met een ander en hoe zij ervaart hoe ik geniet van seks met een ander, was voor ons een hele mooie en opwindende ervaring.

We bleven naakt en ik haalde wat sterkers binnen. De whisky maakte iedereen nog wat losser en toen mijn vrouw haar vingers in mijn kont stak toen ik haar glas vulde, kwam ook de buurvrouw naar me toe. Ik wilde dat altijd al zo graag doen maar mijn man vindt dat niets. Ik stak mijn vingers ook in haar kot en zag de lul van de buurman verstijven. Mijn vrouw ging naar hem en streelde zijn lul. Met haar andere hand ging ze verder en stak ook een vinger in zijn kont, hij schrok eerst maar al snel kon ze zelfs een tweede en derde vinger naar binnen werken en ik zag dat hij genoot.

Zelf genoot ik ook, mijn lul gleed als vanzelf bij de buurvrouw naar binnen en ik voelde mijn vingers die in haar kont zaten langs mijn lul gaan. Mijn vrouw wenkte de buurvrouw, ze lieten ons achter en gingen naar binnen. Ze bespraken wat en kwamen weer naar buiten. Ze namen ons mee naar de tuin van de buren. Deze tuin had helemaal geen beschutting zodat we wel vanuit tien huizen konden worden gezien.

Alle tuinkussen werden op de grond gelegd en ze gaven een geweldige lesbische show. Mijn vrouw is vol overgave aan het beffen is. De buurvrouw kreunt het uit en komt na een paar minuten lekker klaar. Dan worden de rollen omgedraaid en krijgt min vrouw de behandeling die zij net heeft gegeven. Na een tijdje besluiten de dames in een lesbische 69 te gaan liggen.

Bij dit beeld kan ik mij niet meer inhouden en de eerste lading sperma schiet uit mijn harde pik maar mijn pik blijft harden ook mijn buurman zie ik een keiharde lul. Ik zie de vrouw iets pakken, ze had schijnt dat meegenomen te hebben, het is de voorbind lul waarmee zij mij ook weleens verwent.

Ze bind hem voor en gaat op haar rug liggen. Ik zie de buurvrouw in omgekeerde amazone op haar klimmen zodat ik haar in vol ornaat kan zien wippen op de dildo. Haar grote borsten deinen flink op en neer. De dames rusten eventjes uit en nemen een tweede glaasje whisky.

Daarna begint mijn buurvrouw te beffen en doet de dildo bij haar voor. Heerlijk komen de vrouwen klaar. Ze komt achter me staan en schuift langzaam de dildo in mijn kont, terwijl de buurvrouw met een tweede dildo haar man neukt. Ze ruilen ven positie en nu neukt de buurvrouw me terwijl ze met mijn lul speelt. Bloedgeil worden we de buurman en ik als ze plots stoppen.

Mijn vrouw zegt het is tijd voor een grand finale en ik kijk verbaast. De buurman ik moeten gaan liggen in standje Mijn vrouw zegt me de buurman te gaan pijpen terwijl de buurvrouw hetzelfde tegen haar man zegt. Ik voel hoe de buurvrouw de dildo weer in mijn kont schuift samen met mijn vrouw neuken ze ons. Ze duwen onze lullen naar voren in elkaars monden en al snel voel ik de buurman naar een hoogtepunt gaan. Hij pijpt me heerlijk en ook ik kom klaar. We slikken elkaars geil door en horen de vrouwen ook klaar komen.

Terwijl ik op kijk zie ik diverse gordijnen bewegen. Ik bedenk me dat het volgende buurtfeest er vast anders uit gaat zien. Vond je het ook geil te zien hoe ma de pik van pa leeg zoog. De adem stokte in mijn keel toen ik zag dat Inge haar slipje uitdeed en nu naakt naast me lag. Haar venusheuvel was bedekt met kort blond haar,keurig in een driehoekje geschoren.

