Lekker dik wijf neuken geile petra


lekker dik wijf neuken geile petra

Lekker klein kutje gratis geile meidenlekker dik wijf neuken geile petra
Ik spreidde mijn handdoek uit en kleedde me uit. Even stond ik in mijn nakie, want ik had mijn zwembroek nog niet aan. Vergiste ik me nou of voelde ik honderd paar ogen in mijn rug prikken? Ik keek om me heen en het leek inderdaad wel of er snel allemaal ogen dicht gingen. En waarom lag die vrouw daar, 15 meter verderop, plotseling me haar hand tussen haar benen? Waarschijnlijk was het mijn geile fantasie die de overhand krijgt!

Ik pakte mijn tas uit en begon me in te smeren met zonnebrand-olie. Mijn hele lijf begon lekker te glimmen. In de verte zag ik dat de vrouw die ik op de fiets de duinen uit zag komen, langs het water mijn richting uit liep. Ze liep om zich heen te kijken op zoek naar een goed plekje. Na een tijdje liep ze ook mij voorbij. Nog een stukje verder begon ze om zich heen te draaien en leek te twijfelen.

Ze liep een stukje tegen het duin op en plofte uiteindelijk, 10 meter bij mij vandaan, in het zand. Nu kon ik haar even goed bekijken. Het was een mooie vrouw, maar toch iets ouder dan ik eerder dacht.

Een jaar of 32? Waarschijnlijk een moeder die, terwijl de kinderen op school zaten, even genoot van haar vrijheid. De vrouw begon een windscherm op te zetten. De wind kwam uit het westen dus hij was naar het strand gericht.

Ik ging intussen languit op mijn buik liggen. Dat is een strategische houding, want dan kan ik, terwijl ik zogenaamd slaap, toch af en toe een oogje open doen. Mijn nieuwe buurvrouw was klaar met het scherm en begon zich om te kleden.

Hup, daar ging haar shirtje uit en meteen stond ze half bloot. Twee lekkere borsten wipten de vrije zomerzon in. Haar korte broek was ook snel uit en ik keek naar een lekkere volle kont waar een sexy, paars slipje over aangetrokken was.

Ze stond nu met haar rug naar me toe en trok ook het slipje uit. Nu was ze helemaal bloot en bukte zich naar haar tas. Oooooh, dit zijn de mooiste momenten. Een blote vrouw die zich bukt, haar kutje aan mij toont en net doet of ze niets in de gaten heeft.

Terwijl ze in haar tas zocht zag ik dat ze haar kutje geschoren had. Is er iets mooier op de wereld dan een kut, een kont en een paar lekkere benen?

En dat in één oogopslag?! Uiteindelijk vond ze haar bikinislipje en trok het aan. Terwijl ze haar benen optilde om het in het broekje te steken kreeg ik weer een heerlijk geil uitzicht op haar kutje.

Mijn pik was intussen weer in omvang toegenomen en groef een kuiltje in het rulle zand. Ook de vrouw begon zich nu in te smeren met olie. Uitgebreid wreven haar handen over haar lijf en ze leek er intens van te genieten. Alsof het de handen van een minnaar waren die haar sensueel betastte en geen enkel plekje oversloegen. Ze was bij haar borsten beland en smeerde met draaiende beweging de olie op haar huid.

Haar tieten bewogen heerlijk onder de beweging van haar masserende handen. Leek het nu zo, of kreeg ze harde tepels van deze beurt?! Plotseling keek ze mijn kant op en snel sloot ik mijn ogen. Ik schrok me rot! Zou ze gemerkt hebben dat ik al die tijd al heb liggen loeren? Ik durfde mijn ogen niet meer open te doen! Ik had het intussen bloedheet gekregen van die geile vrouw en besloot om maar even af te koelen in zee.

Ik stond op en realiseerde me te laat dat ik een dikke paal in mijn broek had! Ik keek snel even naar mijn buurvrouw en zag tot mijn schrik dat ze mij ook aankeek. Ze lachte vriendelijk naar me, maar ik wist niet of ze dat uit beleefdheid deed of uit leedvermaak! Met rode konen liep ik naar het water en probeerde zo goed en zo kwaad als het ging mijn harde lul te verbergen voor al die vrouwen die ik langs moest lopen.

