Meesteres arnhem zak likken


meesteres arnhem zak likken

Heel even streelt ze met haar tong langs haar lippen, daarna staat ze op en loopt naar de droogmolen toe, ze haalt de droge was er af en legt het in een mand die erbij staat.

Dan loopt ze met de mand naar binnen, ik blijf haar nakijken, haar billen schommelen langzaam bij iedere stap heen en weer. In mijn kruis voel ik me weer opgewonden raken. Een poosje later komt ze weer naar buiten en gaat weer op het ligbed zitten. Ze zegt er niets van en gaat langzaam achterover liggen terwijl ze mij blijft aan kijken.

Ik ga samen met Richard, zoals je al weet, over drie weken voor vijf weken naar Spanje. Ik vroeg me af of jij misschien zin hebt om ook mee te gaan, mijn man komt ook een paar weken naar ons toe en we hebben ruimte genoeg.

Als je zin hebt laat het dan weten is voor Richard ook zeker zo leuk. Eigenlijk had hij er helemaal geen zin in om zonder mij te gaan, hij had gezegd dat hij het wel eens met zijn ouders zou opnemen of ik ook mee kon. Er was niet meer over gepraat tot nu, ik kijk haar even aan en zie in de donkere ogen weer die lichte tinteling. Er is dus geen obstakel meer om niet mee te gaan Ronald, bij deze staat vast dat je mee gaat.

Tenminste als je geslaagd bent natuurlijk. Ik heb het gevoel dat ze mij in de gaten houdt vanachter haar bril. Als Richard de tuin weer in komt lopen gaat hij op een andere stoel zitten en kijkt mij aan. In zijn ogen zie ik dat hij dingen heeft gedaan die sommige mensen niet mogen weten. Dan pak ik mijn zwemspullen en kunnen we naar het kanaal. Even later nemen we afscheid van haar, ze gaat toch niet mee. We stappen op de fiets van Richard en rijden naar het kanaal, het ligt een kilometer van het huis vandaan, op de plek waar altijd veel jeugd zit leggen wij de fiets neer en trekken onze kleren uit.

Even later duiken we het kanaal in en zwemmen met krachtige slagen naar de andere kant. De keren dat we gaan zwemmen doen we dat altijd, we gaan meestal drie maal heen en terug om even lekker los te komen.

Als we uit het kanaal klimmen gaan we bij de andere zitten en praten over het naderende examen wat de meeste moeten gaan afleggen. Een paar meiden hebben er een zwaar hoofd in dat ze zullen slagen, de meeste zitten niet bij ons op school.

Later in de middag gaan we weer terug naar het huis van Richard, hij heeft ook verteld waar hij geweest was. De buurvrouw van hun is een vrouw van ruim zestig jaar en daar doet Richard al vele jaren klusjes voor. Twee jaar geleden had ze hem gevraagd of hij zin in seks met haar had, Richard was hier eerst heel erg van geschrokken vertelde hij, maar was er toch op ingegaan. De vrouw belde hem nu een paar maal in de maand op om seks met hem te hebben, ze is een vrouw die heel gemakkelijk en snel en vaak klaar komt.

Als Richard er is heeft zij maar een half uur nodig om helemaal uitgeput te zijn. Richard heeft hier veel ervaring opgedaan en vindt het heerlijk om seks met haar te hebben. Ik ken de vrouw ook en vindt haar wel een aardige vrouw maar ik zou er geen seks mee willen hebben. Ik ga direct door huis vanwege de afspraak die ik in de avond heb, thuis vertel ik tegen mijn moeder dat ik met Richard op vakantie ga. Mijn moeder vindt het al snl goed, ze is altijd bezig met andere dingen, ze is vrijwilliger bij het buurthuis daar houdt ze vijf dagen in de week jonge kinderen bezig.

Veel krijgt ze er niet voor maar ze vindt het heel erg leuk om te doen, mijn vader werkt van vroeg in de ochtend tot vrij laat en is daarna meestal te moe om nog aan iets te beginnen.

Mijn broer is al een jaar het huis uit, hij is getrouwd en woont nu in de grote stad waar hij een goede baan heeft. De volgende dag is Richard al vroeg bij mij en we vertrekken direct naar school, onderweg praten we over het laatste examen en overhoren elkaar nog even. Zodra de bel klinkt gaan we de examenzaal in en gaan op onze plaats zitten, als de stukken zijn uit gereikt bekijk ik de opgaven rustig. Ik lees altijd eerst alle vragen en opdrachten goed door, daarna maak ik de gemakkelijkste als eerst.

Ik ben ruim voor de tijd klaar en eg mijn gemaakte examen rechtsboven aan de tafel, als er een toezichthouder langs komt kijkt ze mij aan en vraagt zachtjes of ik klaar ben. Ik knik even en dan neemt zij mijn papieren mee en ik mag voor haar uit lopen. In het begin was dat een raar idee dat het zo moest maar later werd er verteld dat je nu geen briefjes aan andere deelnemers kon afgeven. In de hal ga ik rustig op een bankje zitten, even later gaat de deur van de examenruimte open en komt Richard ook naar buiten.

We kijken elkaar even aan en weten dan dat we het goed hebben gemaakt, in de hal staat een van de leraressen te praten met een docent.

Deze lerares draagt altijd een rok en aan haar benen heeft ze meestal nylons. De rok die ze nu aan heeft is redelijk kort, heel even bukt ze iets naar voren waardoor er een heel groot stuk van haar bovenbeen zichtbaar wordt voor mij. Gelijk krijg ik weer een heerlijk gevoel in mijn buik, ze staat een beetje op haar voeten heen en weer te wiebelen. Richard is ook blijven staan hij is ook benieuwd hoe ver wij nog zicht op haar benen krijgen.

Ineens gaat de bel voor het wisselen van de uren, wij waren dus al klaar binnen het eerste uur van het examen er staan twee uren voor. De lerares draait zich op haar hakken om en loopt glimlachend langs ons de trap op. Helaas is de trap niet doorzichtig anders hadden we een heel mooi zicht gekregen.

Buiten stappen we op de fiets en rijden langzaam terug naar huis, Richard vraagt of ik mee ga om wat spelletjes op de computer te gaan doen. Ik denk even na en zeg dan dat k niet zoveel zin heb en liever terug ga naar onze lagere school om daar te kijken of de leraressen en leraren er nog steeds les geven. Heel even denk Richard na en schud dan zijn hoofd, hij gaat naar huis en wacht daar wel op mij. Ik neem een stukje verder afscheid van hem en rijd naar mijn huis.

Als ik thuis kom is er niemand thuis, het is erg stil in huis ik loop naar boven en leg mijn boeken terug op het bureau en ga de badkamer in om even te plassen. Mijn oog valt op de wasmand die er staat, normaal kijk ik altijd in de wasmand maar iets opwindends heb ik nog nooit gevonden.

Nu ligt er bovenop de was een onderbroek van mijn moeder en eronder ligt een panty. Ik pak hem op en voel dat het een echte dikke ouderwetse panty is. Deze panty bezorgd mij niet het gewenste effect, ik voel me er niet door opgewonden raken. Ik leg hem terug in de wasmand en ga mijn kamer weer in. Uit mijn kast pak ik een afgesloten doos en draai hem van het slot af. Iedere centimeter dat de panty omhoog gaat wordt mijn opwinding groter, als mijn beide benen erin zitten ga ik staan en trek de panty goed om mijn billen heen.

Met mijn hand streel ik over mijn harde pik, genietend met mijn ogen dicht wrijf ik harder over mijn pik. Ik kijk met een verhit gezicht in de ogen van mijn moeder, ze kijkt mij lachend aan en komt naast mij staan. Over drie weken krijg je te horen of je geslaagd bent? Ik moet zo naar het dagverblijf en heb geen tijd meer om een brood en melk te halen. Mijn pik wordt deze afsluiting en strelingen door het lopen heel erg opgewonden.