Vond je het ook geil te zien dat pa zijn sperma over ma spoot? Mijn pikje was nu in volle ornaat en stond stijf omhoog. Kijk lispelde Inge,zo ken ik hem beter. Zo zag ie er vanochtend ook uit. Ze pakte hem beet en trok het velletje weer terug en ontblote daardoor mijn eikel. Een schok ging door mijn pik en het voelde alsof ie nog groter werd. HHHHmmmmm gromde Inge en begon me traag af te trekken.

Ze legde nu haar hoofd op mijn buik en keek naar mijn pik. Bijna onverstaanbaar zei ze ,zal ik je pijpen? En gelijk voelde ik haar natte tong over mijn eikel gaan. Het voelde alsof mijn pik in een natte spons werd gezogen. Ik merkte dat mijn ogen draaiden in mijn hoofd. Inge was duidelijk de baas en wilde meer.

Ze stopte met pijpen en pakte mijn hand. Voel eens aan mijn kutje gebood ze. Mijn vingers schuurden langs haar schaamlippen en ik voelde haar nattigheid. Sturend met haar hand duwde ze mijn vingers tussen haar kutlipjes. Jahhhh hhhhmmmmm broertje dit is lekker!!!! Hmmm duw je vingers er maar wat dieper in. Zelf bewerkte ze haar clitoris.

OOOhhhhh broertje je maakt me klaar ja toe maar duw je vingers diep in me jahhhhhhhh ooohhhhhhh ik kommmmmmmmmmm,jahhhhh,jaaaaaaaahhhhhhhhh ze kneep haar benen stijf tegen elkaar en mijn hand zat gevangen. Het deed zelf even pijn toen ze maar niet losliet en het voelde alsof ik beklemd zat.

Oh broertje toch,dit was lekker. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik zal jou nu ook helpen zei ze lief en begon weer met af trekken. Toen ging ze rechtop zitten en keek me lief aan,ze draaide haar lichaam en ging over me heen zitten. Haar kont op mijn borst. Ik keek naar haar mooie gebruinde rug met haar mooie billen zo vlak voor me. Ze trok me traag af.

Ze boog voorover en mijn pik gleed weer in haar mond. Langzaam schoof ze met haar kont naar mijn gezicht. Haar billen zaten nu tegen mijn kin. Ze trok haar kont omhoog en ik keek recht in haar natte spleet en haar rose anusster. Langzaam schoof ze verder achteruit. Met mijn neus voelde ik haar natte kut boven me. Ze stopte met pijpen en trok haar kontje iets omhoog. Ze draaide haar iets om en zei,steek je tong eens uit. Ik deed wat me gevraagd werd. Ze liet haar zakken en mijn tong boorde zich tussen haar natte schaamlippen.

Ik proefde haar zoute zilte kutsappen maar ik vond alles best. Inge begreep dit en voelde nu dat ik mijn tong door haar neukgrotje bewoog. Ohhh jaahhhh je bent een snelle leerling Bas. Ja toe maar lik mijn kutje. Bef me klaar broertje. Ik likte haar kutje en zij pijpte mij. Inge merkte dat ik op springen stond en bleef maar zuigen aan mijn pik. Mijn lichaam begon te schokken en Inge ving met haar mond de eerste lading sperma op.

De tweede lading schoot langs haar wang omhoog en belandde in haar haren en de laatste druppels likte ze op. Nog geen 2 seconden later schokte haar lichaam op mijn tong.

Redelijk uitgeput plofte ze naast me neer. Enkele ogenblikken lagen we naast elkaar. PPffff broertje,vond je het ook lekker?? Ze keek me in mijn ogen en glimlachte. Blij toe,ik vond het ook lekker met jou Bas. Ze streelde m'n wang. Haar borsten tegen mij aangedrukt. Ik voelde haar nog steeds stijve tepels in mijn vel drukken. Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte haar steviger tegen me aan. Inge rolde over me heen. Lachend speelden we zo met elkaar. Ik had niet eens echt in de gaten dat ik alweer een stijve had gekregen.