Ik stapte parmantig het water in, maar ontdekte meteen dat de watertemperatuur in deze tijd van het jaar nog niet zo hoog is. Langzaam liep ik tot mijn knieën verder, maar dan stopte ik toch maar. Bwaaaah, wat was dat nu! Plotseling kreeg ik een hele plens water over me heen! Ik snakte even naar adem door de kou op mijn lijf en draaide me snel om.

Daar stond mijn nieuwe buurvrouw vlak bij me in het water en ze stond te schudden van het lachen. Zelf was ze anders ook nog niet nat en daar zou ik wel even iets aan doen! Ik stapte op haar af, maar voordat ik bij haar was nam ze een duik en verdween ze onder water.

Waar was ze nou? Ik zag haar niet meer door het troebele water. Plotseling grepen twee handen me bij mijn benen en ze probeerde me om te trekken. Terwijl ze aan mijn been stond te rukken pakte ik haar bij haar armen vast en tilde haar op. Het werd een echte ouderwetse stoeipartij in het water. Ik dacht weer terug aan de tijd dat ik als puberjochie met de pubermeisjes hetzelfde ritueel verrichtte.

Lekker stoeien in zee en intussen je handen overal laten voelen! Ik heb wat tietjes in mijn handen gehad! Maar dit was geen pubermeisje, dit was een volwassen vrouw. En ze had ook geen tietjes, ze had een paar prachtige, volle borsten, dat had ik intussen wel gevoeld! De stoeipartij ging nog een tijdje door en ze sprong giechelend door het water. Plotseling greep ze me vol in mijn kruis! Dan stopte ze haar hand in mijn zwembroek en begon mijn pikkie te masseren.

Ze had mijn pik nu flink te pakken en was zo te voelen ook niet van plan hem nog los te laten! Petra was intussen dicht tegen me aan komen staan en ik voelde haar keiharde tepels tegen mijn borst aan drukken. Ik liep met haar mee, over het strand naar haar windscherm. En weer met een enorme paal in mijn broek! Bij haar scherm aangekomen deed ze direct haar bikini en haar slipje uit!

Of zal ik het nog even uit laten? Weet je wat, misschien wil jij me even insmeren?? Natuurlijk wilde ik dat! Lekker met mijn handen over haar hele lijf, een lijf zonder kleding wel te verstaan! Ik kreeg een flesje olie van haar en ze ging languit op haar buik op een handdoek liggen.

Ik begon haar rug in te smeren maar raakte al gauw bij haar lekkere kontje verzeild. Tergend langzaam wreef ik over haar lekker kont. Het was een prachtig gezicht, de glans van de olie en het uitzicht op haar gladde kutje! Petra lag intussen te kronkelen onder mijn handen. En dat deed ik, haar volle borsten knedend. Intussen zat ze alweer met haar hand in mijn zwembroek.

Ik wil die lekkere paal van je nu wel eens goed bekijken.? Ze stond aan mijn zwembroek te rukken. Ik zou bijna denken dat ze er haast mee had om mijn pik te veroveren! Nu pakte Petra de olie en begon mij in te smeren. Ze begon meteen bij mijn kont en wreef de olie lekker tussen mijn naad! Ze duwde mij op mijn rug en gleed achterstevoren over me heen. Meteen had ze mijn pik te pakken en begon er wild aan te likken!

Ik had op deze manier een mooi uitzicht op haar geile, gladde kut! Petra liet zich een beetje zakken en begon op die manier met haar natte kut over mijn gezicht te rijden. Het was waar wat ze had gezegd, ze was geil en dat was goed te ruiken ook! Haar kut rook fantastisch geil. Ik begon haar te likken en dat had meteen zijn uitwerking op Petra. Nog harder begon ze op mijn gezicht te rijden. Petra was blijkbaar hard aan een neukbeurt toe, want binnen de kortste keren kwam ze met haar kut op mijn hoofd luid kreunend klaar!

