Neuken onder dwang poepseks films


neuken onder dwang poepseks films

Mensen die het doen met dieren zijn niet over één kam te scheren, maar het zijn wel vaak mensen die in een sociaal isolement verkeren, zegt hoogleraar forensische psychiatrie H. En op sterke seksuele driften. Bij hun daad hebben ze allerlei geritualiseerde fantasieën. Vaak fantaseren ze er een vrouw bij. Zich laten likken of laten berijden", weet Van Marle.

De omstandigheden -eenzaamheid- en de cultuur zijn volgens Vroege en Van Marle ook factoren. Ze noemen de voorbeelden van de huzaren die het met hun paard deden of van de geitenhoeder die seks heeft met zijn geiten. Psychotherapie in combinatie met medicijnen is een gangbare aanpak van bestialiteit.

Met medicijnen kan de seksuele drift beteugeld worden, met psychotherapie kan mensen aangeleerd worden om te gaan met de verleidingen. Emeritus hoogleraar seksuologie J. Frenken stelde zich in op het standpunt dat het niet bestraft moet worden als er geen geweld is gebruikt. Van Marle kan zich vinden in die benadering. Als mensen bijvoorbeeld allerlei voorwerpen in dieren gaan steken.

Maar als een dame slagroom van zich af laat likken door een hond, hoe erg is dat dan? Ik ben er op tegen om alles maar in regeltjes te vatten.

Dorland van Dierenbescherming Nederland is het niet met de hoogleraar eens. Zo snel mogelijk strafbaar stellen luidt zijn standpunt. Licht je je kind er over voor, zeg je niks erover, en wat dan als ondanks jouw verzwijgen, jouw kind, vrijwillig of opgedrongen, met deze realiteit wordt geconfronteerd?

Is het erger voor een beest om gedood te worden, of is het erger slachtoffer te zijn van een mens zijn lusten? Is het reden om vegetarier te worden, om vlees te laten staan? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. Ik heb er net zo min mee. Maar ik vraag me wel af op welke gronden dat verbod er moet komen en dan zie ik vergelijkingen die je dan net zo goed kritisch zou moeten bekijken.

Ik denk dus dat het verbod puur voortkomt uit walging en onbegrip. De argumentatie voor een verbod mis ik en als die worden genoemd kan ik dat doortrekken in veel zaken die we met dieren doen. Nee gelukkig niet, maar vraag is wel wie er dan meer last heeft van ongewenste intimiteiten.

Ik denk eerder de mens als er een hond tegen zijn been aanrijd als een parkiet je gebruikt om zijn kwakkie te lozen. Want een dier kan je niet dwingen tot sex als hij dat niet wil. Een hond gaat gelijk met zijn neus in je kruis. Zo gezien denk ik dat die toenadering vaker uit dieren komt dan uit mensen.

Hoe onvrijwillig is het dan? En moet je dan elke vorm van sex met dieren verbieden? Alleen maar omdat ik er niets mee heb? Omdat ik dat nu weer niet begrijp dat je dat met je dier wil doen? Ik kan me wel voorstellen dat je bepaalde dingen verbied, dwang vastmaken en geweld misschien? Jumper dinsdag 15 januari Doddie je hoort mij niet zeggen dat het een het ander niet erger of minder erg maakt. In kwam er een wet mbt verbod kinderarbeid. Wetgeving mbt kinderporno kwam pas in jaren Had de eerste wet dan moeten wachten op de tweede?

Ik denk zeker dat het verbod op kinderarbeid ons meer heeft laten nadenken over wat dan nog meer niet mag en kan. Maar juist vanuit die gedachten kun je nu ook al je afvragen of dan niet meer dingen kritisch moeten worden bekeken. Juist vanuit die leerschool hoeft dat niet weer een eeuw te duren. Ik denk ook dat je met het verbod ook gelijk de wijzende vinger terug krijgt. Logisch ook want vanuit de redenatie voor een verbod kun je je dan meer afvragen of iets wel zo natuurlijk is en niet aangeleerd.

Of we ons dier niet vaker dingen aandoen wat alleen maar voor ons plezier zou zijn. Ik denk dat dat helemaal niet zo tegen zijn zin is, dat baasje en hond iets toelaten wat beide willen. Dat vraag ik me bij andere dingen die we een dier aanleren en aandoen wel eens meer af of het we het dier er nu echt wel zo blij mee maken.

Om misselijk van te worden. Die mensen zijn gestoord. RonBrandsteder dinsdag 15 januari Ik wilde hondenpoepsex op vakantie in griekenland hebben, maar ik had buikpijn van een gyrosschotel. Joeysmiles woensdag 16 januari En wederom vraag ik me af waarom iemand zichzelf deze vragen stelt en die ook aan anderen voorlegt.

Persoonlijk heb ik erg saaie hobbies, maar toch niet zo saai dat ik me met dit soort idiote vraagstukken bezig hou. Waarom gaan mensen hier serieus op in?

Een weldenkend mens heeft toch duizenden vraagstukken die belangrijker zijn dan dit soort Josti-onderwerpen van Antonio? En tegen Antonio wil ik zeggen: Je typt heel veel, maar met elke post maak je jezelf in mijn ogen allen maar zieliger. Je typt wel, maar zegt niets. Je doet jezelf voor als een intellectueel, maar elk weldenkend mens kan eigenlijk alleen nog maar om je lachen.

Ik doe dat ook, ware het niet dat ik vind dat jouw posts alleen nog vervuilend werken op dit forum. Jouw onderwerpen zijn geen serieuze onderwerpen, maar je zoekt steeds weer aandacht door afwijkende standpunten in te nemen. Ga nou eens iets leuks doen, jongen!. Antonio woensdag 16 januari Beste Joeysmiles, Ik krijg er geen medaille voor, maar het idiote, het vreemde fascineert mij.

Ik kan er niks aan doen. Het is zelfs zo erg dat sommigen mij ervan verdenken bijvoorbeeld poep te eten, misschien word ik ook hier nog eens een hondenneuker op het forum, maar ik verbaas me oprecht om deze verschijnselen. Een prettige bijkomstigheid is, is dat ik ik erg om deze rare zaken moet lachen, waardoor er een soort perpetuum mobile is opgestart, vrolijkheid en verbazing wisselen elkaar af. Je wrijft mij wel aan dat ik zulke uitzonderlijke zaken bespreek, maar het haalt regelmatig het nieuws.

Ook hier op het forum werd bestialiteit weer zijdelings besproken, en ik maak er dan een topic over, want het ging er wel heel erg over wat goed voor een kind was en wat niet, maar men verloor ook wel de realiteit uit het oog. Dat dat kind zou gaan denken dat dierensex normaal was. Verwijten wij Bassie dat kinderen gaan denken dat een clownscostuum cashual kleding is? Ik ben trouwens benieuwd wat jij onder een intellectueeel verstaat, ik wil nergens bij horen, ik ben mezelf.

En oooo wat leuk, Ron Brandsteder is in the house, misschien kan hij wat over zijn Griekse vakantie vertellen,en zijn pogingen om de Griekse honden aan het poepen te krijgen in zijn waffel, misschien heeft hij ook wat showbizznieuwtjes voor ons. Misschien kan er wat meer poepsex in zijn zondagochtendprogramma bij radio Noord Holland stoppen, zodat de gemiddelde Nederlander zijn bed ook moet verschonen wegens het sexspel, aangewakkerd door de donkerbruin gekleurde stem van onze Ron.

Ik vind, alleen al vanwege het feit dat je die smerige foto's plaatst, dat je "preventief geruimd" mag worden van dit forum. Daar ga ik mijn best voor doen, dus dan weet je dat vast. Of in ieder geval opgehokt wordt. Maar volgens mij ben je dat al heel lang. Hey Joey, wat gezellig dat je weer es wat schrijft. Jouw posts zijn fris en fruitig!! Waarom blijf je hier in godsnaam weg? Zijn duistere krachten sterker dan jij?

Ik hoop van niet. Ja, op het topic "aan wie heb jij een hekel" heb ik wel een verhelderend berichtje van jouw hand gelezen, dus ik heb zo mijn vermoedens nu, en nu op dit fantastische topic valt het kwartje. Joeysmiles, niet doen, ik ben zo bang! Ga je het aan de moderator vertellen, nee toch? Ik ben niets zonder het viva forum Onderdezon woensdag 16 januari Dit is toch helemaal niet zo'n rare discussie?

Waarom zou Antonio hier nou 'preventief geruimd' voor moeten worden wat ik overigens een bijzonder nare formulering vind, en niet zo netjes om iemand toe te wensen. Bestialiteit komt zo af en toe voor, bij mensen met een bepaalde sexuele voorkeur.

Dierenmarteling gebeurt dagelijks, en daar werken wij allemaal aan mee. Toch prima dat er nu over gediscussieerd wordt? En laten we dan vooral niet hypocriet zijn. Als seks met dieren niet mag omdat het marteling is, dan doeken we vandaag ook de bioindustrie nog op. Als het niet mag omdat het 'vies' is, dan vind ik dat we enorm ver doorgeslagen zijn in de heersende preutsheidswaanzin.

Antonio, pluim voor je topic! Ik zag vandaag weer bij een boekenwinkel zulke schattige foto's. Kleine hondjes op een rij aan de waslijn in sokken. Grote bulldogs met hoedjes op en zonnebrillen. Met feesthoedjes op en een roltong in de bek. Oh ik denk dat we ze allemaal wel kennen. Waar mijn grote bezwaar nogmaals ligt zit in de motivatie. Ik wil horen waarom het verboden moet worden om sex te hebben met dieren. Want ik hoor tot nu toe alleen argumenten als "een dier vraagt er niet om" " het is aangeleerd wat ik nog betwijfel enz.

Als ik zulke kaarten zie dan gaan dit soort argumenten ook op. Mijn vraag is dan of dat dan niet met die argumenten net zo goed verboden moet worden. En als het vies gevonden wordt sex met dieren, waarom zijn andere zaken die men vies vind met sex dan niet net zo goed verboden? Waar ligt dan de grens? Waarom alleen voor sex en niet voor andere zaken die we doen met dieren slechts voor ons plezier en net zo goed aangeleerd? Ik denk dan eerder dat het voorkomt uit walging en onbegrip zo'n verbod.

Maar wie weet walgt een ander wel van plassex, of SM moeten we dat op gronden van walging dan ook verbieden? The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do.

When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al. There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses. Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus.

In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i.

In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question. Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work.

Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts. Figure 5 shows all token unigrams. The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red. The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets.

However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender. We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4.

As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens.

On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user. And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls. Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst.