Toen we weer omrolden lag ik bovenop Inge en sloot ze haar benen om mij heen. Dit had tot resultaat dat ik gevangen zat maar dat ook mijn pik tegen haar schaamstreek drukte. Inge pakte mijn hoofd en gaf me een zoen op mijn mond. Toen nog een en nog een en ik merkte haar iets openstaande mond en voelde haar tong langs mijn lippen flitsen. Haar tong drong in mijn mond en een lange tongzoen volgde. Ik voelde haar hand achterlangs aan mijn lul en voelde hoe ze hem in haar natte spleet leidde.

Nog steeds zat ik tussen haar benen gevangen. Neuk me broer,fluisterde ze in mijn oor. Je zit er al in,beweeg nu heel langzaam op en neer. Ohhhh ja hhh neuk me. Ze liet me iets losser en ik bewoog iets acheruit. Daarna nam haar greep weer toe en voelde ik mijn pik dieper in haar gaan. Dit herhaalde zich enkele malen.

Daarna werd haar greep losser en liet ze me in haar kutje neuken. Me steeds aanwijzigingen gevend. Je mag niet in mijn kontje maar wil je me net als pa en ma me achterlangs neuken. Ze keek me geil en vragend aan. Mijn stijve pik floepte uit haar spekgladde kut en gelijk draaide ze zich om.

Ze stak haar kontje omhoog en ik nam achter haar plaats. Plagerig liet ik mijn pik in haar bilnaad glijden.

...


Hij vind haar kutje zo op zijn mooist. Meteen daarna stond hij op en pakte een doekje om zich schoon te vegen. Seksshop gouda Geile cam chat Anale seks vies Mijn naakte zus Leuke sex standjes Thaise neuken Trudy gunt haar buren dat genot maar kan intussen niet verhinderen dat de spieren in haar eigen onderbuik haast in hetzelfde tempo als dat van Maya gaan samentrekken.

Ze heeft nog steeds de badjas aan. Ze schuift haar rokje omhoog en hij neukt haar in haar nauwe kutje waarna hij snel klaarkomt. Porno Bob Underground - Snoeihard. Want waar komen wij allemaal anders vandaan? Ik kon amper geloven dat ik eindelijk weer eens kon gluren bij een heet stelletje. Neighbour gevangen masturberen deel 2 Ze beginnen elkaar te strelen. Vrouw zoekt man relatie. Ze vingert en neukt de natte kut met een grote vibrator tot een orgasme 4. Buren Mexicaanse dochter rijdt mijn pik Haar bewegingen zijn nu korter en volgen elkaar veel sneller op.

Uit heel hun doen en laten blijkt ervaring, liefde en respect. Tieten neuken pijpen en haar kut neuken. De organisatie van het festival lag in handen van Cultuur Aan de Slinger. Tranny hard en diep anal geneukt. Als ik met een vrouw seks zou hebben zou zij mijn type zijn en de buurman is sowieso mijn type wel. Al gauw opent ze die echter weer, want ze wil vooral niets missen van het opwindende schouwspel.

Sex bij de buurvrouw. Strelen kun je de handelingen die hun vingers maken nauwelijks noemen, eerder kneden. Ach, ze gunt het haar buurvrouw wel, maar ergens is ze toch ook een klein beetje jaloers. Ze maakte er ook behoorlijk werk van, want het duurde wel even. Die nacht sliepen we op ons bedje buiten de tent vanwege de extreme hitte. En heeft niet in de gaten dat het gordijn voor het raam weg is, zodat de twee oudere tuin mannen mee kunnen gluren.

Misschien was haar zus er wel bedacht ik me, die was naar Zweden verhuisd en kwam zo nu en dan een week logeren. En waar gaat het nou eigenlijk over. Door alle geilheid werd Irene volledig schaamteloos.