Ik voel dat er langzaam wat druppeltjes vocht in de panty trekken. Beneden krijg ik wat geld en een briefje met boodschappen erop, ik stap op mijn fiets en ga naar het winkelcentrum.

Als ik in de supermarkt ben stoot ik door niet goed opletten tegen een kar van een andere klant aan. Ik draai mij snel naar deze klant toe en begin een aantal verontschuldigen te stamelen, als ik haar aankijk zie ik ineens dat het de juffrouw van de lagere school is.

Ze is ouder geworden maar weinig veranderd, ze heeft nog steeds een zelfde rok aan de haren strak naar achteren getrokken in een staart op haar rug. Haar benen zijn verborgen in een panty die wel lichter en opwindender is als in de jaren dat ik bij haar in de klas zat. Zij herkent mij ook gelijk en begint te lachen, ze steekt haar hand uit en kijkt mij strak aan. Ik had je wel terug verwacht op school om eens te kijken hoe het daar gaat.

Ze geeft mij een kaartje en loopt dan met een lichte zwaai van haar hand weg. Ik blijf even verbijsterend staan even later spring ik met de boodschappen voor mijn moeder op de fiets en rijd naar huis. Mijn moeder is al weg als ik thuis kom, ik ruim de spullen op en pak de telefoon. Ik vertel Richard wat ik net heb meegemaakt en vraag of hij zin heeft om mee te gaan, het blijft even stil en dan hoor ik Richard zeggen dat hij liever niet meegaat omdat hij haar nooit heeft gemogen.

Ik vraag of hij het goed vindt dat ik naar haar ga en dan later bij hem kom. Dat is geen probleem zegt Richard en even later verbreek ik de verbinding. Ik ga naar buiten en sluit het huis weer, met het kaartje in mijn hand spring ik o mijn fiets. Na een kwartiertje trappen sta ik voor haar huis, het is een vrijstaand huis net buiten de stad.

Het ziet er erg mooi uit, naast het huis staat een auto waarvan de motor nog warm is. Ineens voel ik dat ik de panty nog aan heb, als ik terug wil fietsen om hem uit te trekken, gaat de voordeur open en staat juffrouw Anneke in de deuropening. Nu kan ik niet meer terug en zet mijn fiets tegen het huis en loop naar de geopende deur.

Ze ontvangt mij met een brede glimlach en gaat mij voor door het huis naar de achtertuin. Er staat een tuinset met kussens erin en de parasol bezorgd een belachelijke schaduw. Ik ga op een stoel zitten, juffrouw Anneke komt tegen over mij zitten en vraagt mij allerlei dingen. Ik vertel haar onder het genot van een kop koffie over mijn studie en wat ik erna ga doen. Ik vertel haar ook dat ik nog steeds bevriend ben met Richard en dat wij bijna iedere dag samen zijn. Juffrouw Anneke heeft met veel interesse zitten luisteren naar mijn verhaal.

Je ziet er erg verhit uit. Al een paar maal heb ik het idee gehad dat ik ga klaarkomen. Dan staat ze op en steekt haar hand uit. Ze trekt mij aan mijn hand uit de stoel en loopt samen met mij naar het toilet.

Als ze de deur open doet drukt ze mij tegen de muur en steekt haar been tussen die van. Haar lippen strelen langzaam langs die van mij, ik ruik haar en de geur van haar geeft mij een ogenblik van bijna klaar komen. Zal ik je helpen met wat je hier wilt gaan doen? Met een handige beweging maakt ze mijn broek los en drukt hem naar beneden, er komt een lichte kreun over haar lippen als ze met haar vingers over mijn panty streelt.

Haar lippen vinden die van mij voor een lange stevige tongzoen, ze pakt mijn hand beet en legt die op haar billen. Ik streel zachtjes over de stof van haar rok, langzaam kom ik een beetje tot mezelf en wordt brutaler met het aanraken van haar. Ik hoor haar steeds harder kreunen als ik mijn handen stevig over haar billen laat gaan.

Ik trek haar rok omhoog zodat mijn handen onder de rok haar billen gestoken in een panty kunnen kneden. Met gesloten ogen geniet ze hevig van mijn strelingen, ineens pakt ze mijn harde pik beet met haar volle hand. De panty wordt om mijn pik heen gevouwen door haar vingers, langzaam laat ze haar hand langs mijn harde paal glijden. Het genot groeit snel in mijn ballen, ik voel mijn orgasme met snelle stappen naar boven komen.

Ik kijk haar aan en kreun even, in haar glinsterende ogen zie ik een en al genot als ik schokkend in haar hand klaar kom. Aan het gekreun van haar merk ik dat ze het lekker vind, ik laat een hand onder haar rok naar voren glijden en streel langs haar benen en raak haar natte kutje aan.

Als ik mijn vingers langs haar kutlipjes laat strelen en het harde knopje raak zakt ze iets door haar benen.

Haar ogen sluit ze en het hoofd zakt iets achterover, mijn andere hand blijft haar billen strelen. De panty druk ik langzaam tegen haar klitje en verder in haar natte grotje, als mijn vingers haar klitje strelen door de panty heen kijkt ze mij strak aan.

Haar ogen blijven strak gericht op mij terwijl ze zich helemaal laat gaan, mijn vingers worden nat van sappen die uit haar lopen. Even later legt ze haar hoofd tegen mijn schouder en kreunt zachtjes, ik blijf haar zachtjes strelen. Dan doet ze een stapje terug en geeft mij een kus op mijn wang, ik haal mijn hand onder haar rok vandaan en lik mijn vingers af.

Genietend verdwijnt iedere druppel van haar vocht in mijn mond, haar ogen blijven op mij gericht, ik voel mijn pik weer langzaam groeien in de panty. Glimlachend pakt ze mijn hand en trekt mij achter haar de trap op, we lopen een slaapkamer in waar een groot bed staat. Op de grond ligt een zalig zacht tapijt, juffrouw Anneke draait zich naar mij toe en trekt mijn shirt uit en duwt mij achterover op het bed. Ze komt schrijlings over mij heen zitten, ze tilt haar rok omhoog en laat haar natte kutje over mijn pik glijden.

Ik maak haar bloes los die langzaam van haar schouders afglijdt. De gevulde bh ziet er heel mooi uit, ik pak haar borsten beet en streel ze door de bh heen. Kreunend komt ze iets voorover en steunt met haar handen op mijn borst. Ik wip haar borsten uit de bh en pak de harde tepels tussen mijn vingers. Als ik erin knijp kreunt ze hard en kijkt mij strak aan, in haar ogen is de opwinding te zien. Ik maak met een hand haar rok los en trek die omhoog over haar hoofd en gooi hem naast het bed.

Mijn handen strelen haar benen die gestoken zijn in een mooie panty. Mijn pik ligt hard gevangen in panty die ik aan heb en onder het warme lichaam van juffrouw Anneke. Ze pakt hem vast en zakt met haar warme natte kutje over mijn pik heen. Langzaam zakt ze naar onderen en verdwijnt mijn pik helemaal in haar heerlijk lichaam, als ze weer op mij zit komt ze weer een stukje voorover en kijkt mij strak aan.

Dan zakt ze nog verder naar voren en geeft mij een lange tongzoen. Onze lippen laten elkaar weer los en Anneke gaat weer rechtop zitten, ik pak haar borsten weer beet en streel ze langzaam. Als ze weer iets achterover zakt laat ik een hand via haar buik naar haar kutje glijden.

De panty van juffrouw Anneke is een stuk open gescheurd waardoor ik met mijn vingers haar harde knopje kan strelen. Als ik de panty terug trek en die over haar gevoelige knopje streel knijpt ze hard met haar kutje in mijn paal. Ze gaat iets omhoog en laat zich dan weer hard zakken over mijn pik heen, ik voel de opwinding weer sterk groeien in mijn lichaam. In de ogen van juffrouw Anneke is te zien dat ze weer tegen een orgasme aan zit, met een paar stevige strelingen over haar klitje kreunt ze hard en laat ze zich helemaal gaan.