Ze sloeg een arm om mij heen en we keken lekker over het strand rond. Ze wees naar een vrouw, ongeveer 15 meter van ons vandaan. Ik zag de vrouw wel liggen, maar zag niet wat Petra bedoelde. Ze veegt steeds met haar hand langs haar buik en benen. Maar als je goed kijkt zie je dat ze iedere keer even tussen haar benen blijft steken!?

De vrouw was heel geraffineerd aan het masturberen! Nu ik goed oplette zag ik ook dat haar ademhaling wel erg snel ging. Plotseling stond de vrouw op en liep naar de waterlijn. Ook zij had blijkbaar wat afkoeling nodig. Ze liep in haar blote reet naar de zee en ging vlak bij de vrouw staan.

De vrouw was bezig om aan het koude water te wennen en Petra haalde dezelfde truc uit als bij mij. Ze gooide een golf water over de vrouw die vervolgens een enorme gil gaf. Er ontstond een stoeipartij en ik wist al waar de handen van Petra zich bevonden. Het gestoei werd al gauw minder en de twee vrouwen waren dicht tegen elkaar aan gekropen en duidelijk bezig elkaar te bevoelen.

Af en toe kwamen de twee lijven iets boven het water uit en dan zag je dat de tieten van de vrouw door de handen van Petra gekneed werden. De twee geile sletten hadden er duidelijk plezier in!

Na een tijdje voelen en vingeren kwam Petra met de vreemde vrouw het water uit. Natuurlijk stemde ik daarmee in, wie zou er nu niet met twee botergeile vrouwen binnen een straal van twee meter willen liggen!

Ik heb haar verteld dat je een machtig lekkere pik hebt en daar wilde ze ook wel even aan zitten!? Wat moest ik daar nu weer op zeggen? Terwijl ze mijn pik in haar mond nam om me uitgebreid te gaan pijpen, ging Petra achter Liane zitten en pakte haar flink bij haar geile kut! Ze had het zwemslipje van Liane opzij geschoven en er waren al snel een paar vingers in haar geile, druipende doos verdwenen. Liane had mijn leuter in een ijzeren greep en van haar andere hand liet ze een paar vingers door mijn bilnaad glijden.

Haar flitsende tong martelde mijn eikel en zorgde ervoor dat de dikke kop paars opzwol. Haar vingers hadden mijn kontgaatje gevonden en glipte speels naar binnen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar altijd behoorlijk geil van wordt. Een vrouw die mijn kontje weet te waarderen! Intussen zat Petra nog steeds achter de kont van Liane. Ze was met beide handen haar kut aan het bewerken. Meerdere vingers gleden tegelijkertijd naar binnen en zorgde voor een geil, soppend geluid. Ook de kont van Liane werd niet ontzien. Afwisselend gleden drie vingers in haar kut, om vervolgens weer in haar ruime reet te verdwijnen. Blijkbaar vond ze dat wel lekker, want ze kreunde als een gek en maakte hitsige draaibewegingen bij deze geile behandeling.

Na een heerlijke pijpbeurt liet Liane mijn pik los en draaide zich om. Ik wil die geile pik van je diep in mijn hoerige kut voelen! Ooh ja, neuk me als een slet! Ik ben je geile teef! Ik wil dat je mij in mijn kut en in mijn reet neukt!

Ooh, lekkere dekhengst van me! Laat je dikke paardelul in mijn hoerekut glijden!? Liane had haar dikke reet omhoog gestoken en haar geschoren kut stak glimmend naar voren.

Koen plaatste zijn paarse eikel in de openstaande kut en gleed soepel naar binnen. Met lange halen neukte hij Liane die, terwijl ze de kut van Petra aan het beffen was, allerlei geile geluidjes slaakte. Petra lag ook te kronkelen. Ze lag op haar rug, met haar benen wijd. Het hoofd van Liane had ze stevig vast en tussen haar benen getrokken.