The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa. As for style, the only real factor is echt really. The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission.

And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson. However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication. Percentages of use of tokens by female and male authors.

The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence. Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling.

Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je.

Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar. Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document. Write a program that can determine some of. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. C Sometimes, when I feel like it.

List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of. See slides 2 4 of lecture 8. See slides 4 6 of lecture 8. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give. Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http: Quick scan method to evaluate your applied educational game light validation 1.

What is an API user? How is it different from other users? What is an operation code? And should I choose "Authorisation" or "Sale"? Assessing writing through objectively scored tests: Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers. My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen.

Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Voorstel rondje Wat hoop je te leren? Heb je iets te delen? Wat zegt de Programma Gids? And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven. Firewall van de Speedtouch wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch wl kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan. Every day we see them on TV during the commercial break: Iris marrink Klas 3A.

Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets.

De toets bestaat uit twee. Circle the things that you can find in the tree house in the text. Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The joining line segments are the sides of the triangle. The angles in between the sides. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Eshuis Oktober Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

Hij woont helemaal a, zonder familie. Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe.

Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English. What is your favourite act? Do you like the dancing performances or would you rather listen.

Wat kan je er mee? Hoe werkt het Gibbs sampling? Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety. Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit.

But the Real Issue is: Verliefd Savannah 11 Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Massimo 11 Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above.

Een chroma bestaat uit 4 zones. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect. Alle opgaven hebben gelijk gewicht. Veronderstel dat de contante waarde van deze kasstroom gegeven wordt door P.

Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Click here if your download doesn"t start automatically Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch. De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een.

Schrijf op wat je dan gaat doen. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to. Welke Engelse woorden hoor je? Diagnostiek en behandeling Dutch Edition Click here if your download doesn"t start automatically Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling Dutch. Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider:.

Dit gebeurt bij het lectoraat. Ontpopping Veel deelnemende bezoekers zijn dit jaar nog maar één keer in het Van Abbemuseum geweest. De vragenlijst van deze mensen hangt Orgacom in een honingraatpatroon. Bezoekers die vaker komen worden. My Way of connecting is just one of many but proved it self over. Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters. If a screen is held upside down by coincide, the digits may look like letters from the alphabet.

Mijn Inspiratie Ik kreeg het idee om een variant te maken van een lamp die ik al eerder had gemaakt. Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open. Knelpunten in Zelfstandig Leren: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.

Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur. Bifid cipher The bifid cipher is one of the classical cipher techniques that can also easily be executed by hand. The technique was invented around by amateur cryptographer Felix Delastelle. Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought.

Pagina 1 Cygnet Yarns has lovely colours in their range that reminded me of those shells. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren.

Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie. Domino tiles Dominoes is a game played with rectangular domino 'tiles'. Today the tiles are often made of plastic or wood, but in the past, they were made of real stone or ivory. They have a rectangle. Please note that the Dutch version. The objectives of the registry a. Adherence aan HWO en meer bewegen Een experimenteel onderzoek naar de effecten van het motivationele stadium van patiënten en de adherence aan huiswerkoefeningen HWO bij fysiotherapie en het meer bewegen.

Weergave met pagina beginnen:. Fenna van der Woude 10 maanden geleden Aantal bezoeken: We bespreken een aantal belangrijke Nadere informatie. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel Nadere informatie. Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je Nadere informatie. An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Bosker, Jorien Nadere informatie.

Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie. This text consists of: Write a program that can determine some of Nadere informatie. A Yes I do! When my mother lets me buy chocolate. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Appendix A: I understand exactly what is required of Nadere informatie. Als we twee negatieve Nadere informatie. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give Nadere informatie.

Use Firmware version Nadere informatie. Quick scan method to evaluate your applied educational game. General info on using shopping carts with Ingenico epayments Inhoudsopgave 1. What is an Nadere informatie. Aim of this presentation. Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

Main language Dit is de basiswoordenschat. And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven Nadere informatie. De firewall blijft namelijk op stateful staan Nadere informatie. How would Nadere informatie. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is. De toets bestaat uit twee Nadere informatie. This is a list of things that you can find in a house. Classification of triangles Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined.

The angles in between the sides Nadere informatie. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction.

Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English Nadere informatie. Do you like the dancing performances or would you rather listen Nadere informatie. Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e Nadere informatie. Arjan Bos Tweede begeleider: Ellin Simon Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety Nadere informatie.

Process Mining and audit support within financial services. Als jeeen onderdeel Nadere informatie. Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit Nadere informatie.

A short Nadere informatie. Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Look at ever thing God has made See the birds above Nadere informatie. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect Nadere informatie. Opgave 2 Geef een korte uitleg van elk van de volgende concepten: De Yield-to-Maturity of a coupon bond.

De bijbehorende Nadere informatie. Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch Nadere informatie. De bijsluiter in beeld De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een Nadere informatie.

Free time with Brenda and Brian. Worksheet 1 Free time! Free time Nadere informatie. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to Nadere informatie. Omcirkel de Engelse woorden. Omcirkel de Nadere informatie. Diagnostiek en behandeling Dutch Nadere informatie. Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van.

The explanation of the physical activity of elderly by determinants of Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider: Dit gebeurt bij het lectoraat Nadere informatie. Bezoekers die vaker komen worden Nadere informatie. My Way of connecting is just one of many but proved it self over Nadere informatie.

Assignment Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters. This finding Nadere informatie. My Inspiration I got my inspiration from a lamp that I already had made 2 years ago.

The lamp is the you can see on the right. Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open Nadere informatie. Self-Regulated Learning, Stress Nadere informatie. Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.

After that, the digits are written after each other: The cipher Nadere informatie. Pattern Cronelia s Seashell blanket Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought. For this Nadere informatie. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis Nadere informatie.

.

Natte pruimen kut klaarkomen

We werden trouwens op een Belgische "Freki" getrakteerd, een Belg die sex had met vele honden. Nou kom ik aan het omstreden punt toe van "is sex met dieren geoorloofd als het dier het wil?

Wel vond hij het volslagen idioot, ik dus ook, maar om een of andere reden werkt deze idioterie van die Belg dus enorm op mijn lachspieren. Dan een uitstekend artikel waardoor ik bij deze film kwam: Midas Dekkers in het Algemeen Dagblad van 11 maart Vindt u de recente verontwaardiging van de politiek over bestialiteit terecht? Als je wordt betrapt terwijl je een paard van achteren neemt, moet je de gevangenis in; als je Het is prima een koe twee keer per dag keihard aan haar tieten te trekken, maar wanneer de boer het beest eens één keertje neemt, zou dat schadelijk zijn.

Dat vind ik niet te rijmen. Een jarige man is deze week in Utrecht met ontbloot onderlijf betrapt in een stal met pony's. De man had seks met de dieren, concludeerde de eigenaar. Wat drijft mensen tot seks met beesten? Waarom doen ze dat? En moet het niet altijd strafbaar zijn? Oorspronkelijk gezegd van huzaren, die staande op een omgekeerde emmer geslachtsgemeenschap met een paard zouden hebben gehad'. Een omschrijving rechtstreeks afkomstig uit 'Van Dales Groot woordenboek der Nederlandse taal'.

Seks met dieren is zo 'gewoon' dat het zich een plaats verworven heeft in het dagelijks spraakgebruik: Mensen doen 'het' met dieren, maar waarom? Bestialiteit geslachtsomgang tussen mens en dier is een parafilie, ofwel een bijzondere seksuele voorkeur, zegt psycholoog J. Vroege, senior onderzoeker bij de Rutgers Nisso Groep, het landelijke kenniscentrum voor seksualiteit in Utrecht.

Mensen die het doen met dieren zijn niet over één kam te scheren, maar het zijn wel vaak mensen die in een sociaal isolement verkeren, zegt hoogleraar forensische psychiatrie H.

En op sterke seksuele driften. Bij hun daad hebben ze allerlei geritualiseerde fantasieën. Vaak fantaseren ze er een vrouw bij. Zich laten likken of laten berijden", weet Van Marle. De omstandigheden -eenzaamheid- en de cultuur zijn volgens Vroege en Van Marle ook factoren. Ze noemen de voorbeelden van de huzaren die het met hun paard deden of van de geitenhoeder die seks heeft met zijn geiten.

Psychotherapie in combinatie met medicijnen is een gangbare aanpak van bestialiteit. Met medicijnen kan de seksuele drift beteugeld worden, met psychotherapie kan mensen aangeleerd worden om te gaan met de verleidingen. Emeritus hoogleraar seksuologie J. Frenken stelde zich in op het standpunt dat het niet bestraft moet worden als er geen geweld is gebruikt. Van Marle kan zich vinden in die benadering. Als mensen bijvoorbeeld allerlei voorwerpen in dieren gaan steken.

Maar als een dame slagroom van zich af laat likken door een hond, hoe erg is dat dan? Ik ben er op tegen om alles maar in regeltjes te vatten. Dorland van Dierenbescherming Nederland is het niet met de hoogleraar eens. Zo snel mogelijk strafbaar stellen luidt zijn standpunt.

Licht je je kind er over voor, zeg je niks erover, en wat dan als ondanks jouw verzwijgen, jouw kind, vrijwillig of opgedrongen, met deze realiteit wordt geconfronteerd? Is het erger voor een beest om gedood te worden, of is het erger slachtoffer te zijn van een mens zijn lusten?

Is het reden om vegetarier te worden, om vlees te laten staan? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. Ik heb er net zo min mee. Maar ik vraag me wel af op welke gronden dat verbod er moet komen en dan zie ik vergelijkingen die je dan net zo goed kritisch zou moeten bekijken. Ik denk dus dat het verbod puur voortkomt uit walging en onbegrip. De argumentatie voor een verbod mis ik en als die worden genoemd kan ik dat doortrekken in veel zaken die we met dieren doen. Nee gelukkig niet, maar vraag is wel wie er dan meer last heeft van ongewenste intimiteiten.

Ik denk eerder de mens als er een hond tegen zijn been aanrijd als een parkiet je gebruikt om zijn kwakkie te lozen. Want een dier kan je niet dwingen tot sex als hij dat niet wil. Een hond gaat gelijk met zijn neus in je kruis. Zo gezien denk ik dat die toenadering vaker uit dieren komt dan uit mensen.

Hoe onvrijwillig is het dan? En moet je dan elke vorm van sex met dieren verbieden? Alleen maar omdat ik er niets mee heb? Omdat ik dat nu weer niet begrijp dat je dat met je dier wil doen? Ik kan me wel voorstellen dat je bepaalde dingen verbied, dwang vastmaken en geweld misschien? Jumper dinsdag 15 januari Doddie je hoort mij niet zeggen dat het een het ander niet erger of minder erg maakt.