Kom hier met jouw hand. Wijdbeens ging ze weer terugliggen. Met twee handen streelde ik haar dijbenen en met mijn duimen langs haar grote schaamlippen wreef ik naar boven. Via haar venusheuvel naar haar platte buik. Ik pakte even haar heupen vast en spoorde haar aan om er wellustig mee te wiebelen.

Vervolgens verdwenen mijn handen onder haar T-shirtje. Ik vond er twee prachtige, stevige borstjes. Ze voelden precies zo aan zoals ik mij dat had voorgesteld. Met mijn wijsvingers ging ik snel over haar tepels op en neer. Ze werden er hard van.

Ik ging met mijn handen nog verder omhoog. Door de opening bij haar hals stak ik een vinger in haar mond. Ze begon er meteen wellustig op te zuigen. In een vloeiende beweging trok ik haar T-shirt over haar hoofd uit. Ze zat nu volkomen naakt en gewillig voor me. Via dezelfde weg ging ik weer naar beneden. Weer vermeed ik het haar kutje aan te raken. Langzaam ging ik terug. Zachtjes aaide ik met een vinger over haar naar buiten staande lipjes.

Bij deze eerste aanraking kreunde ze zachtjes. Ik voel haar vocht. Met iets meer druk ging ik nu met een vinger tussen haar lipjes. Zonder probleem vond ik haar ingang. In al mijn geilheid stopte ik mijn wijs- en middelvinger tegelijk diep in haar. Liefdevol zette ik het geneuk met mijn vingers voort. Irene ging nog verder terugliggen om mij beter toegang te geven. Hierdoor werd het voor mij makkelijk om ook mijn duim er bij te betrekken.

Tussen haar lipjes werd ie helemaal glibberig en zodoende kon ik rondjes draaien rondom haar klitje. Ze duwde haar kutje nog verder omhoog.

Ik zou en ik moest haar daar nu aanraken. Even haalde ik mijn duim plagend helemaal weg, wachtte even en zette hem toen precies op haar knopje. Een schok ging door haar heen. Met enige druk masseerde ik haar clitoris. Ik voelde hem harder worden. Irene begon steeds wellustiger op haar stoel te draaien. Nu weer neukte ik haar met twee vingers, dan weer kneep en masseerde ik in haar klitje.

Vol overgave liet ik mij gaan. Zelfs met mijn pink zag ik nog kans naar haar poepgaatje te gaan. Ik had immers gezien dat ze daarvan hield. Irene begon nu wel erg hard tekeer te gaan. Alhoewel niemand ons zou kunnen horen, hield ik toch even mijn andere hand voor haar mond. Ze was nu echter gelukkig wat stiller. Ik haalde mijn hand daar weg en streelde over haar heerlijke borsten. Aan haar reaktie was merkbaar dat ze ging klaarkomen. Maar ik kon ook plagen: Langzaam haalde ik mijn handen weg en legde ze op haar benen.

Het begon net heel lekker te worden. Ik wil dat je me klaarvingert. Ik liet me terugvallen op mijn stoel en hield uitnodigend mijn lid vast. Zonder verdere omhaal pakte ze mijn stijve stevig vast en begon mij meteen flink af te trekken. Zeg, ik weet niet hoe jouw vriendjes het lekker vinden, maar iets langzamer en subtieler vindt ik veel lekkerder.

Met haar hand nog steeds omklemd, trok ik mijn voorhuid helemaal terug. Er zat al wat voorvocht op mijn eikel en ik wees Irene hoe ze er meer uit kon knijpen. Vooral hier, waar mijn voorhuid vastzit is het het lekkerste. Ze was een snelle leerling want ze volgde meteen mijn advies op. Met haar twee handen bewerkte ze nu op een heerlijke wijze mijn lul. Ik haalde een hand weg en legde die op mijn zak.