Jaaaa ik ga weer komen mmmmm dit is zo lekker. Ze komt weer bij en kijkt mij strak aan, haar tong streelt langs haar lippen.

Mijn pik is heel erg nat geworden van haar sappen en glijdt soepel heen en weer in haar kutje. Met lange en harde halen begint juffrouw Anneke mij te neuken. To call and talk before a date is always Ik hou van onderdanige mannen en ik geniet er van als je mijn bevelen uitvoert.

Wil je mijn slaaf zijn bel me dan snel Bondage, spanking, fisting,foot Email adres Wachtwoord Onthouden. De prostitutie marktplaats van de Benelux". Home vrouwen meesteres arnhem. Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers. Plaats 0 return false;this. Advertenties Video's Live afspreken. Aria - Love Party -xxl. Estefania 24cm Privé Ontvangst. Geen Faker Jason Privé Ontvangst.

Nieuwste Voice Ads Emily - Kom laat me je verwennen!! Tscindy - de koningin van de melk!!! Misael latino top - Top horny and strong. Lola - Fetisjen en Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes Inschrijven. Service Klantenservice Contact Advertentie verwijderen.

.

Thuisontvangst xxx sex in tilburg

Ze draagt alleen een bikinibroekje wat klein is en strak om haar lichaam zit, ik voel in mijn broek mijn pik langzaam zich oprichten, het is een heel mooie vrouw, ze doet veel aan sport om haar lichaam in conditie te houden. Ze is twee weken geleden vijfenveertig geworden, ik was ook uitgenodigd op het grote feest wat tot de volgende dag had geduurd. Voor het eerst had ik die nacht met haar gedanst, ze wilde eindelijk weten waarom er zoveel meisjes gek op mij waren.

Tijdens die close-dans kreeg ik een zoen van haar recht op mijn lippen, toen mijn schrik over was voelde ik haar tong tussen mijn lippen door komen. Heel even hebben we staan te tongen waarna ze mij geheimzinnig glimlachend aankeek. De rest van de nacht bleef ik aan dat ene moment denken en voelde mij heel erg opgewonden en ook erg vreemd.

Ik had staan te zoenen met de moeder van mijn beste vriend. De dagen erna voelde ik mij schuldig en durfde niet naar Richard toe te gaan, met een paar verzonnen smoesje bleef ik thuis en ontliep ik Richard een paar dagen. Nadat mijn gedachten weer rustig waren geworden was ik weer gewoon naar Richard toe gegaan, terwijl ik het huis in ging verliet zijn moeder het huis.

Zoals zo vaak kreeg ik een vluchtige kus op mijn wang van haar en weg was ze. De verhouding was weer zoals het was geweest in mijn gedachten, nu staan we in de tuin tegen het huis en de mooie volwassen vrouw ligt daar bijna naakt in de tuin. Glimlachend bekijken wij haar een poosje en dan lopen we naar binnen, in de keuken schenkt Richard wat te drinken voor ons in. Als wij naar boven willen gaan komt zijn moeder de keuken binnen.

Kom toch lekker in de zon het is heerlijk. Ik kijk nog heel even naar de strake borsten van de vrouw en ga dan ook naar boven. Op de kamer van Richard ga ik even voor het raam staan en staar over het grasveld, in de hoek van de tuin staat de droogmolen die vol hangt met wasgoed. Het genot komt ook weer terug en mijn pik groeit langzaam als ik naar die nylons kijk, ik hoor Richard vragen of we gaan beginnen aan het laatste huiswerk wat we nog moeten maken en het doornemen van het examenvak wat we morgen moeten aflegen.

Het is voor ons beide alleen maar nakijken en even nog de puntjes op de i zetten, al snel blijkt dat we het hele stuk goed in ons hoofd hebben zitten en zonder moeite lopen we door alle vragen heen. Als we elkaar dan overhoren blijkt dat we op iedere vraag een goed antwoord hebben. Na verloop van tijd staat Richard op en loopt naar de deur, hij zegt dat hij heel even weg is om iets te doen. Ik mag wel op hem wachten in zijn slaapkamer, ik wuif hem gedag en ga met het boek op schoot nog even rustig zitten.

Even later leg ik het boek weg en sta op, als ik bij het raam sta zie ik dat de moeder van Richard nog steeds in de tuin ligt. Haar lichaam kan ik van deze afstand erg goed bekijken, in mijn broek begint mijn pik zich gelijk weer op te richten. Ik loop van het raam weg en ga naar de badkamer om te plassen, als ik klaar ben draai ik me om en kijk naar de volle wasmand. Weer voel ik het genot stijgen, snel buk ik mij en haal de wasmand leeg. Ik pak de kousen uit de wasmand en streel ermee langs mijn gezicht, de geur van de moeder van Richard trekt direct langs mijn neus.

Snel trek ik de panty aan, als ik mijn handen over mijn harde pik laat glijden voel ik dat mijn genot snel naar een hoogtepunt gaat. Met een paar langzame strelingen kom ik schokkend in de panty klaar, mijn zad druipt langs mijn handen over de panty naar onderen.

Als mijn lichaam weer tot rust komt trek ik de panty snel uit en gooi hem terug in de wasmand. De andere panty en de kousen leg ik erbij en doe de andere spullen ook in de wasmand en schuif die terug op zijn plaats. Ik was me met een washandje een beetje schoon en droog me af met een handdoek, even later loop ik de slaapkamer van Richard weer in.

Bij het ram zie ik dat de vrouw nog steds in de tuin ligt, ik ga naar beneden en ga op een stoel vlak bij haar zitten. Ik kan niet zien of ze slaapt omdat ze een zonnebril op heeft die erg donker is. Genietend van het zicht op haar mooie lichaam laat ik mijn gedachten rustig werken. Als hij terug komt gaan we even zwemmen in het kanaal denk ik. Ik kan nu in haar mooie donkere ogen kijken, er is een glinstering in te zien.

Heel even streelt ze met haar tong langs haar lippen, daarna staat ze op en loopt naar de droogmolen toe, ze haalt de droge was er af en legt het in een mand die erbij staat. Dan loopt ze met de mand naar binnen, ik blijf haar nakijken, haar billen schommelen langzaam bij iedere stap heen en weer. In mijn kruis voel ik me weer opgewonden raken. Een poosje later komt ze weer naar buiten en gaat weer op het ligbed zitten.

Ze zegt er niets van en gaat langzaam achterover liggen terwijl ze mij blijft aan kijken. Ik ga samen met Richard, zoals je al weet, over drie weken voor vijf weken naar Spanje. Ik vroeg me af of jij misschien zin hebt om ook mee te gaan, mijn man komt ook een paar weken naar ons toe en we hebben ruimte genoeg.

Als je zin hebt laat het dan weten is voor Richard ook zeker zo leuk. Eigenlijk had hij er helemaal geen zin in om zonder mij te gaan, hij had gezegd dat hij het wel eens met zijn ouders zou opnemen of ik ook mee kon.

Er was niet meer over gepraat tot nu, ik kijk haar even aan en zie in de donkere ogen weer die lichte tinteling. Er is dus geen obstakel meer om niet mee te gaan Ronald, bij deze staat vast dat je mee gaat. Tenminste als je geslaagd bent natuurlijk. Ik heb het gevoel dat ze mij in de gaten houdt vanachter haar bril. Als Richard de tuin weer in komt lopen gaat hij op een andere stoel zitten en kijkt mij aan.