In kwam er een wet mbt verbod kinderarbeid. Wetgeving mbt kinderporno kwam pas in jaren Had de eerste wet dan moeten wachten op de tweede? Ik denk zeker dat het verbod op kinderarbeid ons meer heeft laten nadenken over wat dan nog meer niet mag en kan. Maar juist vanuit die gedachten kun je nu ook al je afvragen of dan niet meer dingen kritisch moeten worden bekeken.

Juist vanuit die leerschool hoeft dat niet weer een eeuw te duren. Ik denk ook dat je met het verbod ook gelijk de wijzende vinger terug krijgt. Logisch ook want vanuit de redenatie voor een verbod kun je je dan meer afvragen of iets wel zo natuurlijk is en niet aangeleerd. Of we ons dier niet vaker dingen aandoen wat alleen maar voor ons plezier zou zijn. Ik denk dat dat helemaal niet zo tegen zijn zin is, dat baasje en hond iets toelaten wat beide willen.

Dat vraag ik me bij andere dingen die we een dier aanleren en aandoen wel eens meer af of het we het dier er nu echt wel zo blij mee maken. Om misselijk van te worden. Die mensen zijn gestoord. RonBrandsteder dinsdag 15 januari Ik wilde hondenpoepsex op vakantie in griekenland hebben, maar ik had buikpijn van een gyrosschotel. Joeysmiles woensdag 16 januari En wederom vraag ik me af waarom iemand zichzelf deze vragen stelt en die ook aan anderen voorlegt.

Persoonlijk heb ik erg saaie hobbies, maar toch niet zo saai dat ik me met dit soort idiote vraagstukken bezig hou. Waarom gaan mensen hier serieus op in?

Een weldenkend mens heeft toch duizenden vraagstukken die belangrijker zijn dan dit soort Josti-onderwerpen van Antonio? En tegen Antonio wil ik zeggen: Je typt heel veel, maar met elke post maak je jezelf in mijn ogen allen maar zieliger. Je typt wel, maar zegt niets. Je doet jezelf voor als een intellectueel, maar elk weldenkend mens kan eigenlijk alleen nog maar om je lachen. Ik doe dat ook, ware het niet dat ik vind dat jouw posts alleen nog vervuilend werken op dit forum.

Jouw onderwerpen zijn geen serieuze onderwerpen, maar je zoekt steeds weer aandacht door afwijkende standpunten in te nemen.

Ga nou eens iets leuks doen, jongen!. Antonio woensdag 16 januari Beste Joeysmiles, Ik krijg er geen medaille voor, maar het idiote, het vreemde fascineert mij. Ik kan er niks aan doen. Het is zelfs zo erg dat sommigen mij ervan verdenken bijvoorbeeld poep te eten, misschien word ik ook hier nog eens een hondenneuker op het forum, maar ik verbaas me oprecht om deze verschijnselen.

Een prettige bijkomstigheid is, is dat ik ik erg om deze rare zaken moet lachen, waardoor er een soort perpetuum mobile is opgestart, vrolijkheid en verbazing wisselen elkaar af. Je wrijft mij wel aan dat ik zulke uitzonderlijke zaken bespreek, maar het haalt regelmatig het nieuws. Ook hier op het forum werd bestialiteit weer zijdelings besproken, en ik maak er dan een topic over, want het ging er wel heel erg over wat goed voor een kind was en wat niet, maar men verloor ook wel de realiteit uit het oog.

Dat dat kind zou gaan denken dat dierensex normaal was. Verwijten wij Bassie dat kinderen gaan denken dat een clownscostuum cashual kleding is? Ik ben trouwens benieuwd wat jij onder een intellectueeel verstaat, ik wil nergens bij horen, ik ben mezelf.

En oooo wat leuk, Ron Brandsteder is in the house, misschien kan hij wat over zijn Griekse vakantie vertellen,en zijn pogingen om de Griekse honden aan het poepen te krijgen in zijn waffel, misschien heeft hij ook wat showbizznieuwtjes voor ons. Misschien kan er wat meer poepsex in zijn zondagochtendprogramma bij radio Noord Holland stoppen, zodat de gemiddelde Nederlander zijn bed ook moet verschonen wegens het sexspel, aangewakkerd door de donkerbruin gekleurde stem van onze Ron. Ik vind, alleen al vanwege het feit dat je die smerige foto's plaatst, dat je "preventief geruimd" mag worden van dit forum.

Daar ga ik mijn best voor doen, dus dan weet je dat vast. Of in ieder geval opgehokt wordt. Maar volgens mij ben je dat al heel lang. Hey Joey, wat gezellig dat je weer es wat schrijft.

Jouw posts zijn fris en fruitig!! Waarom blijf je hier in godsnaam weg? Zijn duistere krachten sterker dan jij? Ik hoop van niet. Ja, op het topic "aan wie heb jij een hekel" heb ik wel een verhelderend berichtje van jouw hand gelezen, dus ik heb zo mijn vermoedens nu, en nu op dit fantastische topic valt het kwartje. Joeysmiles, niet doen, ik ben zo bang! Ga je het aan de moderator vertellen, nee toch? Ik ben niets zonder het viva forum Onderdezon woensdag 16 januari Dit is toch helemaal niet zo'n rare discussie?

Waarom zou Antonio hier nou 'preventief geruimd' voor moeten worden wat ik overigens een bijzonder nare formulering vind, en niet zo netjes om iemand toe te wensen. Bestialiteit komt zo af en toe voor, bij mensen met een bepaalde sexuele voorkeur. Dierenmarteling gebeurt dagelijks, en daar werken wij allemaal aan mee. If no cue is found in a user s profile, no gender is assigned.

Another system that predicts the gender for Dutch Twitter users is TweetGenie http: The age component of the system is described in Nguyen et al. The authors apply logistic and linear regression on counts of token unigrams occurring at least 10 times in their corpus.

The conclusion is not so much, however, that humans are also not perfect at guessing age on the basis of language use, but rather that there is a distinction between the biological and the social identity of authors, and language use is more likely to represent the social one cf. Although we agree with Nguyen et al. Experimental Data and Evaluation In this section, we first describe the corpus that we used in our experiments Section 3.

Then we outline how we evaluated the various strategies Section 3. From this material, we considered all tweets with a date stamp in and In all, there were about 23 million users present. This restriction brought the number of users down to about , We then progressed to the selection of individual users.

We aimed for users. We selected of these so that they get a gender assignment in TwiQS, for comparison, but we also wanted to include unmarked users in case these would be different in nature.

All users, obviously, should be individuals, and for each the gender should be clear. From the about , users who are assigned a gender by TwiQS, we took a random selection in such a manner that the volume distribution i.

We checked gender manually for all selected users, mostly on the basis 3. As in our own experiment, this measurement is based on Twitter accounts where the user is known to be a human individual. However, as research shows a higher number of female users in all as well Heil and Piskorski , we do not view this as a problem. From each user s tweets, we removed all retweets, as these did not contain original text by the author. Then, as several of our features were based on tokens, we tokenized all text samples, using our own specialized tokenizer for tweets.

Apart from normal tokens like words, numbers and dates, it is also able to recognize a wide variety of emoticons. The tokenizer is able to identify hashtags and Twitter user names to the extent that these conform to the conventions used in Twitter, i. URLs and addresses are not completely covered. The tokenizer counts on clear markers for these, e. Assuming that any sequence including periods is likely to be a URL provesunwise, given that spacing between normal wordsis often irregular.

And actually checking the existence of a proposed URL was computationally infeasible for the amount of text we intended to process. Finally, as the use of capitalization and diacritics is quite haphazard in the tweets, the tokenizer strips all words of diacritics and transforms them to lower case. For those techniques where hyperparameters need to be selected, we used a leave-one-out strategy on the test material. For each test author, we determined the optimal hyperparameter settings with regard to the classification of all other authors in the same part of the corpus, in effect using these as development material.

In this way, we derived a classification score for each author without the system having any direct or indirect access to the actual gender of the author. We then measured for which percentage of the authors in the corpus this score was in agreement with the actual gender. These percentages are presented below in Section Profiling Strategies In this section, we describe the strategies that we investigated for the gender recognition task. As we approached the task from a machine learning viewpoint, we needed to select text features to be provided as input to the machine learning systems, as well as machine learning systems which are to use this input for classification.

We first describe the features we used Section 4. Then we explain how we used the three selected machine learning systems to classify the authors Section 4. The use of syntax or even higher level features is for now impossible as the language use on Twitter deviates too much from standard Dutch, and we have no tools to provide reliable analyses. However, even with purely lexical features, 4. Several errors could be traced back to the fact that the account had moved on to another user since We could have used different dividing strategies, but chose balanced folds in order to give a equal chance to all machine learning techniques, also those that have trouble with unbalanced data.

If, in any application, unbalanced collections are expected, the effects of biases, and corrections for them, will have to be investigated. Most of them rely on the tokenization described above. We will illustrate the options we explored with the Hahaha Top Function Words The most frequent function words see kestemont for an overview. We used the most frequent, as measured on our tweet collection, of which the example tweet contains the words ik, dat, heeft, op, een, voor, and het.

Then, we used a set of feature types based on token n-grams, with which we already had previous experience Van Bael and van Halteren For all feature types, we used only those features which were observed with at least 5 authors in our whole collection for skip bigrams 10 authors.

Unigrams Single tokens, similar to the top function words, but then using all tokens instead of a subset. In the example tweet, we find e. Bigrams Two adjacent tokens. In the example tweet, e.

Trigrams Three adjacent tokens. Skip bigrams Two tokens in the tweet, but not adjacent, without any restrictions on the gap size.

Finally, we included feature types based on character n-grams following kjell et al. We used the n-grams with n from 1 to 5, again only when the n-gram was observed with at least 5 authors.

However, we used two types of character n-grams. The first set is derived from the tokenizer output, and can be viewed as a kind of normalized character n-grams. Normalized 1-gram About features. Normalized 3-gram About 36K features. Normalized 4-gram About K features. Normalized 5-gram About K features. The second set of character n-grams is derived from the original tweets. This type of character n-gram has the clear advantage of not needing any preprocessing in the form of tokenization.

Original 1-gram About features. Be Original 3-gram About 77K features. Original 4-gram About K features. Original 5-gram About K features. Again, we decided to explore more than one option, but here we preferred more focus and restricted ourselves to three systems.

Our primary choice for classification was the use of Support Vector Machines, viz. We chose Support Vector Regression ν-svr to be exact with an RBF kernel, as it had shown the best results in several research projects e. With these main choices, we performed a grid search for well-performing hyperparameters, with the following investigated values: The second classification system was Linguistic Profiling LP; van Halteren , which was specifically designed for authorship recognition and profiling.