En weer legde ik mijn hand op de hare om aan te geven hoe hard ze in mijn ballen kon knijpen. Maar net voordat mijn zaad opborrelde liet ze los. Vanaf haar knieen begon ik haar benen naar boven toe te kussen en likken. Met mijn tong streek ik langs de binnenkant van haar dijen en wilde naar haar venusheuvel gaan. Toen trok Irene me met twee handen aan mijn haren en duwde mijn gezicht tegen haar kutje.

Ik opende mijn mond zover mogelijk en zette hem helemaal op haar kutje. Ze smaakte werkelijk heerlijk. Eerst stak ik mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Toen begon ik rondjes te draaien in de richting van haar klitje. Even duwde ik likkend op het hoedje boven haar klit. Toen zette ik mijn tong er vol op. Met kleine schokjes kwam haar bekken omhoog. Ik wilde haar maximaal laten genieten: Even sopte ik mijn wijsvinger diep in haar.

Vochtig als ie was zocht ik nu mijn weg naar haar poepgaatje. Irene had intussen haar benen in mijn nek gelegd. Ze zou me niet meer loslaten voordat ze klaarkwam. Ik duwde nu iets harder met mijn vinger en hij verdween in haar anus. Ze begon weer harder te kreunen. Even tilde ik mijn mond op. Terwijl ik haar klitje weer opzocht met mijn tong, drong ik verder met mijn vinger in haar poepgat.

Ik voelde hoe haar kringspier om mijn vinger klemde. Onder mijn kin langs kon ik nu ook nog de wijsvinger van mij andere hand ik haar kutje stoppen. Weer pakte ze me bij mijn haren en wreef mijn hoofd over haar kut. Intensief bewerkte ik haar verder. Tong over haar klit, wijsvinger diep in haar anus draaiend, de andere wijsvinger in en uit haar kutje neukend. Ik voelde hoe ze onder mij verkrampte, de buik helemaal ingehouden, benen recht vooruit en haar kutje zo ver mogelijk naar voren duwend.

Net als vanmiddag kwam ze intens met open ogen en verwrongen mond klaar. In deze pose bleef ze even zitten, genietend van een orgasme dat door haar hele lijf ging.

Toen liet ze zich terugvallen. Langzaam trok ik mijn vingers uit haar terug. Ik zag tranen in haar ogen verschijnen. Maar zo plagend als in het begin, zo voortvarend wilde ik nu verder gaan. Ze kon nog slecht ja knikken. En voordat ze in de gaten had wat de bedoeling van mijn vraag was, zat ik al rechtop op mijn knieen voor haar. Ze zat nog steeds volledig onderuitgezakt.

Door het onverdraaglijke genot kwam Irene weer met open ogen overeind. Ze wist echt niet meer hoe ze het had. Met lange halen begon ik haar te neuken. Iedere keer als ik weer in haar drong ging haar mond open en stokte haar adem. Ik probeerde haar nog te kussen, maar daar was ze niet meer toe in staat. Haar mond bleef gewoon open staan. Ik wrong nog een hand tussen ons in en zette mijn duim weer op haar klitje. Van genot viel ze achterover. Ze steunde nu alleen nog maar met haar hoofd en haar kont op de stoel.

Ze stond volkomen gespannen. In deze houding drukte haar kutje steviger tegen mijn penis en voelde ik haar kutje langs mijn pik duwen. Vanuit mijn tenen voelde ik mijn zaad opborrelen. Ik pakte haar bij de heupen vast en neukte haar nu alsof mijn leven er van af hing. In een nog nooit gekend orgasme kwam ik diep in haar klaar, juist op het moment dat zij haar kut bijelkaar kneep en met een harde gil luid klaarkwam. Even bleef ik nog in haar pompen, steeds weer mijn sperma in haar spuitend.

Toen duwde ze mij met trappelende voeten van haar af. Ze viel terug in de stoel en begon nu luid te snikken. Snel ging ik op de leuning naast haar zitten en streek haar door haar haren. Die meid was twee maal vlak achter elkaar zo gigantisch klaargekomen dat ze met haar emoties even geen raad wist. Ik genoot er van om deze jonge meid zo te kunnen troosten.