Al had Liane het gewild, ze kon geen kant op. Petra had nooit om haar lesbische neigingen heen gedraaid. Natuurlijk kon ze een lekkere dikke mannepik waarderen, maar af en toe een geil wijf aan haar poes vond ze ook heerlijk! Zelf vond ze het ook lekker om haar neus in een heerlijk geurende, natte kut te stoppen. Hij likte eerst zachtjes aan de tepels en zoog ze toen een voor een in zijn mond.

Gino zoog een voor een aan de tepels die inderdaad al behoorlijk hard waren, Tom en Joop waren nu op hun slip na al helemaal naakt en kwamen wat dichterbij.

Ze stonden nu heel dicht bij Petra’s hoofd en ze kon de twee dikke bulten al zien en wat ze zag beloofde wat. Op de film waren de twee sletten al aan het pikzuigen en een voor een zogen ze de enorme lullen diep in hun keel. Joop pakte zijn lul vast en kwam over Petra heen staan, “voel maar eens schatje, als het je maat is pak hem dan maar uit” en hij bood haar zijn lul aan.

Petra voelde even door de slip heen en graaide toen in Joop zijn slip , ze trok de paal uit zijn slip en zette direct haar lippen rond de dikke eikel. Tom was ook al dichterbij gekomen en trok zelf zijn slip uit, slingerde even met zijn lange spuit en leidde een vrije hand van Petra naar zijn dikke paal.

Natuurlijk kon ze dat niet zien en dat was maar goed ook, want het zaaltje zat al halfvol met mannen en ook enkele vrouwen waren van de partij. In totaal waren er nu zo’n twintig man in de zaal en door de grote aanwezigheid begon ook de temperatuur behoorlijk te stijgen.

Zeker toen ze allemaal rond Petra en de drie heren zaten en stonden werden ze letterlijk heter en heter. Enkele heren hadden zich al ontkleed en stonden hun pikken al te masseren. Twee van de vier vrouwen in de zaal waren hier blijkbaar al vaker geweest, want ze legden zich ook neer op het grote bed. Zuig maar lekker door ik zal je een welkomstkus geven” zei ze en ze liet zich overvallen door twee heren die daarbij stonden te masturberen.

Joop nam plaats tussen haar benen en keek naar de grote kut die uitnodigend omhoog stak, ze had een hoge venusheuvel. Even spande ze haar billen en zo kwam haar kut wat hoger te zitten, het was een uitnodiging die Joop niet afsloeg en die boorde dan ook zijn stengel in haar spleet.

Petra kon niets uitbrengen met die pik in haar mond maar je kon de ingehouden zucht goed horen. Nu kon hij het ritme verhogen en dat deed hij, zijn dikke gladde paal schoof als een stoommachine door Petra haar neukkanaal. Steeds nam hij grote halen zodat de eikel op het punt kwam dat hij bijna uit haar spleet floepte, haar kut begon al rood te zien door de penetratiekracht van Joop. Joop keek begeerlijk naar zijn eigen paal die in en uit haar spleet schoof.

Joop stopte met stoten, greep zijn pik vast en schoof de spuit tot aan zijn ballen terug naar binnen en begon weer te neuken. Petra voelde de knots harder en harder worden en de dikke eikel schuurde langs haar clitoris, die werd zo gevoelig als wat en het orgasme liet niet langer op zich wachten. Ze proestte de pik uit haar mond en zoog een grote scheut lucht in haar longen.

Petra had haar orgasme gekregen maar het was zeker niet haar laatste vandaag, dat wist ze wel. De heren keken elkaar aan en knikten naar elkaar. Joop trok zijn lul uit haar kut en verwijderde zich tussen haar benen en Tom nam zijn plaats in en pompte zijn lul direct in haar gleuf.