In zijn ogen zie ik dat hij dingen heeft gedaan die sommige mensen niet mogen weten. Dan pak ik mijn zwemspullen en kunnen we naar het kanaal. Even later nemen we afscheid van haar, ze gaat toch niet mee. We stappen op de fiets van Richard en rijden naar het kanaal, het ligt een kilometer van het huis vandaan, op de plek waar altijd veel jeugd zit leggen wij de fiets neer en trekken onze kleren uit.

Even later duiken we het kanaal in en zwemmen met krachtige slagen naar de andere kant. De keren dat we gaan zwemmen doen we dat altijd, we gaan meestal drie maal heen en terug om even lekker los te komen.

Als we uit het kanaal klimmen gaan we bij de andere zitten en praten over het naderende examen wat de meeste moeten gaan afleggen. Een paar meiden hebben er een zwaar hoofd in dat ze zullen slagen, de meeste zitten niet bij ons op school. Later in de middag gaan we weer terug naar het huis van Richard, hij heeft ook verteld waar hij geweest was. De buurvrouw van hun is een vrouw van ruim zestig jaar en daar doet Richard al vele jaren klusjes voor. Twee jaar geleden had ze hem gevraagd of hij zin in seks met haar had, Richard was hier eerst heel erg van geschrokken vertelde hij, maar was er toch op ingegaan.

De vrouw belde hem nu een paar maal in de maand op om seks met hem te hebben, ze is een vrouw die heel gemakkelijk en snel en vaak klaar komt. Als Richard er is heeft zij maar een half uur nodig om helemaal uitgeput te zijn. Richard heeft hier veel ervaring opgedaan en vindt het heerlijk om seks met haar te hebben. Ik ken de vrouw ook en vindt haar wel een aardige vrouw maar ik zou er geen seks mee willen hebben. Ik ga direct door huis vanwege de afspraak die ik in de avond heb, thuis vertel ik tegen mijn moeder dat ik met Richard op vakantie ga.

Mijn moeder vindt het al snl goed, ze is altijd bezig met andere dingen, ze is vrijwilliger bij het buurthuis daar houdt ze vijf dagen in de week jonge kinderen bezig. Veel krijgt ze er niet voor maar ze vindt het heel erg leuk om te doen, mijn vader werkt van vroeg in de ochtend tot vrij laat en is daarna meestal te moe om nog aan iets te beginnen.

Mijn broer is al een jaar het huis uit, hij is getrouwd en woont nu in de grote stad waar hij een goede baan heeft. De volgende dag is Richard al vroeg bij mij en we vertrekken direct naar school, onderweg praten we over het laatste examen en overhoren elkaar nog even.

Zodra de bel klinkt gaan we de examenzaal in en gaan op onze plaats zitten, als de stukken zijn uit gereikt bekijk ik de opgaven rustig. Ik lees altijd eerst alle vragen en opdrachten goed door, daarna maak ik de gemakkelijkste als eerst.

Ik ben ruim voor de tijd klaar en eg mijn gemaakte examen rechtsboven aan de tafel, als er een toezichthouder langs komt kijkt ze mij aan en vraagt zachtjes of ik klaar ben. Ik knik even en dan neemt zij mijn papieren mee en ik mag voor haar uit lopen. In het begin was dat een raar idee dat het zo moest maar later werd er verteld dat je nu geen briefjes aan andere deelnemers kon afgeven. In de hal ga ik rustig op een bankje zitten, even later gaat de deur van de examenruimte open en komt Richard ook naar buiten.

We kijken elkaar even aan en weten dan dat we het goed hebben gemaakt, in de hal staat een van de leraressen te praten met een docent. Deze lerares draagt altijd een rok en aan haar benen heeft ze meestal nylons. De rok die ze nu aan heeft is redelijk kort, heel even bukt ze iets naar voren waardoor er een heel groot stuk van haar bovenbeen zichtbaar wordt voor mij. Gelijk krijg ik weer een heerlijk gevoel in mijn buik, ze staat een beetje op haar voeten heen en weer te wiebelen.

Richard is ook blijven staan hij is ook benieuwd hoe ver wij nog zicht op haar benen krijgen. Ineens gaat de bel voor het wisselen van de uren, wij waren dus al klaar binnen het eerste uur van het examen er staan twee uren voor. De lerares draait zich op haar hakken om en loopt glimlachend langs ons de trap op.

Helaas is de trap niet doorzichtig anders hadden we een heel mooi zicht gekregen. Buiten stappen we op de fiets en rijden langzaam terug naar huis, Richard vraagt of ik mee ga om wat spelletjes op de computer te gaan doen. Ik denk even na en zeg dan dat k niet zoveel zin heb en liever terug ga naar onze lagere school om daar te kijken of de leraressen en leraren er nog steeds les geven.

Heel even denk Richard na en schud dan zijn hoofd, hij gaat naar huis en wacht daar wel op mij. Ik neem een stukje verder afscheid van hem en rijd naar mijn huis. Als ik thuis kom is er niemand thuis, het is erg stil in huis ik loop naar boven en leg mijn boeken terug op het bureau en ga de badkamer in om even te plassen. Mijn oog valt op de wasmand die er staat, normaal kijk ik altijd in de wasmand maar iets opwindends heb ik nog nooit gevonden. Nu ligt er bovenop de was een onderbroek van mijn moeder en eronder ligt een panty.

Ik pak hem op en voel dat het een echte dikke ouderwetse panty is. Deze panty bezorgd mij niet het gewenste effect, ik voel me er niet door opgewonden raken. Ik leg hem terug in de wasmand en ga mijn kamer weer in. Uit mijn kast pak ik een afgesloten doos en draai hem van het slot af. Iedere centimeter dat de panty omhoog gaat wordt mijn opwinding groter, als mijn beide benen erin zitten ga ik staan en trek de panty goed om mijn billen heen.

Met mijn hand streel ik over mijn harde pik, genietend met mijn ogen dicht wrijf ik harder over mijn pik. Ik kijk met een verhit gezicht in de ogen van mijn moeder, ze kijkt mij lachend aan en komt naast mij staan.

Over drie weken krijg je te horen of je geslaagd bent? Ik moet zo naar het dagverblijf en heb geen tijd meer om een brood en melk te halen. Mijn pik wordt deze afsluiting en strelingen door het lopen heel erg opgewonden. Ik voel dat er langzaam wat druppeltjes vocht in de panty trekken. Beneden krijg ik wat geld en een briefje met boodschappen erop, ik stap op mijn fiets en ga naar het winkelcentrum. Als ik in de supermarkt ben stoot ik door niet goed opletten tegen een kar van een andere klant aan.

Ik draai mij snel naar deze klant toe en begin een aantal verontschuldigen te stamelen, als ik haar aankijk zie ik ineens dat het de juffrouw van de lagere school is. Ze is ouder geworden maar weinig veranderd, ze heeft nog steeds een zelfde rok aan de haren strak naar achteren getrokken in een staart op haar rug. Haar benen zijn verborgen in een panty die wel lichter en opwindender is als in de jaren dat ik bij haar in de klas zat. Zij herkent mij ook gelijk en begint te lachen, ze steekt haar hand uit en kijkt mij strak aan.

Ik had je wel terug verwacht op school om eens te kijken hoe het daar gaat. Ze geeft mij een kaartje en loopt dan met een lichte zwaai van haar hand weg. Ik blijf even verbijsterend staan even later spring ik met de boodschappen voor mijn moeder op de fiets en rijd naar huis. Mijn moeder is al weg als ik thuis kom, ik ruim de spullen op en pak de telefoon. Ik vertel Richard wat ik net heb meegemaakt en vraag of hij zin heeft om mee te gaan, het blijft even stil en dan hoor ik Richard zeggen dat hij liever niet meegaat omdat hij haar nooit heeft gemogen.