Toen ik over haar borsten wilde aaien veerde ze weer op. Zelfs die waren nog te gevoelig. Liefdevol kuste ik haar op haar hoofd. Toen ze een beetje was bijgekomen, keken we elkaar diep in de ogen. Weldra waren we in een hechte tongzoen verwikkeld. Met mijn arm over haar schouder liepen we zwijgend naar binnen.

In de slaapkamer keek weer naar buiten. Maar dit was meer om te zien of echt niemand ons gehoord kon hebben. Terwijl Irene nog even op de rand van het bed ging zitten, zette ik de douche aan. Ze sloeg meteen haar armen om mij heen de drukte zich stevig tegen mij aan. Ik vatte dit op als een gebaar van dankbaarheid voor het genot dat ik haar geschonken had.

Ze drukte zich nu nog steviger tegen mij aan. Dat is koud man! Nu was ze weer van deze wereld. Ik pakte de shampoo en begon haar lange blonde haren in te schuimen. Tegelijkertijd begon ook zij mijn haren te wassen.

Af en toe kusten we elkaar. Nadat we onze haren uitgespoeld hadden pakte ik het stuk zeep. Ik wilde haar helemaal inzepen. Eerst draaide ik de douchekop weg, anders zou alles meteen wegspoelen. Vervolgens draaide ik Irene met de rug naar mij toe. Met in een hand de zeep, sopte ik haar vanaf de schouder helemaal in.

Ik stond weer op en trok haar nu met haar rug tegen mij aan. Ze glibberde tegen mijn borst, borst en tussen mijn armen. Nu was ook nog haar kutje aan de beurt. Ik voelde hoe mijn penis tegen haar billen begon te duwen.

Ik ging nu naast haar staan. Zo kon ik tegelijkertijd met mijn ene hand haar kutje wassen en mijn andere hand over haar billen laten gaan. Irene keek me verliefd aan en draaide wulps met haar onderlichaam. Met mijn handen verwijderde ik alle zeepresten. Ik verdraaide de kop zodat er nu een dikke pulserende straal uitkwam en richtte die op haar poesje. Meteen zette ze een voet op de doucherand. Ze genoot er volop van. Ik stond op en gaf haar de zeep.

Nu was het haar beurt. Het werd een heerlijke gewaarwording om die zachte meisjeshanden overal over mijn lichaam te voelen. Geen plekje liet ze onberoerd. Onder haar strelende handen richtte mijn halfslappe pik zich weer volledig op. Weer drukte ze zich tegen mij aan. Mijn pik kwam tot ver boven haar navel. Terwijl ze zich met haar handen aan mijn billen vasthield liet ze mijn pik tussen onze buiken rollen. En toen, oh welk een genot, voelde ik een vinger tussen mijn bilnaad glijden.

Ze zeepte haar handen nog wat meer in en ging er nu vol mee door mijn bilnaad. Achterlangs greep ze mijn zak. Met een hand streeks ze langs mijn heupen, op weg naar mijn pik. En op hetzelfde moment waarop ze mijn pik omklemde voelde ik een vinger tegen mijn anus. Door de zeep gleed hij er probleemloos in. Hier ging ik dus zo weer van klaarkomen. Zachtjes haalde ik haar hand van mijn pik. Ik had nog andere plannen. Terwijl zij mij nu afspoelde, schudde trok ze een been op.

Ik draaide haar weer met haar rug naar mij toe, zette haar rechtervoet op de doucherand en deed met twee handen haar lipjes van elkaar. Er kwam geen reaktie, en even later kon ik over haar schouder zien hoe ze precies in het afvoerputje plaste. Terwijl het uit haar stroomde kon ik niet nalaten mijn hand onder haar straal te houden. Ten opzicht van het douchewater voelde het lekker warm aan. Irene begon te lachen. Die avond bleef Irene bij me slapen.