Ondertussen hadden enkel heren zich in het publiek losgemaakt en kwamen naar voren, ze bleven even staan bij Petra die nu alweer een lul in haar kut, in haar mond en in een van haar handen had. De man zijn lul stond gespannen als een boog, hij rukte aan zijn staaf en de eikel zwol nog wat op, toen spoot hij zijn hete spermastralen over Petra's tieten heen. De andere heren verdrongen zich bij het gebeuren en enkele tellen later was het hun beurt om hun lading over Petra heen te spuiten, een man stond links van haar en de andere rechts.

Als op commando spoten ze beiden tegelijk hun dikke klodders zaad over de tieten en de buik van Petra. Joop duwde haar hoofd wat naar achter en stak zijn lul weer terug in haar open mond. Petra kreeg geen lucht meer en snoof uit alle macht wat lucht door haar neus, Joop neukte erop los en stootte zijn lul telkens diep in haar keel.

Na enkele stoten perste hij zijn spuit tot aan zijn ballen in haar mond en spoot hij zijn zaad diep in haar keel.

Twee, drie, vier, vijf stralen witheet sperma gleden Petra’s keel binnen, ze slikte met alle macht het zaad naar binnen. Toen Joop zijn lul uit haar mond haalde hijgde hij nog “zo dat was lekker zeg” en hij zag nog net hoe Tom de kut van Petra vol aan het pompen was met een flinke hoeveelheid zaad en Gino zijn pik op Petra richtte.

Gino trok aan zijn lul en spoot dikke klodders heet sperma over Petra haar lichaam heen, haar huid glom van het zaad. In het publiek hield Gerard het hele gebeuren in het oog en die was zelf zo heet geworden als een gesmolten pakje boter. Een van de vrouwen in het publiek had gezien dat Gerard met een stijve zat die al een hele tijd uit zijn broek omhoog stak en waar Gerard aan rukte als een geile gluurder.

En Gerard zei “ja lekker geil en zeker als je weet dat het mijn vrouw is die daar een geile beurt krijgt. Gerard opende zijn broek wat verder en terwijl ze hem masturbeerde schopte hij zijn schoenen uit en trok hij zijn broek en onderbroek uit, hij knoopte zijn hemd los en trok die in een ruk over zijn hoofd.

Gerard schoof een hand tussen haar benen en voelde hoe de grote kut al helemaal open stond, terwijl hij dat deed keek hij de zaal in en zag dat er weer enkele mannen zich rond Petra hadden geplaatst. Na deze eerste neukbeurten waren alle aanwezigen in de zaal al zo heet als de pest en iedereen deed het met iedereen, kutten werden gevuld pikken afgezogen en de vrouwen werden meermaals tot een orgasme gelikt of geneukt.


Neuken in de vrije natuur geil anal


lekker dik wijf neuken geile petra

Hangtieten sex rukkende man


Maar collega-mannen, zeg eens eerlijk, jullie weten precies wat ik bedoel is het niet? Ik vraag me wel eens af of vrouwen het ook zien en er geil van worden. Zeggen doen ze het natuurlijk niet! Na een half uurtje flink doortrappen, er zitten colletjes van de eerste categorie in de route kwam ik aan bij mijn favoriete strand. Het is een stukje strand waar het niet al te druk is, maar toch genoeg volk om je ogen flink de kost te geven.

Ik zette mijn fiets in de stalling en liep langs een pad naar zee. Ik zag nog net hoe een mooie meid op een fiets de duinen uit kwam zeilen en haar fiets wegzette. Mijn hemel, het is toch drukker dan ik dacht vandaag. Het viel wel weer op, het was een doordeweekse dag en de meeste mannen waren aan het werk.

Het lag hier echt bezaaid met vrouwen. Niet dat je mij hoort klagen hoor! Ik loop altijd een paar honderd meter naar rechts het strand op. Daar is het iets rustiger. Terwijl ik langs al die mensen liep keek ik goed in het rond. De meeste vrouwen lagen topless te zonnen. Wat is het toch heerlijk geil, al die glimmende lijven. Ik stel me altijd voor dat de bezwete, hete vrouwen die daar liggen ontzettend geil zijn.

Dat ze, terwijl ze met hun ogen dicht van de zon genieten, eigenlijk aan een harde mannepik liggen te denken! Dat ze zich voorstellen hoe ze met hun mond de harde erectie van een grote, brede, gebruinde man bewerken.