Ik vraag of hij het goed vindt dat ik naar haar ga en dan later bij hem kom. Dat is geen probleem zegt Richard en even later verbreek ik de verbinding. Ik ga naar buiten en sluit het huis weer, met het kaartje in mijn hand spring ik o mijn fiets. Na een kwartiertje trappen sta ik voor haar huis, het is een vrijstaand huis net buiten de stad. Het ziet er erg mooi uit, naast het huis staat een auto waarvan de motor nog warm is.

Ineens voel ik dat ik de panty nog aan heb, als ik terug wil fietsen om hem uit te trekken, gaat de voordeur open en staat juffrouw Anneke in de deuropening. Nu kan ik niet meer terug en zet mijn fiets tegen het huis en loop naar de geopende deur. Ze ontvangt mij met een brede glimlach en gaat mij voor door het huis naar de achtertuin.

Er staat een tuinset met kussens erin en de parasol bezorgd een belachelijke schaduw. Ik ga op een stoel zitten, juffrouw Anneke komt tegen over mij zitten en vraagt mij allerlei dingen.

Ik vertel haar onder het genot van een kop koffie over mijn studie en wat ik erna ga doen. Ik vertel haar ook dat ik nog steeds bevriend ben met Richard en dat wij bijna iedere dag samen zijn. Juffrouw Anneke heeft met veel interesse zitten luisteren naar mijn verhaal. Je ziet er erg verhit uit. Al een paar maal heb ik het idee gehad dat ik ga klaarkomen. Dan staat ze op en steekt haar hand uit. Ze trekt mij aan mijn hand uit de stoel en loopt samen met mij naar het toilet.

Als ze de deur open doet drukt ze mij tegen de muur en steekt haar been tussen die van. Haar lippen strelen langzaam langs die van mij, ik ruik haar en de geur van haar geeft mij een ogenblik van bijna klaar komen.

Zal ik je helpen met wat je hier wilt gaan doen? Met een handige beweging maakt ze mijn broek los en drukt hem naar beneden, er komt een lichte kreun over haar lippen als ze met haar vingers over mijn panty streelt. Haar lippen vinden die van mij voor een lange stevige tongzoen, ze pakt mijn hand beet en legt die op haar billen. Ik streel zachtjes over de stof van haar rok, langzaam kom ik een beetje tot mezelf en wordt brutaler met het aanraken van haar. Ik hoor haar steeds harder kreunen als ik mijn handen stevig over haar billen laat gaan.

Ik trek haar rok omhoog zodat mijn handen onder de rok haar billen gestoken in een panty kunnen kneden. Met mijn mond nog vol droog brood en de billen van deze Dame in mijn gezicht, kon ik amper kauwen.

Ademhalen gaat al moeilijk zonder een volle mond. De Dame had een boekje gepakt en ging rustig lezen. Ze negeerde mij compleet, af en toe ging ze verzitten, om mij wat lucht te gunnen. Als ik te veel bewoog, naar adem happend, kreeg ik straf. Meermalen maande ze mij om stil te liggen.

Naast haar lag een zweep, waarmee ze mij regelmatig bestookte. Deze Dame zat met haar neus richting mijn penis. Toen ik eindelijk het stuk brood had doorgeslikt en de ademhaling iets beter ging, werd ik geil van de situatie.

Langzaam kwam mijn lid overeind, net op het moment dat de Herin poolshoogte kwam nemen viel mijn stijve lid meteen op. Een paar minuten later stond de jonge Dame op en liet mij alleen achter. Ik was moe van de korte nacht en viel langzaam in slaap……. De Herin schopte met zachtjes tegen mijn heupen. Mijn armen en benen werden losgemaakt.

Ze bevestigde de hondenriem aan mijn collar. Ze dirigeerde mij de kooi in. Er stonden twee hondenbakken klaar voor mij. Een met water en een met nog wat brood. Ik schraapte al mijn moed bij elkaar en vroeg? September deel 2 Ik was Mrs. Rose gewillig gevolgd naar de kelder, waar ik een douche mocht nemen.

Daarbij vergat ik niet om extra mijn achterwerk in te zepen. Even hiervoor had Mrs. Dat soort opmerkingen maken dit slaafje toch wel wat onzeker. Het was geen straf om Mrs. Rose te mogen volgen naar de Kelder. Na het douchen kwam ze me ook weer ophalen. Kruipend mocht ik haar volgen naar de trap, om vervolgens op mijn billen de trap zittend tree voor tree naar boven te gaan. In een blink van een seconde zag ik Missy voor mij, hoe zij met — naar wat achteraf duidelijk werd — kanker in haar lichaam, van pijn verkrompen talloze keren zo trap op en af was gegaan..

Rose uiteraard niet weten. Het beeld verdween even snel van mijn netvlies als het er was opgekomen. Halverwege de trap merkte ze monter op: Rose was onder de indruk van het feit dat ik Mrs. Denise al zo lang kende.

Denise het een ander had verteld. Wat zijn voor jouw de mooiste momenten geweest, of bijzondere momenten met Haar. Daarnaast het feit dat ik met haar mee mocht naar Passion… Maar eigenlijk het allerbelangrijkste is, dat zij nooit mijn vertrouwen heeft geschonden. Ze stimuleerde mij zelfs om de eerste afspraak met mijn vrouw te maken en dan natuurlijk die overdracht.

Na het zadel en wat wikkelfolie! Ik voelde wel wat raars schuren over mijn rug….. Rose dirigeerde mij richting de rode kamer en beval mij op handen en knieën te gaan zitten.

Tot mijn verbazing zag ik dat de worstelmatten klaar lagen. Dit tot mijn geluk, want ik had het vermoeden dat Mrs. Denise mij weldra als paard zou gaan berijden. Denise binnenkomt stijger je als een paard en hinnik je.. Op weg naar de Horizon De man zat weer in het vliegtuig, weer een zondag, maar nu tot zijn geluk pas aan het begin van de avond.

Hij kon terugblikken op een meer dan fantastisch weekend. Hij had een nieuw pad gevonden, het pad waar hij door zijn Meesteres naar was toe geleid.

Het begon echter allemaal een paar dagen eerder. Zo plachtte hij zijn escapades te omschrijven. Het was ook een feest.

Het geluk lachte de man toe. Oppas was door zijn zakenreis al geregeld….. Ja, kon hij zonder aarzelen antwoorden. Die vrijdag avond zou het begin zijn van een soort van De ja vu…… min of meer een her belevenis.

Hij liep naar binnen bij de club, waar hij inmiddels de weg kende, even later zag hij Haar weer. Er vormde zich snel een groepje….. Hoe zwaar hij het had met het feit dat hij er alleen was. Toen hij een stelletje zag, dat stelletje had hij kunnen zijn…. Uiteindelijk nam de weemoed het over.. Nu zat hij op de grond of op zijn knieën, hij hoorde erbij, leerde weer nieuwe mensen kennen. Voor zijn gevoel had hij wortel geschoten. Een nieuwe SM kennissenkring, alleen nu allemaal Duitse liefhebbers…..

Gevoelsmatig had hij die vrijdagavond kilometers afgelegd richting de Horizon. Natuurlijk was zijn Meesteres op de hoogte daarvan en hoewel ze dat niet hoeft te zeggen, voelt hij dat zij hem dat gunt.

De volgende dag was het privé feestje bij de Dame, die naast dat zij hem had uitgenodigd, voor de tweede keer had gekocht. Een Dame met veel ervaring, in het verleden ook commercieel. Bovenal een liefhebster die geniet van het spel. Echte mensen, gewoon eerlijk. Het was een Femdom Party, een grilparty, helaas waren er diverse afmeldingen, maar de vrouwen waren in de meerderheid. Ook het stelletje wat hij de dag daarvoor had ontmoet was aanwezig. Het was nu pas dat hij zichzelf en zijn vrouw weer zag in deze twee mensen.