Ongegeneerd en schaamteloos gingen we met elkaar om. Alles wat we wilden konden we bij elkaar uitproberen. Ik geloof dat we alle standjes van de Kama Sutra gehad hebben. Nog vier maal is ze klaargekomen. Ik kwam niet verder dan tweemaal.

De tweede maal heeft ze me met haar mond bevredigd. Ze likte me overal, met haar tong langs mijn schacht naar beneden, ze vond mijn ballen en nam die in haar mond en toen zakte ze nog verder af. Ik trok mijn benen op en ze begreep het meteen: Nu ging ze met haar tong naar mijn poepgat en probeerde die er in te stoppen. Via dezelfde weg weer terug naar mijn eikel.

Ik kwam klaar in haar mond op het moment dat zij toch nog onverwacht een vinger helemaal in mijn kont duwde. Het was mijn vierde orgasme die dag, dus echt veel kwam er niet meer uit. Lachend richtte ze zich op en likte demonstratief haar lippen af. Volledig bevredigd viel ze op mijn borst viel ze in slaap. De volgende avond herhaalde zich onze spelletjes. We hebben elkaar daarbij ook al onze bedgeheimen verteld.

Geweldig hoe vrij de jeugd van vandaag met elkaar omgaat. De dag erna moesten we er beiden vandoor. Tot op heden hebben we nooit meer de gelegeheid gehad.Erotische massage leek spuitende wijven

  • Haar spleetje, waar nog steeds een vinger in zat, was zo volledig zichtbaar. Ze kende de weg bij ons, temeer omdat ze vaker op de kinderen paste.
  • 870
  • 206
  • 527
Meisjes met kale kutjes keihard kontneuken


Anale harige rijpe 3some vuistneuken. Bijvoorbeeld spycams rus voyeur openbaar park ups meisje. Thicka dan een snicka krijgen Bookworm door bbc texas style. Jaren zeventig klassieke porn: Lesbische spank en machine in de kont. Parkeerplaats paar seks op kap voyeur. Vrouw en ik cum naar onze eigen porno. Saggy tieten in Bad bvr. Met de vriend van de neef. Handjobs van een paar edmonton. Gluren Japans schoolmeisje op g-apart.

Strapon baas overheersing 4. Een vrouw zonder slipje knippert. Duitse lara bergmann privé sporten in huis behulpzame. Japans video schoonheid ol. MILF schooldirecteur krijgen een Voetfetish. Het opvlammen van mijn kont in het openbaar. Magma film pornstar pov orgie, tieten kont en cum! Cum op babe op mijn gezicht. Klik hier om Lolita Sexfilms te Bekijken ».

Anale Sex was onder de Grieken al een van hun favoriete standjes. Lekker hard neuken in je kontje is voor heel veel vrouwen het ultime sexgenot.

Je zal versteld staan hoeveel vrouwen klaar komen op anaal sexcontact. Het allergeilste voor een vrouw is natuurlijk om en in hun kutje en in hun kontje worden geneukt. Standje Sandwich noemen we dat.

Bij ons worden heel wat geile kontjes en kutjes gevuld met pik. Kom kijken hoe de mannen hun warme zaad in die hete kontjes leeg spuiten! Klik hier om Anaal Sexfilms te Bekijken ». Heerlijke spontane tieners naakt voor de camera! De mooiste en geilste meiden kan je bij ons op Film bekijken. Kom gluren op hun tiener slaapkamertjes wat ze allemaal uitspoken. Je komt erachter dat deze meiden heel slim te werk gaan.

Ze weten zich met elk voorwerp wel naar een hoogtepunt te masturberen. En het ene kutje is nog sappiger dan het andere kutje, het warme kutsap kan je bijna uit hun gleufjes likken!! Dus als je echte hete tieners wilt zien Klik hier om Tiener Sexfilms te Bekijken ». Voor veel vrouwen is dit een droom, Sex hebben met een zwarte negerlul! Het is alom bekend dat ze dan ook beschikken over een flinke paal in hun broek, en daar ook mee weten om te gaan.