Dat ze kronkelend van genot, met een dikke lul in hun natte kut, gillend klaarkomen. Tegen de tijd dat ik een plekje op het strand gevonden had liep ik met een dikke lul in mijn broek! Ik vond een goed plekje tegen de duinen aan. Ik hou er niet zo van om direct aan de waterlijn te liggen. Ik hou van een beetje overzicht! Ik spreidde mijn handdoek uit en kleedde me uit. Even stond ik in mijn nakie, want ik had mijn zwembroek nog niet aan. Vergiste ik me nou of voelde ik honderd paar ogen in mijn rug prikken?

Ik keek om me heen en het leek inderdaad wel of er snel allemaal ogen dicht gingen. En waarom lag die vrouw daar, 15 meter verderop, plotseling me haar hand tussen haar benen? Waarschijnlijk was het mijn geile fantasie die de overhand krijgt! Ik pakte mijn tas uit en begon me in te smeren met zonnebrand-olie.

Mijn hele lijf begon lekker te glimmen. In de verte zag ik dat de vrouw die ik op de fiets de duinen uit zag komen, langs het water mijn richting uit liep. Ze liep om zich heen te kijken op zoek naar een goed plekje.

Na een tijdje liep ze ook mij voorbij. Nog een stukje verder begon ze om zich heen te draaien en leek te twijfelen. Ze liep een stukje tegen het duin op en plofte uiteindelijk, 10 meter bij mij vandaan, in het zand.

Nu kon ik haar even goed bekijken. Het was een mooie vrouw, maar toch iets ouder dan ik eerder dacht. Een jaar of 32? Waarschijnlijk een moeder die, terwijl de kinderen op school zaten, even genoot van haar vrijheid. De vrouw begon een windscherm op te zetten. De wind kwam uit het westen dus hij was naar het strand gericht. Ik ging intussen languit op mijn buik liggen.

Dat is een strategische houding, want dan kan ik, terwijl ik zogenaamd slaap, toch af en toe een oogje open doen.

Mijn nieuwe buurvrouw was klaar met het scherm en begon zich om te kleden. Hup, daar ging haar shirtje uit en meteen stond ze half bloot. Twee lekkere borsten wipten de vrije zomerzon in. Haar korte broek was ook snel uit en ik keek naar een lekkere volle kont waar een sexy, paars slipje over aangetrokken was. Ze stond nu met haar rug naar me toe en trok ook het slipje uit. Nu was ze helemaal bloot en bukte zich naar haar tas. Oooooh, dit zijn de mooiste momenten. Een blote vrouw die zich bukt, haar kutje aan mij toont en net doet of ze niets in de gaten heeft.

Terwijl ze in haar tas zocht zag ik dat ze haar kutje geschoren had. Is er iets mooier op de wereld dan een kut, een kont en een paar lekkere benen? En dat in één oogopslag?! Uiteindelijk vond ze haar bikinislipje en trok het aan.

Terwijl ze haar benen optilde om het in het broekje te steken kreeg ik weer een heerlijk geil uitzicht op haar kutje.

Mijn pik was intussen weer in omvang toegenomen en groef een kuiltje in het rulle zand. Ook de vrouw begon zich nu in te smeren met olie.

Uitgebreid wreven haar handen over haar lijf en ze leek er intens van te genieten. Alsof het de handen van een minnaar waren die haar sensueel betastte en geen enkel plekje oversloegen. Ze was bij haar borsten beland en smeerde met draaiende beweging de olie op haar huid. Haar tieten bewogen heerlijk onder de beweging van haar masserende handen. Leek het nu zo, of kreeg ze harde tepels van deze beurt?! Plotseling keek ze mijn kant op en snel sloot ik mijn ogen.