Roughly speaking, it classifies on the basis of noticeable over- and underuse of specific features. Before being used in comparisons, all feature counts were normalized to counts per words, and then transformed to Z-scores with regard to the average and standard deviation within each feature. Here the grid search investigated: As the input features are numerical, we used IB1 with k equal to 5 so that we can derive a confidence value.

The only hyperparameters we varied in the grid search are the metric Numerical and Cosine distance and the weighting no weighting, information gain, gain ratio, chi-square, shared variance, and standard deviation. However, the high dimensionality of our vectors presented us with a problem.

For such high numbers of features, it is known that k-nn learning is unlikely to yield useful results Beyer et al. This meant that, if we still wanted to use k-nn, we would have to reduce the dimensionality of our feature vectors. For each system, we provided the first N principal components for various N. In effect, this N is a further hyperparameter, which we varied from 1 to the total number of components usually , as there are authors , using a stepsize of 1 from 1 to 10, and then slowly increasing the stepsize to a maximum of 20 when over Rather than using fixed hyperparameters, we let the control shell choose them automatically in a grid search procedure, based on development data.

When running the underlying systems 7. As scaling is not possible when there are columns with constant values, such columns were removed first. For each setting and author, the systems report both a selected class and a floating point score, which can be used as a confidence score.

In order to improve the robustness of the hyperparameter selection, the best three settings were chosen and used for classifying the current author in question. For LP, this is by design. A model, called profile, is constructed for each individual class, and the system determines for each author to which degree they are similar to the class profile. For SVR, one would expect symmetry, as both classes are modeled simultaneously, and differ merely in the sign of the numeric class identifier.

However, we do observe different behaviour when reversing the signs. For this reason, we did all classification with SVR and LP twice, once building a male model and once a female model.

For both models the control shell calculated a final score, starting with the three outputs for the best hyperparameter settings. It normalized these by expressing them as the number of non-model class standard deviations over the threshold, which was set at the class separation value.

The control shell then weighted each score by multiplying it by the class separation value on the development data for the settings in question, and derived the final score by averaging. It then chose the class for which the final score is highest. In this way, we also get two confidence values, viz. Results In this section, we will present the overall results of the gender recognition. We start with the accuracy of the various features and systems Section 5.

Then we will focus on the effect of preprocessing the input vectors with PCA Section 5. After this, we examine the classification of individual authors Section 5. For the measurements with PCA, the number of principal components provided to the classification system is learned from the development data. Below, in Section 5. Starting with the systems, we see that SVR using original vectors consistently outperforms the other two.

For only one feature type, character trigrams, LP with PCA manages to reach a higher accuracy than SVR, but the difference is not statistically significant. For SVR and LP, these are rather varied, but TiMBL s confidence value consists of the proportion of selected class cases among the nearest neighbours, which with k at 5 is practically always 0.

The class separation value is a variant of Cohen s d Cohen Where Cohen assumes the two distributions have the same standard deviation, we use the sum of the two, practically always different, standard deviations. Accuracy Percentages for various Feature Types and Techniques. In fact, for all the tokens n-grams, it would seem that the further one goes away from the unigrams, the worse the accuracy gets. An explanation for this might be that recognition is mostly on the basis of the content of the tweet, and unigrams represent the content most clearly.

Possibly, the other n-grams are just mirroring this quality of the unigrams, with the effectiveness of the mirror depending on how well unigrams are represented in the n-grams. For the character n-grams, our first observation is that the normalized versions are always better than the original versions. This means that the content of the n-grams is more important than their form.

This is in accordance with the hypothesis just suggested for the token n-grams, as normalization too brings the character n-grams closer to token unigrams.

The best performing character n-grams normalized 5-grams , will be most closely linked to the token unigrams, with some token bigrams thrown in, as well as a smidgen of the use of morphological processes. However, we cannot conclude that what is wiped away by the normalization, use of diacritics, capitals and spacing, holds no information for the gender recognition.

To test that, we would have to experiment with a new feature types, modeling exactly the difference between the normalized and the original form. This number was treated as just another hyperparameter to be selected.

As a result, the systems accuracy was partly dependent on the quality of the hyperparameter selection mechanism. In this section, we want to investigate how strong this dependency may have been. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token unigrams. Figures 1, 2, and 3 show accuracy measurements for the token unigrams, token bigrams, and normalized character 5-grams, for all three systems at various numbers of principal components.

For the unigrams, SVR reaches its peak Interestingly, it is SVR that degrades at higher numbers of principal components, while TiMBL, said to need fewer dimensions, manages to hold on to the recognition quality. LP peaks much earlier However, it does not manage to achieve good results with the principal components that were best for the other two systems. Furthermore, LP appears to suffer some kind of mathematical breakdown for higher numbers of components. Although LP performs worse than it could on fixed numbers of principal components, its more detailed confidence score allows a better hyperparameter selection, on average selecting around 9 principal components, where TiMBL chooses a wide range of numbers, and generally far lower than is optimal.

We expect that the performance with TiMBL can be improved greatly with the development of a better hyperparameter selection mechanism. For the bigrams Figure 2 , we see much the same picture, although there are differences in the details.

SVR now already reaches its peak TiMBL peaks a bit later at with And LP just mirrors its behaviour with unigrams. LP keeps its peak at 10, but now even lower than for the token n-grams However, all systems are in principle able to reach the same quality i. Even with an automatically selected number, LP already profits clearly Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using token bigrams.

And TiMBL is currently underperforming, but might be a challenger to SVR when provided with a better hyperparameter selection mechanism. We will focus on the token n-grams and the normalized character 5-grams.

As for systems, we will involve all five systems in the discussion. However, our starting point will always be SVR with token unigrams, this being the best performing combination.

We will only look at the final scores for each combination, and forgo the extra detail of any underlying separate male and female model scores which we have for SVR and LP; see above.

When we look at his tweets, we see a kind of financial blog, which is an exception in the population we have in our corpus. The exception also leads to more varied classification by the different systems, yielding a wide range of scores. SVR tends to place him clearly in the male area with all the feature types, with unigrams at the extreme with a score of SVR with PCA on the other hand, is less convinced, and even classifies him as female for unigrams 1.

Figure 4 shows that the male population contains some more extreme exponents than the female population. The most obvious male is author , with a resounding Looking at his texts, we indeed see a prototypical young male Twitter user: From this point on in the discussion, we will present female confidence as positive numbers and male as negative. Recognition accuracy as a function of the number of principal components provided to the systems, using normalized character 5-grams.

All systems have no trouble recognizing him as a male, with the lowest scores around 1 for the top function words. If we look at the rest of the top males Table 2 , we may see more varied topics, but the wide recognizability stays. Unigrams are mostly closely mirrored by the character 5-grams, as could already be suspected from the content of these two feature types.

For the other feature types, we see some variation, but most scores are found near the top of the lists. Feature type Unigram 1: Top Function 4: On the female side, everything is less extreme. The best recognizable female, author , is not as focused as her male counterpart. There is much more variation in the topics, but most of it is clearly girl talk of the type described in Section 5. In scores, too, we see far more variation.

Even the character 5-grams have ranks up to 40 for this top Another interesting group of authors is formed by the misclassified ones. Taking again SVR on unigrams as our starting point, this group contains 11 males and 16 females. We show the 5 most Confidence scores for gender assignment with regard to the female and male profiles built by SVR on the basis of token unigrams. The dashed line represents the separation threshold, i. The dotted line represents exactly opposite scores for the two genders.

Top rankingfemales insvr ontokenunigrams, with ranksand scoresforsvr with various feature types. Top Function 9: With one exception author is recognized as male when using trigrams , all feature types agree on the misclassification.

This may support ourhypothesis that allfeature types aredoingmore orlessthe same. But it might alsomean that the gender just influences all feature types to a similar degree. In addition, the recognition is of course also influenced by our particular selection of authors, as we will see shortly. Apart from the general agreement on the final decision, the feature types vary widely in the scores assigned, but this also allows for both conclusions.

The male which is attributed the most female score is author On re examination, we see a clearly male first name and also profile photo.

However, his Twitter network contains mostly female friends. This apparently colours not only the discussion topics, which might be expected, but also the general language use. The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do.

When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al. There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses.

Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus.

In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i. In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question. Again, we take the token unigrams as a starting point.

However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work. Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts.

Figure 5 shows all token unigrams. The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red. The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets.

However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender. We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4. As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens. On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user.

And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls. Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst. The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa. As for style, the only real factor is echt really. The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission.

And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson.

However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication.

Percentages of use of tokens by female and male authors. The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence. Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling.

Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je. Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar.

Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document. Write a program that can determine some of. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. C Sometimes, when I feel like it. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of.


neuken onder dwang poepseks films

Mensen die het doen met dieren zijn niet over één kam te scheren, maar het zijn wel vaak mensen die in een sociaal isolement verkeren, zegt hoogleraar forensische psychiatrie H. En op sterke seksuele driften. Bij hun daad hebben ze allerlei geritualiseerde fantasieën.

Vaak fantaseren ze er een vrouw bij. Zich laten likken of laten berijden", weet Van Marle. De omstandigheden -eenzaamheid- en de cultuur zijn volgens Vroege en Van Marle ook factoren. Ze noemen de voorbeelden van de huzaren die het met hun paard deden of van de geitenhoeder die seks heeft met zijn geiten. Psychotherapie in combinatie met medicijnen is een gangbare aanpak van bestialiteit. Met medicijnen kan de seksuele drift beteugeld worden, met psychotherapie kan mensen aangeleerd worden om te gaan met de verleidingen.

Emeritus hoogleraar seksuologie J. Frenken stelde zich in op het standpunt dat het niet bestraft moet worden als er geen geweld is gebruikt. Van Marle kan zich vinden in die benadering.

Als mensen bijvoorbeeld allerlei voorwerpen in dieren gaan steken. Maar als een dame slagroom van zich af laat likken door een hond, hoe erg is dat dan? Ik ben er op tegen om alles maar in regeltjes te vatten. Dorland van Dierenbescherming Nederland is het niet met de hoogleraar eens. Zo snel mogelijk strafbaar stellen luidt zijn standpunt. Licht je je kind er over voor, zeg je niks erover, en wat dan als ondanks jouw verzwijgen, jouw kind, vrijwillig of opgedrongen, met deze realiteit wordt geconfronteerd?