We hadden in een vorig leven vrienden kunnen zijn. Haar lichaamstaal deed hem zo denken aan haar……… Gelijktijdig zag hij zichzelf in hem. Hij had het moeilijk in zijn rol. De twee bleken al meer dan 20 jaar bij elkaar te zijn. Het viel hem zeer zwaar om in zijn rol te blijven.

Haar partner zwom tussen zijn rol als slaaf en partner in. Trots en schaamte liepen hand in hand. Hij voelde met hem mee omdat hij precies wist waar deze slaaf doorheen ging. Het was pas de eerste keer dat hij dit zo zag bij een ander. Voor hem was het veel eenvoudiger, hij en een derde slaaf hadden geen relatie met de Meesteres. En hoewel de Dame des Huizes streng was en de slaven letterlijk vastlegde in ijzeren middeleeuwse kettingen, voelde hij zich zo vrij als een vogel.

Waar de man van het stelletje zichtbaar balanceerde tussen spel en oprechte onderlinge irritatie, voelde hij geen enkele druk. Vanaf het eerste moment had hij verteld dat er een vrouw in zijn leven was die hem de weg wees. Dat hij verhalen schreef voor haar. Zijn open- en eerlijkheid had deze deur voor hem letterlijk opengezet. Hoewel dat weekend de regen met bakken uit de lucht was komen vallen, had de zon de weg naar de Horizon zichtbaar gemaakt. De man had een glimlach op zijn gezicht, het hele weekend lang.

Dat was de aanwezende Dames niet ontgaan………. September deel 3 Ik hinnikte steigerend als een paard. Het zal ongetwijfeld meer geleken hebben op een misvormt aardvarken dat klonk naar Dries Roelvink.. En geloof me, met alle respect van de wereld, Metallica klinkt echt honderdduizendmaal beter… Gelukkig was Mrs.

Denise uiterst genadig, stel toch eens voor…. Ja, dat ze mij daar neer had gezet in een gele zwembroek….. Walg walg walg bahhhhh….

Nee, ja goed, ik moest dus een paard voorstellen. Dat deze metamorfose hopeloos was mislukt had absoluut niets te maken met de zeer gepassioneerde inzet van Mrs.

Als er een vakbond zou zijn voor lachspieren, dan waren die deze avond ongetwijfeld in staking gegaan voor extra overurenvergoeding. Jezus, zeg Meesteres ik hoop niet dat ze verrekt waren…. Tot mijn vreugde, een beetje stiekem natuurlijk ssst! Manja ook even kijken. Uiteraard kon ze het schouwspel ook wel waarderen. Ik had nog geen benul hoe ik er uitzag. Ongetwijfeld belachelijk, doorgaans hoef ik mij daar niet zo voor te verkleden. Ja, ik zal het zelf maar weer schrijven hahahahaha.

Ik vertrouw Haar blindelings, het was ook niet de eerste keer, natuurlijk. Wellicht is het eenvoudiger om mezelf in een grote zak te stoppen…. Ik werd letterlijk van alle kanten gefotografeerd met een Smurf op mijn rug… Wellicht zocht Mrs.

Denise naar een fotogenieke kant van mij? Ik kan me niet voorstellen dat ze die heeft gevonden……. Toen volgde voor haar het leukste. De Smurf zat in de weg. Rose met plakband vast gezet. Dat heb ik geweten. Deze werd er zonder pardon van afgetrokken…… Het was wel duidelijk dat die Smurf letterlijk in de weg zat. Eerlijk gezegd zit die andere Smurf mij niet in de weg. Heeft hij ook nooit gezeten ook. Het formaat van die Smurf die op mijn rug zat kwam overigens wel overeen met die andere Smurf….!!!!

Hahahahaha, ja, dat mag ik nu wel schrijven….. Wat denken jullie wel…. Ja, ze besteeg me, maar niet zoooo!!!. Nou ja, goed er is geen woord aan gelogen. Ze besteeg mij letterlijk, ze ging boven op mij zitten. De droom van zowel vrouwen als mannen. Een wereld waarbinnen vrouwen de absolute Dominantie hebben over mannen.

Een plaats waar mannen geen rechten hebben. Het was een groot landgoed geweest in Tsjechië. Vele zullen ervan hebben gehoord. En god weet hoeveel films er zijn gemaakt. Wat mij vooral bijstaat van dit instituut, dat het ondanks mijn fantasie absoluut geen plaats is om daar te vertoeven. Ik, als superwatje, zou het daar tussen die sadistische Dames nog geen uur vol houden.

Voor diegene die niet weten waar ik het over heb: Een landgoed met een ware Koningin, een eigen rechtbank, cellencomplex enzovoort enzovoort.

Laat ik hem omschrijven als een slaaf met een baard….. Gaandeweg de avond werd de sfeer relaxter, een ervaren Meesteres gebruikte mij om een andere Dame touwbondage technieken te leren.. Gewillig liet ik mij in de touwen zetten. Met mijn armen kruislings over mijn schouders vastgezet. De Meesteres Lerares is van dezelfde generatie als Mrs. Ervaren, streng, eerlijk en oplettend. Mijn ogen lachte, straalde. Dat was de aanwezige Dames niet ontgaan….

Niet alle aanwezige Dames waren bekend met het OWK. Wij slaven zaten er iets te makkelijk bij, dus werden we in zware ijzeren boeien vastgezet. De Dame des Huizes heeft een voorkeur voor kettingen…. Het was voor iedereen, ook voor de slaven, een geslaagde avond geworden. Mede doordat het onderling respect groot was en dat elkaars grenzen werden gerespecteerd. Zij, de Dame des Huizes weet dat ik slaaf ben van Mrs. Ze weet dat ik verhalen schrijf en publiceer op deze website.

Ze kan ze alleen niet lezen. Hoewel ik vloeiend, hetzij niet accentloos, Duits spreek.. Is schrijven een andere tak van sport in deze taal. De volgende dag moest ik weer voor zaken naar het buitenland.

Ik had, ware het niet dat ik graag op zondag mijn kinderen zie, feitelijk bij haar kunnen blijven slapen. Uiteraard wel in het slavenvertrek. In een bijgebouw heeft ze namelijk een ware cel gebouwd…hmmmmm. Voor even keek ik haar in de ogen aan. Onze blikken kruiste elkaar hooguit 2 seconde… Zij hoefde niets te zeggen, ik had het al gezien. De dag is nog niet voorbij. Voor de verandering had ze de deur van de kamer open gelaten. Een heerlijke geur kwam de kamer binnen.

Een geur uit, ik neem aan, de keuken van het huis.


meesteres arnhem zak likken

Heel even streelt ze met haar tong langs haar lippen, daarna staat ze op en loopt naar de droogmolen toe, ze haalt de droge was er af en legt het in een mand die erbij staat.

Dan loopt ze met de mand naar binnen, ik blijf haar nakijken, haar billen schommelen langzaam bij iedere stap heen en weer. In mijn kruis voel ik me weer opgewonden raken. Een poosje later komt ze weer naar buiten en gaat weer op het ligbed zitten. Ze zegt er niets van en gaat langzaam achterover liggen terwijl ze mij blijft aan kijken. Ik ga samen met Richard, zoals je al weet, over drie weken voor vijf weken naar Spanje.

Ik vroeg me af of jij misschien zin hebt om ook mee te gaan, mijn man komt ook een paar weken naar ons toe en we hebben ruimte genoeg. Als je zin hebt laat het dan weten is voor Richard ook zeker zo leuk. Eigenlijk had hij er helemaal geen zin in om zonder mij te gaan, hij had gezegd dat hij het wel eens met zijn ouders zou opnemen of ik ook mee kon.

Er was niet meer over gepraat tot nu, ik kijk haar even aan en zie in de donkere ogen weer die lichte tinteling. Er is dus geen obstakel meer om niet mee te gaan Ronald, bij deze staat vast dat je mee gaat. Tenminste als je geslaagd bent natuurlijk. Ik heb het gevoel dat ze mij in de gaten houdt vanachter haar bril.