Ik schrok me rot! Zou ze gemerkt hebben dat ik al die tijd al heb liggen loeren? Ik durfde mijn ogen niet meer open te doen! Ik had het intussen bloedheet gekregen van die geile vrouw en besloot om maar even af te koelen in zee. Ik stond op en realiseerde me te laat dat ik een dikke paal in mijn broek had! Ik keek snel even naar mijn buurvrouw en zag tot mijn schrik dat ze mij ook aankeek.

Ze lachte vriendelijk naar me, maar ik wist niet of ze dat uit beleefdheid deed of uit leedvermaak! Met rode konen liep ik naar het water en probeerde zo goed en zo kwaad als het ging mijn harde lul te verbergen voor al die vrouwen die ik langs moest lopen.

Ik stapte parmantig het water in, maar ontdekte meteen dat de watertemperatuur in deze tijd van het jaar nog niet zo hoog is. Langzaam liep ik tot mijn knieën verder, maar dan stopte ik toch maar.

Bwaaaah, wat was dat nu! Plotseling kreeg ik een hele plens water over me heen! Ik snakte even naar adem door de kou op mijn lijf en draaide me snel om. Daar stond mijn nieuwe buurvrouw vlak bij me in het water en ze stond te schudden van het lachen. Zelf was ze anders ook nog niet nat en daar zou ik wel even iets aan doen!

Ik stapte op haar af, maar voordat ik bij haar was nam ze een duik en verdween ze onder water. Waar was ze nou? Ik zag haar niet meer door het troebele water. Plotseling grepen twee handen me bij mijn benen en ze probeerde me om te trekken. Terwijl ze aan mijn been stond te rukken pakte ik haar bij haar armen vast en tilde haar op. Het werd een echte ouderwetse stoeipartij in het water.

Ik dacht weer terug aan de tijd dat ik als puberjochie met de pubermeisjes hetzelfde ritueel verrichtte. Lekker stoeien in zee en intussen je handen overal laten voelen! Ik heb wat tietjes in mijn handen gehad! Maar dit was geen pubermeisje, dit was een volwassen vrouw.

En ze had ook geen tietjes, ze had een paar prachtige, volle borsten, dat had ik intussen wel gevoeld! De stoeipartij ging nog een tijdje door en ze sprong giechelend door het water. Plotseling greep ze me vol in mijn kruis! Dan stopte ze haar hand in mijn zwembroek en begon mijn pikkie te masseren. Ze had mijn pik nu flink te pakken en was zo te voelen ook niet van plan hem nog los te laten!

Petra was intussen dicht tegen me aan komen staan en ik voelde haar keiharde tepels tegen mijn borst aan drukken. Ik liep met haar mee, over het strand naar haar windscherm.

En weer met een enorme paal in mijn broek! Bij haar scherm aangekomen deed ze direct haar bikini en haar slipje uit! Of zal ik het nog even uit laten? Weet je wat, misschien wil jij me even insmeren?? Natuurlijk wilde ik dat!

Lekker met mijn handen over haar hele lijf, een lijf zonder kleding wel te verstaan! Ik kreeg een flesje olie van haar en ze ging languit op haar buik op een handdoek liggen. Ik begon haar rug in te smeren maar raakte al gauw bij haar lekkere kontje verzeild. Tergend langzaam wreef ik over haar lekker kont. Het was een prachtig gezicht, de glans van de olie en het uitzicht op haar gladde kutje!

Petra lag intussen te kronkelen onder mijn handen. En dat deed ik, haar volle borsten knedend. Intussen zat ze alweer met haar hand in mijn zwembroek. Ik wil die lekkere paal van je nu wel eens goed bekijken.?

Ze stond aan mijn zwembroek te rukken. Ik zou bijna denken dat ze er haast mee had om mijn pik te veroveren! Nu pakte Petra de olie en begon mij in te smeren. Ze begon meteen bij mijn kont en wreef de olie lekker tussen mijn naad! Ze duwde mij op mijn rug en gleed achterstevoren over me heen. Meteen had ze mijn pik te pakken en begon er wild aan te likken!