Is het erger voor een beest om gedood te worden, of is het erger slachtoffer te zijn van een mens zijn lusten? Is het reden om vegetarier te worden, om vlees te laten staan? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

Ik heb er net zo min mee. Maar ik vraag me wel af op welke gronden dat verbod er moet komen en dan zie ik vergelijkingen die je dan net zo goed kritisch zou moeten bekijken.

Ik denk dus dat het verbod puur voortkomt uit walging en onbegrip. De argumentatie voor een verbod mis ik en als die worden genoemd kan ik dat doortrekken in veel zaken die we met dieren doen.

Nee gelukkig niet, maar vraag is wel wie er dan meer last heeft van ongewenste intimiteiten. Ik denk eerder de mens als er een hond tegen zijn been aanrijd als een parkiet je gebruikt om zijn kwakkie te lozen. Want een dier kan je niet dwingen tot sex als hij dat niet wil.

Een hond gaat gelijk met zijn neus in je kruis. Zo gezien denk ik dat die toenadering vaker uit dieren komt dan uit mensen. Hoe onvrijwillig is het dan? En moet je dan elke vorm van sex met dieren verbieden? Alleen maar omdat ik er niets mee heb? Omdat ik dat nu weer niet begrijp dat je dat met je dier wil doen? Ik kan me wel voorstellen dat je bepaalde dingen verbied, dwang vastmaken en geweld misschien? Jumper dinsdag 15 januari Doddie je hoort mij niet zeggen dat het een het ander niet erger of minder erg maakt.

In kwam er een wet mbt verbod kinderarbeid. Wetgeving mbt kinderporno kwam pas in jaren Had de eerste wet dan moeten wachten op de tweede? Ik denk zeker dat het verbod op kinderarbeid ons meer heeft laten nadenken over wat dan nog meer niet mag en kan. Maar juist vanuit die gedachten kun je nu ook al je afvragen of dan niet meer dingen kritisch moeten worden bekeken.

Juist vanuit die leerschool hoeft dat niet weer een eeuw te duren. Ik denk ook dat je met het verbod ook gelijk de wijzende vinger terug krijgt. Logisch ook want vanuit de redenatie voor een verbod kun je je dan meer afvragen of iets wel zo natuurlijk is en niet aangeleerd. Of we ons dier niet vaker dingen aandoen wat alleen maar voor ons plezier zou zijn.

Ik denk dat dat helemaal niet zo tegen zijn zin is, dat baasje en hond iets toelaten wat beide willen. Dat vraag ik me bij andere dingen die we een dier aanleren en aandoen wel eens meer af of het we het dier er nu echt wel zo blij mee maken. Om misselijk van te worden. Die mensen zijn gestoord. RonBrandsteder dinsdag 15 januari Ik wilde hondenpoepsex op vakantie in griekenland hebben, maar ik had buikpijn van een gyrosschotel. Joeysmiles woensdag 16 januari En wederom vraag ik me af waarom iemand zichzelf deze vragen stelt en die ook aan anderen voorlegt.

Persoonlijk heb ik erg saaie hobbies, maar toch niet zo saai dat ik me met dit soort idiote vraagstukken bezig hou. Waarom gaan mensen hier serieus op in? Een weldenkend mens heeft toch duizenden vraagstukken die belangrijker zijn dan dit soort Josti-onderwerpen van Antonio? En tegen Antonio wil ik zeggen: Je typt heel veel, maar met elke post maak je jezelf in mijn ogen allen maar zieliger.

Je typt wel, maar zegt niets. Je doet jezelf voor als een intellectueel, maar elk weldenkend mens kan eigenlijk alleen nog maar om je lachen. Ik doe dat ook, ware het niet dat ik vind dat jouw posts alleen nog vervuilend werken op dit forum. Jouw onderwerpen zijn geen serieuze onderwerpen, maar je zoekt steeds weer aandacht door afwijkende standpunten in te nemen. Ga nou eens iets leuks doen, jongen!. Antonio woensdag 16 januari Beste Joeysmiles, Ik krijg er geen medaille voor, maar het idiote, het vreemde fascineert mij.

Ik kan er niks aan doen. Het is zelfs zo erg dat sommigen mij ervan verdenken bijvoorbeeld poep te eten, misschien word ik ook hier nog eens een hondenneuker op het forum, maar ik verbaas me oprecht om deze verschijnselen. Een prettige bijkomstigheid is, is dat ik ik erg om deze rare zaken moet lachen, waardoor er een soort perpetuum mobile is opgestart, vrolijkheid en verbazing wisselen elkaar af. Je wrijft mij wel aan dat ik zulke uitzonderlijke zaken bespreek, maar het haalt regelmatig het nieuws.

Ook hier op het forum werd bestialiteit weer zijdelings besproken, en ik maak er dan een topic over, want het ging er wel heel erg over wat goed voor een kind was en wat niet, maar men verloor ook wel de realiteit uit het oog.

Dat dat kind zou gaan denken dat dierensex normaal was. Verwijten wij Bassie dat kinderen gaan denken dat een clownscostuum cashual kleding is?

Ik ben trouwens benieuwd wat jij onder een intellectueeel verstaat, ik wil nergens bij horen, ik ben mezelf. En oooo wat leuk, Ron Brandsteder is in the house, misschien kan hij wat over zijn Griekse vakantie vertellen,en zijn pogingen om de Griekse honden aan het poepen te krijgen in zijn waffel, misschien heeft hij ook wat showbizznieuwtjes voor ons.

Misschien kan er wat meer poepsex in zijn zondagochtendprogramma bij radio Noord Holland stoppen, zodat de gemiddelde Nederlander zijn bed ook moet verschonen wegens het sexspel, aangewakkerd door de donkerbruin gekleurde stem van onze Ron. Ik vind, alleen al vanwege het feit dat je die smerige foto's plaatst, dat je "preventief geruimd" mag worden van dit forum. Daar ga ik mijn best voor doen, dus dan weet je dat vast.

Of in ieder geval opgehokt wordt. Maar volgens mij ben je dat al heel lang. Hey Joey, wat gezellig dat je weer es wat schrijft. Jouw posts zijn fris en fruitig!! Waarom blijf je hier in godsnaam weg?

Zijn duistere krachten sterker dan jij? Ik hoop van niet. Ja, op het topic "aan wie heb jij een hekel" heb ik wel een verhelderend berichtje van jouw hand gelezen, dus ik heb zo mijn vermoedens nu, en nu op dit fantastische topic valt het kwartje.

Joeysmiles, niet doen, ik ben zo bang! Ga je het aan de moderator vertellen, nee toch? Ik ben niets zonder het viva forum Onderdezon woensdag 16 januari Dit is toch helemaal niet zo'n rare discussie? Waarom zou Antonio hier nou 'preventief geruimd' voor moeten worden wat ik overigens een bijzonder nare formulering vind, en niet zo netjes om iemand toe te wensen. Bestialiteit komt zo af en toe voor, bij mensen met een bepaalde sexuele voorkeur.

Dierenmarteling gebeurt dagelijks, en daar werken wij allemaal aan mee. Toch prima dat er nu over gediscussieerd wordt? En laten we dan vooral niet hypocriet zijn. Als seks met dieren niet mag omdat het marteling is, dan doeken we vandaag ook de bioindustrie nog op. Als het niet mag omdat het 'vies' is, dan vind ik dat we enorm ver doorgeslagen zijn in de heersende preutsheidswaanzin. Antonio, pluim voor je topic!

Ik zag vandaag weer bij een boekenwinkel zulke schattige foto's. Kleine hondjes op een rij aan de waslijn in sokken. Grote bulldogs met hoedjes op en zonnebrillen.

Met feesthoedjes op en een roltong in de bek. Oh ik denk dat we ze allemaal wel kennen. Waar mijn grote bezwaar nogmaals ligt zit in de motivatie. Ik wil horen waarom het verboden moet worden om sex te hebben met dieren. Want ik hoor tot nu toe alleen argumenten als "een dier vraagt er niet om" " het is aangeleerd wat ik nog betwijfel enz. Als ik zulke kaarten zie dan gaan dit soort argumenten ook op. Mijn vraag is dan of dat dan niet met die argumenten net zo goed verboden moet worden.

En als het vies gevonden wordt sex met dieren, waarom zijn andere zaken die men vies vind met sex dan niet net zo goed verboden? Waar ligt dan de grens? Waarom alleen voor sex en niet voor andere zaken die we doen met dieren slechts voor ons plezier en net zo goed aangeleerd? Ik denk dan eerder dat het voorkomt uit walging en onbegrip zo'n verbod. Maar wie weet walgt een ander wel van plassex, of SM moeten we dat op gronden van walging dan ook verbieden?

The unigrams do not judge him to write in an extremely female way, but all other feature types do. When looking at his tweets, we This has also been remarked by Bamman et al.

There is an extreme number of misspellings even for Twitter , which may possibly confuse the systems models. The most extreme misclassification is reserved for a female, author This turns out to be Judith Sargentini, a member of the European Parliament, who tweets under the 14 Although clearly female, she is judged as rather strongly male In this case, it would seem that the systems are thrown off by the political texts.

If we search for the word parlement parliament in our corpus, which is used 40 times by Sargentini, we find two more female authors each using it once , as compared to 21 male authors with up to 9 uses. Apparently, in our sample, politics is a male thing. We did a quick spot check with author , a girl who plays soccer and is therefore also misclassified often; here, the PCA version agrees with and misclassified even stronger than the original unigrams versus.

In later research, when we will try to identify the various user types on Twitter, we will certainly have another look at this phenomenon. Are they mostly targeting the content of the tweets, i. In this section, we will attempt to get closer to the answer to this question.

Again, we take the token unigrams as a starting point. However, looking at SVR is not an option here. Because of the way in which SVR does its classification, hyperplane separation in a transformed version of the vector space, it is impossible to determine which features do the most work. Instead, we will just look at the distribution of the various features over the female and male texts.

Figure 5 shows all token unigrams. The ones used more by women are plotted in green, those used more by men in red. The position in the plot represents the relative number of men and women who used the token at least once somewhere in their tweets.

However, for classification, it is more important how often the token is used by each gender. We represent this quality by the class separation value that we described in Section 4.

As the separation value and the percentages are generally correlated, the bigger tokens are found further away from the diagonal, while the area close to the diagonal contains mostly unimportant and therefore unreadable tokens. On the female side, we see a representation of the world of the prototypical young female Twitter user. And also some more negative emotions, such as haat hate and pijn pain. Next we see personal care, with nagels nails , nagellak nail polish , makeup makeup , mascara mascara , and krullen curls.

Clearly, shopping is also important, as is watching soaps on television gtst. The age is reconfirmed by the endearingly high presence of mama and papa. As for style, the only real factor is echt really.