Als Richard de tuin weer in komt lopen gaat hij op een andere stoel zitten en kijkt mij aan. In zijn ogen zie ik dat hij dingen heeft gedaan die sommige mensen niet mogen weten. Dan pak ik mijn zwemspullen en kunnen we naar het kanaal. Even later nemen we afscheid van haar, ze gaat toch niet mee. We stappen op de fiets van Richard en rijden naar het kanaal, het ligt een kilometer van het huis vandaan, op de plek waar altijd veel jeugd zit leggen wij de fiets neer en trekken onze kleren uit.

Even later duiken we het kanaal in en zwemmen met krachtige slagen naar de andere kant. De keren dat we gaan zwemmen doen we dat altijd, we gaan meestal drie maal heen en terug om even lekker los te komen. Als we uit het kanaal klimmen gaan we bij de andere zitten en praten over het naderende examen wat de meeste moeten gaan afleggen. Een paar meiden hebben er een zwaar hoofd in dat ze zullen slagen, de meeste zitten niet bij ons op school.

Later in de middag gaan we weer terug naar het huis van Richard, hij heeft ook verteld waar hij geweest was. De buurvrouw van hun is een vrouw van ruim zestig jaar en daar doet Richard al vele jaren klusjes voor.

Twee jaar geleden had ze hem gevraagd of hij zin in seks met haar had, Richard was hier eerst heel erg van geschrokken vertelde hij, maar was er toch op ingegaan. De vrouw belde hem nu een paar maal in de maand op om seks met hem te hebben, ze is een vrouw die heel gemakkelijk en snel en vaak klaar komt. Als Richard er is heeft zij maar een half uur nodig om helemaal uitgeput te zijn.

Richard heeft hier veel ervaring opgedaan en vindt het heerlijk om seks met haar te hebben. Ik ken de vrouw ook en vindt haar wel een aardige vrouw maar ik zou er geen seks mee willen hebben. Ik ga direct door huis vanwege de afspraak die ik in de avond heb, thuis vertel ik tegen mijn moeder dat ik met Richard op vakantie ga. Mijn moeder vindt het al snl goed, ze is altijd bezig met andere dingen, ze is vrijwilliger bij het buurthuis daar houdt ze vijf dagen in de week jonge kinderen bezig.

Veel krijgt ze er niet voor maar ze vindt het heel erg leuk om te doen, mijn vader werkt van vroeg in de ochtend tot vrij laat en is daarna meestal te moe om nog aan iets te beginnen. Mijn broer is al een jaar het huis uit, hij is getrouwd en woont nu in de grote stad waar hij een goede baan heeft. De volgende dag is Richard al vroeg bij mij en we vertrekken direct naar school, onderweg praten we over het laatste examen en overhoren elkaar nog even.

Zodra de bel klinkt gaan we de examenzaal in en gaan op onze plaats zitten, als de stukken zijn uit gereikt bekijk ik de opgaven rustig. Ik lees altijd eerst alle vragen en opdrachten goed door, daarna maak ik de gemakkelijkste als eerst. Ik ben ruim voor de tijd klaar en eg mijn gemaakte examen rechtsboven aan de tafel, als er een toezichthouder langs komt kijkt ze mij aan en vraagt zachtjes of ik klaar ben.

Ik knik even en dan neemt zij mijn papieren mee en ik mag voor haar uit lopen. In het begin was dat een raar idee dat het zo moest maar later werd er verteld dat je nu geen briefjes aan andere deelnemers kon afgeven. In de hal ga ik rustig op een bankje zitten, even later gaat de deur van de examenruimte open en komt Richard ook naar buiten.

We kijken elkaar even aan en weten dan dat we het goed hebben gemaakt, in de hal staat een van de leraressen te praten met een docent. Deze lerares draagt altijd een rok en aan haar benen heeft ze meestal nylons.

De rok die ze nu aan heeft is redelijk kort, heel even bukt ze iets naar voren waardoor er een heel groot stuk van haar bovenbeen zichtbaar wordt voor mij. Gelijk krijg ik weer een heerlijk gevoel in mijn buik, ze staat een beetje op haar voeten heen en weer te wiebelen. Richard is ook blijven staan hij is ook benieuwd hoe ver wij nog zicht op haar benen krijgen. Ineens gaat de bel voor het wisselen van de uren, wij waren dus al klaar binnen het eerste uur van het examen er staan twee uren voor.

De lerares draait zich op haar hakken om en loopt glimlachend langs ons de trap op. Helaas is de trap niet doorzichtig anders hadden we een heel mooi zicht gekregen. Buiten stappen we op de fiets en rijden langzaam terug naar huis, Richard vraagt of ik mee ga om wat spelletjes op de computer te gaan doen. Ik denk even na en zeg dan dat k niet zoveel zin heb en liever terug ga naar onze lagere school om daar te kijken of de leraressen en leraren er nog steeds les geven. Heel even denk Richard na en schud dan zijn hoofd, hij gaat naar huis en wacht daar wel op mij.

Ik neem een stukje verder afscheid van hem en rijd naar mijn huis. Als ik thuis kom is er niemand thuis, het is erg stil in huis ik loop naar boven en leg mijn boeken terug op het bureau en ga de badkamer in om even te plassen. Mijn oog valt op de wasmand die er staat, normaal kijk ik altijd in de wasmand maar iets opwindends heb ik nog nooit gevonden.

Nu ligt er bovenop de was een onderbroek van mijn moeder en eronder ligt een panty. Ik pak hem op en voel dat het een echte dikke ouderwetse panty is. Deze panty bezorgd mij niet het gewenste effect, ik voel me er niet door opgewonden raken. Ik leg hem terug in de wasmand en ga mijn kamer weer in. Uit mijn kast pak ik een afgesloten doos en draai hem van het slot af. Iedere centimeter dat de panty omhoog gaat wordt mijn opwinding groter, als mijn beide benen erin zitten ga ik staan en trek de panty goed om mijn billen heen.

Met mijn hand streel ik over mijn harde pik, genietend met mijn ogen dicht wrijf ik harder over mijn pik. Ik kijk met een verhit gezicht in de ogen van mijn moeder, ze kijkt mij lachend aan en komt naast mij staan.

Over drie weken krijg je te horen of je geslaagd bent? Ik moet zo naar het dagverblijf en heb geen tijd meer om een brood en melk te halen. Mijn pik wordt deze afsluiting en strelingen door het lopen heel erg opgewonden. Ik voel dat er langzaam wat druppeltjes vocht in de panty trekken. Beneden krijg ik wat geld en een briefje met boodschappen erop, ik stap op mijn fiets en ga naar het winkelcentrum.

Als ik in de supermarkt ben stoot ik door niet goed opletten tegen een kar van een andere klant aan. Ik draai mij snel naar deze klant toe en begin een aantal verontschuldigen te stamelen, als ik haar aankijk zie ik ineens dat het de juffrouw van de lagere school is. Ze is ouder geworden maar weinig veranderd, ze heeft nog steeds een zelfde rok aan de haren strak naar achteren getrokken in een staart op haar rug. Haar benen zijn verborgen in een panty die wel lichter en opwindender is als in de jaren dat ik bij haar in de klas zat.

Zij herkent mij ook gelijk en begint te lachen, ze steekt haar hand uit en kijkt mij strak aan. Ik had je wel terug verwacht op school om eens te kijken hoe het daar gaat. Ze geeft mij een kaartje en loopt dan met een lichte zwaai van haar hand weg. Ik blijf even verbijsterend staan even later spring ik met de boodschappen voor mijn moeder op de fiets en rijd naar huis.