Hun tope kutjes worden giganties uitgewoond door die grote en dikke negerlullen. Tot ze werkelijk gillend tot een heftig orgasme komen!!

Klik hier om Interracial Sexfilms te Bekijken ». Exotische en Bloedgeile Negerinnen wachten op jou! Hun heerlijke bruine lichaam en hun kletsnatte donkere kutjes staan open voor jou. Stiekum geil gluren naar een masturberend Surinaams tienermeisje uit de Amsterdamse Bijlmermeer.

Deze verboden vruchten swingen met hun heupen en kronkelen heftig heen en weer als ze klaarkomen. Je ziet het kutsap zo over hun bruine glimmende schaamlipjes stromen Wat wil je nog meer?? Kom gewoon ff filmpjes kijken. Klik hier om Negerinnen Sexfilms te Bekijken ». Veel vrouwen zijn verzot op de smaak van vers sperma, het liefst willen ze helemaal onder gespoten worden door potente kerels. Het is een schitterend gezicht als er grote stralen sperma op hun geile koppies terecht komen.

Ze steken zelfs hun tong uit om maar niks te missen van hun lading sperma. De echte Pijphoertjes kan je bij ons vinden. Ze stellen je niet teleur want ze gaan door tot aan de laatste druppel vers zaad! Eerder zullen ze niet stoppen Klik hier om Cumshot Sexfilms te Bekijken ». Oude Wijven en Rijpe Huisvrouwen, kom kijken hoe deze door gewinterde sloeries keiharde Seks bedrijven.

Op een oude fiets moet je het leren word wel eens gezegd, Nou deze jongemannen zijn erachter gekomen dat die Oude Fiets nog best kan neuken en ze pijpen ook prima met of zonder kunstgebit!

Dus als jij niet zonodig een groen blaadje wil hebben dan zit je hier goed. Wij hebben rijpe 40 plussers tot en met oude bejaarden van minstens 80 jaar oud! Klik hier om Oma Sexfilms te Bekijken ». Keiharde verkrachtingen en brute groep sex kan je hier bekijken, tenminste als je tegen deze schokkende beelden opgewassen bent!

Deze Rape Sex Filmpjes zijn voor de echte Rape liefhebbers het neusje van de zalm. Onschuldige tiener meiden worden bruut genomen door grote stoere kerels, Niets vermoedende huisvrouwen krijgen opeens een lul in hun mond geduwd en toevallige passerende vrouwen worden in een auto gesleurd en keihard onder dwang anaal uitgewoont.

Klik hier om Rape Sexfilms te Bekijken ». Het geluid van een plassend kutje is voor sommige mannen het ultime geluid, als ze dat maar horen of als ze er maar ook aan denken krijgen ze spontaan een stijve lul. Bij ons kan je aan je trekken komen, wij hebben plassende kutjes in alle vormen en maten!

Van lekkere zeiknatte tienergleufjes tot en met rijpe vrouwen die hun sluizen in 1 keer open zetten. Het zoutige gele vocht vloeit hier met liters over je scherm. Kom stiekum gluren op de meiden toilet. Klik hier om Plas Sexfilms te Bekijken ».

Poepsex of ook wel genoemd Scat is een niche die niet voor iedereen weggelegd is. Dit blijft toch een extreme vorm van sex bedrijven met elkaar.

Wat wil je de geur van verse poep is bij iedereen anders en over de smaak ervan lopen alle meningen ook uiteen. Ben je een echte poepsex fanaat dan kan je bij ons echt alles vinden wat er op dat gebied word aangeboden.

kutje gluren online sex

Body to body massage zuid holland gratis tiener seksfilms


kutje gluren online sex