The word haar may be the pronoun her, but just as well the noun hair, and in both cases it is actually more related to the Identity disclosed with permission. And by TweetGenie as well. An alternative hypothesis was that Sargentini does not write her own tweets, but assigns this task to a male press spokesperson. However, we received confirmation that she writes almost all her tweets herself Sargentini, personal communication. Percentages of use of tokens by female and male authors.

The font size of the words indicates to which degree they differentiate between the gender when also taking into account the relative frequencies of occurrence. Spelling Bestuderen Inleiding Op B1 niveau gaan we wat meer aandacht schenken aan spelling. Je mag niet meer zoveel fouten maken als op A1 en A2 niveau. We bespreken een aantal belangrijke. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel. Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je.

Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar. Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document.

Write a program that can determine some of. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. C Sometimes, when I feel like it. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Task clarity 1. I understand exactly what the task is 2. I understand exactly what is required of. See slides 2 4 of lecture 8. See slides 4 6 of lecture 8. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give. Please use the latest firmware for the router.

The firmware is available on http: Quick scan method to evaluate your applied educational game light validation 1. What is an API user? How is it different from other users? What is an operation code?

And should I choose "Authorisation" or "Sale"? Assessing writing through objectively scored tests: Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen.

Als je een nieuwe taal wilt spreken en schrijven, heb je vooral veel nieuwe woorden nodig. Voorstel rondje Wat hoop je te leren? Heb je iets te delen? Wat zegt de Programma Gids? And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven. Firewall van de Speedtouch wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch wl kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan.

Every day we see them on TV during the commercial break: Iris marrink Klas 3A. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets. De toets bestaat uit twee. Circle the things that you can find in the tree house in the text. Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined.

The joining line segments are the sides of the triangle. The angles in between the sides. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Eshuis Oktober Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

Hij woont helemaal a, zonder familie. Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands.

There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English. What is your favourite act? Do you like the dancing performances or would you rather listen.

Wat kan je er mee? Hoe werkt het Gibbs sampling? Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety. Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit. But the Real Issue is: Verliefd Savannah 11 Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig.

Massimo 11 Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above. Een chroma bestaat uit 4 zones. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect. Alle opgaven hebben gelijk gewicht. Veronderstel dat de contante waarde van deze kasstroom gegeven wordt door P.

Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Click here if your download doesn"t start automatically Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch. De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een. Schrijf op wat je dan gaat doen. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to.

Welke Engelse woorden hoor je? Diagnostiek en behandeling Dutch Edition Click here if your download doesn"t start automatically Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling Dutch.

Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider:.

Dit gebeurt bij het lectoraat. Ontpopping Veel deelnemende bezoekers zijn dit jaar nog maar één keer in het Van Abbemuseum geweest. De vragenlijst van deze mensen hangt Orgacom in een honingraatpatroon.

Bezoekers die vaker komen worden. My Way of connecting is just one of many but proved it self over. Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters. If a screen is held upside down by coincide, the digits may look like letters from the alphabet. Mijn Inspiratie Ik kreeg het idee om een variant te maken van een lamp die ik al eerder had gemaakt.

Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open. Knelpunten in Zelfstandig Leren: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4. Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop. Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur.

Bifid cipher The bifid cipher is one of the classical cipher techniques that can also easily be executed by hand. The technique was invented around by amateur cryptographer Felix Delastelle.

Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought. Pagina 1 Cygnet Yarns has lovely colours in their range that reminded me of those shells.

Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren.

Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie. Domino tiles Dominoes is a game played with rectangular domino 'tiles'. Today the tiles are often made of plastic or wood, but in the past, they were made of real stone or ivory. They have a rectangle.

Please note that the Dutch version. The objectives of the registry a. Adherence aan HWO en meer bewegen Een experimenteel onderzoek naar de effecten van het motivationele stadium van patiënten en de adherence aan huiswerkoefeningen HWO bij fysiotherapie en het meer bewegen. Weergave met pagina beginnen:. Fenna van der Woude 10 maanden geleden Aantal bezoeken: We bespreken een aantal belangrijke Nadere informatie. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel Nadere informatie. Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je Nadere informatie. An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Bosker, Jorien Nadere informatie. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie. This text consists of: Write a program that can determine some of Nadere informatie.

A Yes I do! When my mother lets me buy chocolate. List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Appendix A: I understand exactly what is required of Nadere informatie. Als we twee negatieve Nadere informatie. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give Nadere informatie. Use Firmware version Nadere informatie. Quick scan method to evaluate your applied educational game. General info on using shopping carts with Ingenico epayments Inhoudsopgave 1.

What is an Nadere informatie. Aim of this presentation. Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers. Main language Dit is de basiswoordenschat. And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven Nadere informatie.

De firewall blijft namelijk op stateful staan Nadere informatie. How would Nadere informatie. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is.

De toets bestaat uit twee Nadere informatie. This is a list of things that you can find in a house. Classification of triangles Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined. The angles in between the sides Nadere informatie. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M.

Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction. Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English Nadere informatie. Do you like the dancing performances or would you rather listen Nadere informatie.

Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e Nadere informatie. Arjan Bos Tweede begeleider: Ellin Simon Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety Nadere informatie. Process Mining and audit support within financial services. Als jeeen onderdeel Nadere informatie. Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit Nadere informatie.

A short Nadere informatie. Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Look at ever thing God has made See the birds above Nadere informatie. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect Nadere informatie.

Opgave 2 Geef een korte uitleg van elk van de volgende concepten: De Yield-to-Maturity of a coupon bond. De bijbehorende Nadere informatie.

Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch Nadere informatie. De bijsluiter in beeld De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een Nadere informatie.

Free time with Brenda and Brian. Worksheet 1 Free time! Free time Nadere informatie. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to Nadere informatie. Omcirkel de Engelse woorden. Omcirkel de Nadere informatie. Diagnostiek en behandeling Dutch Nadere informatie. Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van. The explanation of the physical activity of elderly by determinants of Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider: Dit gebeurt bij het lectoraat Nadere informatie.

Bezoekers die vaker komen worden Nadere informatie. My Way of connecting is just one of many but proved it self over Nadere informatie. Assignment Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters. This finding Nadere informatie. My Inspiration I got my inspiration from a lamp that I already had made 2 years ago. The lamp is the you can see on the right. Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open Nadere informatie.

Self-Regulated Learning, Stress Nadere informatie. Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4. After that, the digits are written after each other: The cipher Nadere informatie. Pattern Cronelia s Seashell blanket Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought. For this Nadere informatie. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis Nadere informatie.

.

De vraag is wie er wel eens wat mee gedaan heeft. Seksueel fetisjisme is een vorm van fetisjisme waarbij seksueel genot wordt beleefd aan bepaalde voorwerpen of rituelen.

Het is een ondertak van de parafilie. Een fetisjist raakt opgewonden wanneer hij - in gedachten, via allerlei media, of in het echt - geconfronteerd wordt met de betreffende fetisj.

Er bestaat dan ook veel pornografie specifiek gericht op de verschillende soorten fetisjen. Het komt geregeld voor dat fetisjisten er pas op latere leeftijd achter komen dat zij niet de enige zijn. Vaak wordt er een link gelegd met ervaringen die zijn opgedaan in de jeugd. Een voorbeeld hiervan is wanneer een jongen een dominante moeder heeft gehad die vaak hoog gehakte laarzen droeg.

Dat kan voor de betreffende jongen een reden zijn dat hij hier later een fetisj aan overhoudt. Het internet heeft door middel van anonieme forums en discussiegroepen een grote bijdrage geleverd aan het zelfbewustzijn van fetisjisten, zeker in het geval van de meer zeldzame fetisjen.

Vaak is er een connectie met de verschijningsvormen van sadomasochisme. Fetisjobjecten kunnen geknuffeld, gestreeld, gevoeld, gelikt, geroken en in geval van kledingstukken gedragen worden. Het geeft de fetisjist een bepaalde opwinding of fijne gevoelens.

Ook seks met deze objecten behoort tot de uitingen. Soms is enkel het aanwezig zijn van het object niet voldoende. Het is dan nodig dat iemand anders het fetisjobject ter hand neemt en gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere mensen die roken in het Engels: Ook lees je dat het dus met eigen ervaringen in jeugd te maken kan hebben.

Heeft een man bijzondere gevoelens bij het gegeven dat hij als kind moedermeld kreeg dan heeft de sexuele opwinding niets te maken met het feit dat hij iets neemt dat aan een baby toebehoord,. En dan kan dus moedermelk op zich die opwinding bij hem naar boven halen. De koppeling aan de baby die het toe zou behoren doet hij niet dat is jouw gevoel erbij.

Ik denk daarbij dat een man om jou als persoon te gaan waarderen of geli van te worden toch ook op de opsmuk kan vallen, dat is de eerste indruk.

Maar het evt genieten van moedermelk kan wel een extra demensie zijn. Dat jij daarin selectief bent in de mannen met wie je verder gaat daar is niets mis mee. Ik kan het gewoon niet zien als taboe of schokkend dat je dus deze vraag stelt.

Dat jij er persoonlijk grote moeite mee hebt snap ik maar zoals mick al aangaf heb ik ook niet overal begrip voor, kan ik persoonlijk iets afkeuren, maar taboe of not done dat ervaar ik er niet bij. Als iedereen zich er in kan vinden en de baby er echt niets door te kort komt eerder integedeel het zal eerder gestimuleerd worden.

Ik heb nog eventjes over deze vraag nagedacht Doddie en ik zie voor mezelf 2 duidelijke verschillen in begrip voor deze voorkeur: Niet mijn kopje thee, maar verder prima lijkt mij. Dit lijkt mij een fetish en hoewel ik er persoonlijk niets goors of immoreels aan vind, vind ik het tegelijkertijd maar moeilijk te begrijpen dat dit je opwindt, maar dat heb ik bij willekeurig welke andere fetish ook.

Vind ik dat het niet hoort en niet mag? Ik zie er zelf geen enkele motivatie voor om dit onderwerp bv te staffen of moreel te verwerpen. Dat ervaar ik alleen bij dingen die tegen een ander zijn wil in gaan en waar je iemand schade mee aandoet. Dat is hier niet het geval. Sex met moedermelk is natuur geen fetish.

Wat een belachelijke vergelijking. Als de vrouw in kwestie geen melk meer geeft is het uit met de pret. Er kan eenheleboel in het seksspel. Er zullen ook wel mensen zijn die spuug gebruiken op elkaar spugen is ook helemaal in tegenwoordig getuige de filmpjes op internet. En wat dat je van het hier op de pijler aangehaalde rimmen? Nee hoor, niks fetish. Seks met moedermelk is gewoon iets dat kan als de vrouw borstvoeding geeft.