Mijn moeder is al weg als ik thuis kom, ik ruim de spullen op en pak de telefoon. Ik vertel Richard wat ik net heb meegemaakt en vraag of hij zin heeft om mee te gaan, het blijft even stil en dan hoor ik Richard zeggen dat hij liever niet meegaat omdat hij haar nooit heeft gemogen. Ik vraag of hij het goed vindt dat ik naar haar ga en dan later bij hem kom. Dat is geen probleem zegt Richard en even later verbreek ik de verbinding. Ik ga naar buiten en sluit het huis weer, met het kaartje in mijn hand spring ik o mijn fiets.

Na een kwartiertje trappen sta ik voor haar huis, het is een vrijstaand huis net buiten de stad. Het ziet er erg mooi uit, naast het huis staat een auto waarvan de motor nog warm is.

Ineens voel ik dat ik de panty nog aan heb, als ik terug wil fietsen om hem uit te trekken, gaat de voordeur open en staat juffrouw Anneke in de deuropening. Nu kan ik niet meer terug en zet mijn fiets tegen het huis en loop naar de geopende deur. Ze ontvangt mij met een brede glimlach en gaat mij voor door het huis naar de achtertuin.

Er staat een tuinset met kussens erin en de parasol bezorgd een belachelijke schaduw. Ik ga op een stoel zitten, juffrouw Anneke komt tegen over mij zitten en vraagt mij allerlei dingen. Ik vertel haar onder het genot van een kop koffie over mijn studie en wat ik erna ga doen. Ik vertel haar ook dat ik nog steeds bevriend ben met Richard en dat wij bijna iedere dag samen zijn. Juffrouw Anneke heeft met veel interesse zitten luisteren naar mijn verhaal.

Je ziet er erg verhit uit. Al een paar maal heb ik het idee gehad dat ik ga klaarkomen. Dan staat ze op en steekt haar hand uit. Ze trekt mij aan mijn hand uit de stoel en loopt samen met mij naar het toilet. Als ze de deur open doet drukt ze mij tegen de muur en steekt haar been tussen die van. Haar lippen strelen langzaam langs die van mij, ik ruik haar en de geur van haar geeft mij een ogenblik van bijna klaar komen.

Zal ik je helpen met wat je hier wilt gaan doen? Met een handige beweging maakt ze mijn broek los en drukt hem naar beneden, er komt een lichte kreun over haar lippen als ze met haar vingers over mijn panty streelt.

Haar lippen vinden die van mij voor een lange stevige tongzoen, ze pakt mijn hand beet en legt die op haar billen. Ik streel zachtjes over de stof van haar rok, langzaam kom ik een beetje tot mezelf en wordt brutaler met het aanraken van haar.

Ik hoor haar steeds harder kreunen als ik mijn handen stevig over haar billen laat gaan. Ik trek haar rok omhoog zodat mijn handen onder de rok haar billen gestoken in een panty kunnen kneden. Met gesloten ogen geniet ze hevig van mijn strelingen, ineens pakt ze mijn harde pik beet met haar volle hand.

De panty wordt om mijn pik heen gevouwen door haar vingers, langzaam laat ze haar hand langs mijn harde paal glijden. Het genot groeit snel in mijn ballen, ik voel mijn orgasme met snelle stappen naar boven komen. Ik kijk haar aan en kreun even, in haar glinsterende ogen zie ik een en al genot als ik schokkend in haar hand klaar kom. Aan het gekreun van haar merk ik dat ze het lekker vind, ik laat een hand onder haar rok naar voren glijden en streel langs haar benen en raak haar natte kutje aan.

Als ik mijn vingers langs haar kutlipjes laat strelen en het harde knopje raak zakt ze iets door haar benen. Haar ogen sluit ze en het hoofd zakt iets achterover, mijn andere hand blijft haar billen strelen.

De panty druk ik langzaam tegen haar klitje en verder in haar natte grotje, als mijn vingers haar klitje strelen door de panty heen kijkt ze mij strak aan. Haar ogen blijven strak gericht op mij terwijl ze zich helemaal laat gaan, mijn vingers worden nat van sappen die uit haar lopen.

Even later legt ze haar hoofd tegen mijn schouder en kreunt zachtjes, ik blijf haar zachtjes strelen. Dan doet ze een stapje terug en geeft mij een kus op mijn wang, ik haal mijn hand onder haar rok vandaan en lik mijn vingers af.

Genietend verdwijnt iedere druppel van haar vocht in mijn mond, haar ogen blijven op mij gericht, ik voel mijn pik weer langzaam groeien in de panty. Glimlachend pakt ze mijn hand en trekt mij achter haar de trap op, we lopen een slaapkamer in waar een groot bed staat. Op de grond ligt een zalig zacht tapijt, juffrouw Anneke draait zich naar mij toe en trekt mijn shirt uit en duwt mij achterover op het bed.

Ze komt schrijlings over mij heen zitten, ze tilt haar rok omhoog en laat haar natte kutje over mijn pik glijden.

Ik maak haar bloes los die langzaam van haar schouders afglijdt. De gevulde bh ziet er heel mooi uit, ik pak haar borsten beet en streel ze door de bh heen. Kreunend komt ze iets voorover en steunt met haar handen op mijn borst.

Ik wip haar borsten uit de bh en pak de harde tepels tussen mijn vingers. Als ik erin knijp kreunt ze hard en kijkt mij strak aan, in haar ogen is de opwinding te zien. Ik maak met een hand haar rok los en trek die omhoog over haar hoofd en gooi hem naast het bed. Mijn handen strelen haar benen die gestoken zijn in een mooie panty. Mijn pik ligt hard gevangen in panty die ik aan heb en onder het warme lichaam van juffrouw Anneke.

Ze pakt hem vast en zakt met haar warme natte kutje over mijn pik heen. Langzaam zakt ze naar onderen en verdwijnt mijn pik helemaal in haar heerlijk lichaam, als ze weer op mij zit komt ze weer een stukje voorover en kijkt mij strak aan. Dan zakt ze nog verder naar voren en geeft mij een lange tongzoen.

Onze lippen laten elkaar weer los en Anneke gaat weer rechtop zitten, ik pak haar borsten weer beet en streel ze langzaam. Als ze weer iets achterover zakt laat ik een hand via haar buik naar haar kutje glijden. De panty van juffrouw Anneke is een stuk open gescheurd waardoor ik met mijn vingers haar harde knopje kan strelen. Als ik de panty terug trek en die over haar gevoelige knopje streel knijpt ze hard met haar kutje in mijn paal.

Ze gaat iets omhoog en laat zich dan weer hard zakken over mijn pik heen, ik voel de opwinding weer sterk groeien in mijn lichaam. In de ogen van juffrouw Anneke is te zien dat ze weer tegen een orgasme aan zit, met een paar stevige strelingen over haar klitje kreunt ze hard en laat ze zich helemaal gaan. Jaaaa ik ga weer komen mmmmm dit is zo lekker. Ze komt weer bij en kijkt mij strak aan, haar tong streelt langs haar lippen. Mijn pik is heel erg nat geworden van haar sappen en glijdt soepel heen en weer in haar kutje.

Met lange en harde halen begint juffrouw Anneke mij te neuken. To call and talk before a date is always Ik hou van onderdanige mannen en ik geniet er van als je mijn bevelen uitvoert. Wil je mijn slaaf zijn bel me dan snel Bondage, spanking, fisting,foot Email adres Wachtwoord Onthouden. De prostitutie marktplaats van de Benelux". Home vrouwen meesteres arnhem. Veilig afspreken Kinkyplay Webcam bordeel Hookers.

Plaats 0 return false;this. Advertenties Video's Live afspreken. Aria - Love Party -xxl. Estefania 24cm Privé Ontvangst. Geen Faker Jason Privé Ontvangst. Nieuwste Voice Ads Emily - Kom laat me je verwennen!! Tscindy - de koningin van de melk!!! Misael latino top - Top horny and strong. Lola - Fetisjen en Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes Inschrijven. Service Klantenservice Contact Advertentie verwijderen.

.