Ik had op deze manier een mooi uitzicht op haar geile, gladde kut! Petra liet zich een beetje zakken en begon op die manier met haar natte kut over mijn gezicht te rijden. Het was waar wat ze had gezegd, ze was geil en dat was goed te ruiken ook! Haar kut rook fantastisch geil. Ik begon haar te likken en dat had meteen zijn uitwerking op Petra.

Nog harder begon ze op mijn gezicht te rijden. Petra was blijkbaar hard aan een neukbeurt toe, want binnen de kortste keren kwam ze met haar kut op mijn hoofd luid kreunend klaar!

Ze sloeg een arm om mij heen en we keken lekker over het strand rond. Ze wees naar een vrouw, ongeveer 15 meter van ons vandaan. Ik zag de vrouw wel liggen, maar zag niet wat Petra bedoelde. Ze veegt steeds met haar hand langs haar buik en benen. Maar als je goed kijkt zie je dat ze iedere keer even tussen haar benen blijft steken!?

De vrouw was heel geraffineerd aan het masturberen! Nu ik goed oplette zag ik ook dat haar ademhaling wel erg snel ging. Plotseling stond de vrouw op en liep naar de waterlijn. Ook zij had blijkbaar wat afkoeling nodig. Ze liep in haar blote reet naar de zee en ging vlak bij de vrouw staan. De vrouw was bezig om aan het koude water te wennen en Petra haalde dezelfde truc uit als bij mij. Ze gooide een golf water over de vrouw die vervolgens een enorme gil gaf.

Er ontstond een stoeipartij en ik wist al waar de handen van Petra zich bevonden. Het gestoei werd al gauw minder en de twee vrouwen waren dicht tegen elkaar aan gekropen en duidelijk bezig elkaar te bevoelen. Af en toe kwamen de twee lijven iets boven het water uit en dan zag je dat de tieten van de vrouw door de handen van Petra gekneed werden.

De twee geile sletten hadden er duidelijk plezier in! Na een tijdje voelen en vingeren kwam Petra met de vreemde vrouw het water uit. Natuurlijk stemde ik daarmee in, wie zou er nu niet met twee botergeile vrouwen binnen een straal van twee meter willen liggen! Ik heb haar verteld dat je een machtig lekkere pik hebt en daar wilde ze ook wel even aan zitten!?

Wat moest ik daar nu weer op zeggen? Terwijl ze mijn pik in haar mond nam om me uitgebreid te gaan pijpen, ging Petra achter Liane zitten en pakte haar flink bij haar geile kut! Ze had het zwemslipje van Liane opzij geschoven en er waren al snel een paar vingers in haar geile, druipende doos verdwenen.

Liane had mijn leuter in een ijzeren greep en van haar andere hand liet ze een paar vingers door mijn bilnaad glijden. Haar flitsende tong martelde mijn eikel en zorgde ervoor dat de dikke kop paars opzwol.

Haar vingers hadden mijn kontgaatje gevonden en glipte speels naar binnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar altijd behoorlijk geil van wordt. Ze zuigen en nemen een stijve pik tussen hun dikke tieten. Haar dikke memmen vol cum gespoten. Terwijl ze het warme water over haar lijf laat stromen, schudt ze met haar billen en speelt met haar grote tieten. Ze houd van lekker hard neuken dat haar grote tieten op en neer bungelen. Ze smeekt hem zijn lul nog harder in haar kut te rammen.

Ze is zo lekker met haar geile Braziliaanse kont en haar lekkere dikke tieten. En wanneer zijn harde pik haar lekkere natte kutje neukt komt hij in no time klaar. Haar werkdag was vermoeiend.

En dan word ze verrast door haar vriend, die precies weet wat haar weer vrolijk krijgt. Zijn stijve lid in haar geile mond. Het valt niet mee om bovenop te zitten tijdens de sex. Deze negerin ziet er gewoonweg prachtig uit en heeft super lekkere tieten.

Waarna hij haar behaarde kut streelt en de dikke tieten kneed. Ze heeft via een vriendin gehoord dat je op solomio. Daar maakt ze dan ook dankbaar gebruik van.

lekker dik wijf neuken geile petra