Waarom zou je geen melk over je man heen spuiten en smeren, maar wel worden bedolven onder een lading sperma? Iets opzoeken op internet en er evt geil van worden of nieuwsgierig naar te zijn heeft overigens ook weer niets te maken met dat je dan een fetish hebt voor dat onderwerp. Je kan het als lollig zien, je kan er met verbazing naar kijken, nieuwsgierig naar zijn of het best wel spannend vinden, maar om dan gelijk over een fetish te spreken, dat gaat mij veel te ver. Precies, wat doddie zegt dus.

Dan heb je het dus over hetgeen dat ik in punt 1 noem en dat is inderdaad geen fetish, maar punt 2 lijkt me toch echt wel die richting op gaan. Ik denk dat omdat sperma van nature bij het sexspel hoort en moedermelk niet sommige mensen dit een stuk minder natuurlijk zullen vinden.

Dat maakt het niet gelijk een fetish bij sex met gebruik van eigen moedermelk, maar dat zei ik ook niet. Nee dat is geen fetish omdat jij dat zo ziet iris. Als je punt 2 van jou erbij haald, 2. Als een man geniet van sperma slikkende vrouwen op internet dan vind hij dat misschien geil maar betekend dat nog niet dat hij dan ook gelijk een fetish er voor heeft.

Het is hooguit pervers of exreem maar nog geen fetish. Nee dan snap je me toch echt verkeerd. Zoals ik al zei lijkt het mij niet direct een fetish als je het gewoon geil vindt om naar te kijken, maar als het een noodzakelijke tricker is geworden om opgewonden te worden. Dus alleen als je stelselmatig naar dit soort filmpjes kijkt en dus niets anders ga je richting fetish voor mij. In antwoord op je vraag; ik denk dat het nog een taboe is.

Je drinkt toch ook koeienmelk? Is ook bedoelt voor het kalf om het te zogen, waarom is dat dan anders dan onze eigen melk? Anonymous vrijdag 8 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen..

Antonio maandag 14 januari Alle reacties Link kopieren Quote. Hoe kom ik daar nou toch op. Ik weet het echt niet meer, mijn hersens barsten zowat.

Maar op een gegeven moment dacht ik: Velen vinden sex met dieren verwerpelijk, en ik deel die mening als het dier geen sex wenst. Echter, ik vind een dier doden om het op te eten nog veel erger, en daar wringt de schoen. Daar wordt niet over gesproken en afgewimpeld. Ik was op zoek gegaan naar het boek van Midas Dekkers over bestialiteit, "lief dier", en ik kwam bij een uiterst interressant artikel terecht over bestialiteit van Midas Dekkers. Je herkend gelijk de vertelstijl van deze Bioloog, ik vond het meteen leuk.

Vervolgens was er nog een uitstekend televisieprogramma die deze kwestie behandelt, en dat was ook al zo goed, zelfs Martin Gaus kwam aan bod.

We werden trouwens op een Belgische "Freki" getrakteerd, een Belg die sex had met vele honden. Nou kom ik aan het omstreden punt toe van "is sex met dieren geoorloofd als het dier het wil? Wel vond hij het volslagen idioot, ik dus ook, maar om een of andere reden werkt deze idioterie van die Belg dus enorm op mijn lachspieren.

Dan een uitstekend artikel waardoor ik bij deze film kwam: Midas Dekkers in het Algemeen Dagblad van 11 maart Vindt u de recente verontwaardiging van de politiek over bestialiteit terecht? Als je wordt betrapt terwijl je een paard van achteren neemt, moet je de gevangenis in; als je Het is prima een koe twee keer per dag keihard aan haar tieten te trekken, maar wanneer de boer het beest eens één keertje neemt, zou dat schadelijk zijn.

Dat vind ik niet te rijmen. Een jarige man is deze week in Utrecht met ontbloot onderlijf betrapt in een stal met pony's. De man had seks met de dieren, concludeerde de eigenaar. Wat drijft mensen tot seks met beesten?

Waarom doen ze dat? En moet het niet altijd strafbaar zijn? Oorspronkelijk gezegd van huzaren, die staande op een omgekeerde emmer geslachtsgemeenschap met een paard zouden hebben gehad'. Een omschrijving rechtstreeks afkomstig uit 'Van Dales Groot woordenboek der Nederlandse taal'. Seks met dieren is zo 'gewoon' dat het zich een plaats verworven heeft in het dagelijks spraakgebruik: Mensen doen 'het' met dieren, maar waarom?

Bestialiteit geslachtsomgang tussen mens en dier is een parafilie, ofwel een bijzondere seksuele voorkeur, zegt psycholoog J. Vroege, senior onderzoeker bij de Rutgers Nisso Groep, het landelijke kenniscentrum voor seksualiteit in Utrecht.

Mensen die het doen met dieren zijn niet over één kam te scheren, maar het zijn wel vaak mensen die in een sociaal isolement verkeren, zegt hoogleraar forensische psychiatrie H. En op sterke seksuele driften. Bij hun daad hebben ze allerlei geritualiseerde fantasieën. Vaak fantaseren ze er een vrouw bij. Zich laten likken of laten berijden", weet Van Marle. De omstandigheden -eenzaamheid- en de cultuur zijn volgens Vroege en Van Marle ook factoren.

Ze noemen de voorbeelden van de huzaren die het met hun paard deden of van de geitenhoeder die seks heeft met zijn geiten. Psychotherapie in combinatie met medicijnen is een gangbare aanpak van bestialiteit. Met medicijnen kan de seksuele drift beteugeld worden, met psychotherapie kan mensen aangeleerd worden om te gaan met de verleidingen.

Emeritus hoogleraar seksuologie J. Frenken stelde zich in op het standpunt dat het niet bestraft moet worden als er geen geweld is gebruikt. Van Marle kan zich vinden in die benadering. Als mensen bijvoorbeeld allerlei voorwerpen in dieren gaan steken. Maar als een dame slagroom van zich af laat likken door een hond, hoe erg is dat dan?

Ik ben er op tegen om alles maar in regeltjes te vatten. Dorland van Dierenbescherming Nederland is het niet met de hoogleraar eens. Zo snel mogelijk strafbaar stellen luidt zijn standpunt. Licht je je kind er over voor, zeg je niks erover, en wat dan als ondanks jouw verzwijgen, jouw kind, vrijwillig of opgedrongen, met deze realiteit wordt geconfronteerd? Is het erger voor een beest om gedood te worden, of is het erger slachtoffer te zijn van een mens zijn lusten? Is het reden om vegetarier te worden, om vlees te laten staan?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. Ik heb er net zo min mee. Maar ik vraag me wel af op welke gronden dat verbod er moet komen en dan zie ik vergelijkingen die je dan net zo goed kritisch zou moeten bekijken. Ik denk dus dat het verbod puur voortkomt uit walging en onbegrip. De argumentatie voor een verbod mis ik en als die worden genoemd kan ik dat doortrekken in veel zaken die we met dieren doen.

Nee gelukkig niet, maar vraag is wel wie er dan meer last heeft van ongewenste intimiteiten. Ik denk eerder de mens als er een hond tegen zijn been aanrijd als een parkiet je gebruikt om zijn kwakkie te lozen. Want een dier kan je niet dwingen tot sex als hij dat niet wil. Een hond gaat gelijk met zijn neus in je kruis. Zo gezien denk ik dat die toenadering vaker uit dieren komt dan uit mensen. Hoe onvrijwillig is het dan? En moet je dan elke vorm van sex met dieren verbieden? Alleen maar omdat ik er niets mee heb?

Omdat ik dat nu weer niet begrijp dat je dat met je dier wil doen? Ik kan me wel voorstellen dat je bepaalde dingen verbied, dwang vastmaken en geweld misschien? Jumper dinsdag 15 januari Doddie je hoort mij niet zeggen dat het een het ander niet erger of minder erg maakt.

In kwam er een wet mbt verbod kinderarbeid. Wetgeving mbt kinderporno kwam pas in jaren Had de eerste wet dan moeten wachten op de tweede? Ik denk zeker dat het verbod op kinderarbeid ons meer heeft laten nadenken over wat dan nog meer niet mag en kan. Maar juist vanuit die gedachten kun je nu ook al je afvragen of dan niet meer dingen kritisch moeten worden bekeken.

Juist vanuit die leerschool hoeft dat niet weer een eeuw te duren. Ik denk ook dat je met het verbod ook gelijk de wijzende vinger terug krijgt. Logisch ook want vanuit de redenatie voor een verbod kun je je dan meer afvragen of iets wel zo natuurlijk is en niet aangeleerd.

Of we ons dier niet vaker dingen aandoen wat alleen maar voor ons plezier zou zijn. Ik denk dat dat helemaal niet zo tegen zijn zin is, dat baasje en hond iets toelaten wat beide willen. Dat vraag ik me bij andere dingen die we een dier aanleren en aandoen wel eens meer af of het we het dier er nu echt wel zo blij mee maken.

Om misselijk van te worden. Die mensen zijn gestoord. RonBrandsteder dinsdag 15 januari Ik wilde hondenpoepsex op vakantie in griekenland hebben, maar ik had buikpijn van een gyrosschotel. Joeysmiles woensdag 16 januari En wederom vraag ik me af waarom iemand zichzelf deze vragen stelt en die ook aan anderen voorlegt. Persoonlijk heb ik erg saaie hobbies, maar toch niet zo saai dat ik me met dit soort idiote vraagstukken bezig hou. Waarom gaan mensen hier serieus op in? Een weldenkend mens heeft toch duizenden vraagstukken die belangrijker zijn dan dit soort Josti-onderwerpen van Antonio?

En tegen Antonio wil ik zeggen: Je typt heel veel, maar met elke post maak je jezelf in mijn ogen allen maar zieliger.

Je typt wel, maar zegt niets. Je doet jezelf voor als een intellectueel, maar elk weldenkend mens kan eigenlijk alleen nog maar om je lachen. Ik doe dat ook, ware het niet dat ik vind dat jouw posts alleen nog vervuilend werken op dit forum. Jouw onderwerpen zijn geen serieuze onderwerpen, maar je zoekt steeds weer aandacht door afwijkende standpunten in te nemen. Ga nou eens iets leuks doen, jongen!.

Antonio woensdag 16 januari Beste Joeysmiles, Ik krijg er geen medaille voor, maar het idiote, het vreemde fascineert mij. Ik kan er niks aan doen. Het is zelfs zo erg dat sommigen mij ervan verdenken bijvoorbeeld poep te eten, misschien word ik ook hier nog eens een hondenneuker op het forum, maar ik verbaas me oprecht om deze verschijnselen. Een prettige bijkomstigheid is, is dat ik ik erg om deze rare zaken moet lachen, waardoor er een soort perpetuum mobile is opgestart, vrolijkheid en verbazing wisselen elkaar af.

Je wrijft mij wel aan dat ik zulke uitzonderlijke zaken bespreek, maar het haalt regelmatig het nieuws. Ook hier op het forum werd bestialiteit weer zijdelings besproken, en ik maak er dan een topic over, want het ging er wel heel erg over wat goed voor een kind was en wat niet, maar men verloor ook wel de realiteit uit het oog. Dat dat kind zou gaan denken dat dierensex normaal was. Verwijten wij Bassie dat kinderen gaan denken dat een clownscostuum cashual kleding is?

Ik ben trouwens benieuwd wat jij onder een intellectueeel verstaat, ik wil nergens bij horen, ik ben mezelf. En oooo wat leuk, Ron Brandsteder is in the house, misschien kan hij wat over zijn Griekse vakantie vertellen,en zijn pogingen om de Griekse honden aan het poepen te krijgen in zijn waffel, misschien heeft hij ook wat showbizznieuwtjes voor ons. Misschien kan er wat meer poepsex in zijn zondagochtendprogramma bij radio Noord Holland stoppen, zodat de gemiddelde Nederlander zijn bed ook moet verschonen wegens het sexspel, aangewakkerd door de donkerbruin gekleurde stem van onze Ron.

Ik vind, alleen al vanwege het feit dat je die smerige foto's plaatst, dat je "preventief geruimd" mag worden van dit forum. Daar ga ik mijn best voor doen, dus dan weet je dat vast. Of in ieder geval opgehokt wordt. Maar volgens mij ben je dat al heel lang.Gleuf neuken amateur escort

  • 233
  • Ik zoek een sex date blote kutjes kijken
  • Neuken onder dwang poepseks films
  • Neuken onder dwang poepseks films
  • Neuken onder dwang poepseks films

Oude behaarde kut priveontvangst arnhem


Oh ik denk dat we ze allemaal wel kennen. Waar mijn grote bezwaar nogmaals ligt zit in de motivatie. Ik wil horen waarom het verboden moet worden om sex te hebben met dieren. Want ik hoor tot nu toe alleen argumenten als "een dier vraagt er niet om" " het is aangeleerd wat ik nog betwijfel enz.

Als ik zulke kaarten zie dan gaan dit soort argumenten ook op. Mijn vraag is dan of dat dan niet met die argumenten net zo goed verboden moet worden. En als het vies gevonden wordt sex met dieren, waarom zijn andere zaken die men vies vind met sex dan niet net zo goed verboden?

Waar ligt dan de grens? Waarom alleen voor sex en niet voor andere zaken die we doen met dieren slechts voor ons plezier en net zo goed aangeleerd? Ik denk dan eerder dat het voorkomt uit walging en onbegrip zo'n verbod. Maar wie weet walgt een ander wel van plassex, of SM moeten we dat op gronden van walging dan ook verbieden?

Ik mis dus een gegronde motivatie wat een verbod zou rechtvaardigen. Jumper woensdag 16 januari Jij projecteert trouwens ook, je vergelijkt eerder "kruizenruiken" van honden met sexueel gedrag Da's standaard begroeting en onderzoeksritueel. Geef eens een goed argument wat wel op het specifieke onderwerp van toepassing is. BTW de bioindustrie mag er wat mij betreft ook vandaag nog uit. Ik ga me bv door deze discussie afvragen hoe zo'n wet te handhaven is mocht ie komen.

Donkeyshot woensdag 16 januari Jumper schreef op 16 januari Waarom zou je hier uberhaupt over willen discussieren? Ik vind het helemaal geen gekke discussie. Sex met dieren bestaat, en voor dierenporno is er een markt. Je staat het als samenleving toe, of je verbiedt het. En als je het verbiedt moet je ook duidelijk kunnen formuleren waarom het verboden is. Net doet of het niet bestaat lijkt me geen optie.

Ik vind ook niet dat deze discussie taboe is. De door Antonio geplaatste foto's zijn naar mijn mening echter stuitend, shockerend en dragen niets bij aan de discussie. Dat de pupillen vergroot zouden zijn door opwinding heeft niets met willen te maken. Dat is een fysiologische reactie.

Dieren re ageren op instinct en op prikkels. Dat ze door feromonen tot "gemeenschap" worden gedreven, heeft dus niets te maken met "willen" of "een keuze". Het is puur instinct. De discussie vind ik niet bezwaarlijk. Dat je er echter foto's bij plaatst, vind ik ongepast op z'n minst en ziek. Daarbij zij aangetekend dat de foto van Moppetoet van een geheel andere orde is. In de politiek is er animo om het bezit van dergelijk materiaal dus foto's van bestialiteit strafbaar te stellen.

Daar ben ik dus groot voorstander van. Er werd gerefereerd aan mogelijk volgende verboden, zoals een verbod op SM en poep- en plassex. Dit speelt zich echter af tussen twee of meer mensen. Mensen hebben het vermogen om voor zichzelf een verstandelijke afweging te maken.

Hoewel ik ook van die voorliefdes geen fan ben, vind ik dit een totaal andere discussie. Van een verbod op sex is totaal geen sprake, dus vind ik het die vergelijking ridicuul. Antonio geeft op zijn post op het Moderatortopic aan geen fan te zijn van het aansmeren van een ban aan iemand. Ik ben dat wel. Maar alleen als ik vind dat het terecht is.

Ik ken er een behoorlijk aantal. Dat lijkt me wel voldoende illustratie van de forummer Antonio. Op het moderatortopic heb ik dan ook gevraagd om een ban. Zo niet voor Antonio, dan voor mij. Want als de moderator en de angels besluiten dat Antonio mag blijven, vind ik dat voor mijzelf voldoende indicatie welke maatstaven er voor dit forum gehanteerd worden. En dan wil ik daar dus geen deel meer van uitmaken. Dan is wat mij betreft het einde zoek en word ik liever tegen mezelf in bescherming genomen.

De vrijheid van meningsuiting is wat mij betreft heel belangrijk, maar ik vind persoonlijk wel dat er grenzen zijn aan het fatsoen. Nou, wellicht was dit dus mijn laatste post hier. In dat geval wil alle leuke mensen bedanken voor de gezelligheid en de levendige discussies. Van veel mensen heb ik geleerd, en misschien heb ik sommigen met mijn posts wat verstrooïng of een glimlach kunnen bieden of een breder perspectief kunnen geven. Jullie wens ik allemaal veel goeds!

Misschien moet ik wat genuanceerder zijn. Ik ben sowieso tegen dierverkrachting, dat wil zeggen waarbij een "vrouwelijk" dier gepenetreerd wordt. Eigenlijk dezelfde definitie als een "gewone" verkrachting, gedefinieerd door de wet als seksueel binnendringen. Maar ik twijfel aan de geestestoestand van personen die bijvoorbeeld dieren masturberen, zich laten likken door een dier, zich laat penetreren. In dit geval is er geen sprake van verwonding van verkrachting.

Wat is de oorzaak dat mensen dit doen? Maar dat geldt ook voor dierverkrachtingen. Donkeyshot schreef op 16 januari Of tegen het houden van huisdieren. Ik zie niet in waarom dieren op de ene manier martelen erger is dan op de andere manier; daarom zie ik geen verschil tussen bestialiteit en andere vormen van dierenmarteling. Je kunt wel op zoek gaan naar een onderscheid, maar dat is er mijns inziens niet.

Martelen is martelen, of je dat nou met je pik doet of met een schokapparaat. Daarbij vind ik niet alle vormen van bestialiteit marteling. Als het dier er geen enkele schade aan ondervindt, is er geen probleem. Het zou toch raar zijn dat het prima is als ik mijn arm tot aan mijn oksel in een koe stop, maar de koe martel als ik mijn leuter naar binnen gooi? Ik ben het met Doddie eens: Argumenten die dan ook in ieder situatie gelden, en niet alleen bij seks, alleen maar omdat seks vies is.

Dat vind ik namelijk bijzonder onzinnig. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M. Eshuis Oktober Faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

Hij woont helemaal a, zonder familie. Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English.

What is your favourite act? Do you like the dancing performances or would you rather listen. Wat kan je er mee? Hoe werkt het Gibbs sampling?

Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e. Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij: Appel, Aerdenhout Verkoopprijs: Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety. Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit.

But the Real Issue is: Verliefd Savannah 11 Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Massimo 11 Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above. Een chroma bestaat uit 4 zones. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect.

Alle opgaven hebben gelijk gewicht. Veronderstel dat de contante waarde van deze kasstroom gegeven wordt door P. Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Click here if your download doesn"t start automatically Een vrouw, een kind en azijn Dutch Edition D. Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch. De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een.

Schrijf op wat je dan gaat doen. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to. Welke Engelse woorden hoor je? Diagnostiek en behandeling Dutch Edition Click here if your download doesn"t start automatically Angststoornissen en hypochondrie: Diagnostiek en behandeling Dutch.

Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider:.

Dit gebeurt bij het lectoraat. Ontpopping Veel deelnemende bezoekers zijn dit jaar nog maar één keer in het Van Abbemuseum geweest. De vragenlijst van deze mensen hangt Orgacom in een honingraatpatroon. Bezoekers die vaker komen worden. My Way of connecting is just one of many but proved it self over.

Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters. If a screen is held upside down by coincide, the digits may look like letters from the alphabet.

Mijn Inspiratie Ik kreeg het idee om een variant te maken van een lamp die ik al eerder had gemaakt. Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open. Knelpunten in Zelfstandig Leren: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.

Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop. Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur. Bifid cipher The bifid cipher is one of the classical cipher techniques that can also easily be executed by hand.

The technique was invented around by amateur cryptographer Felix Delastelle. Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought. Pagina 1 Cygnet Yarns has lovely colours in their range that reminded me of those shells. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis. Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren. Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie.

Domino tiles Dominoes is a game played with rectangular domino 'tiles'. Today the tiles are often made of plastic or wood, but in the past, they were made of real stone or ivory. They have a rectangle. Please note that the Dutch version. The objectives of the registry a. Adherence aan HWO en meer bewegen Een experimenteel onderzoek naar de effecten van het motivationele stadium van patiënten en de adherence aan huiswerkoefeningen HWO bij fysiotherapie en het meer bewegen.

Weergave met pagina beginnen:. Fenna van der Woude 10 maanden geleden Aantal bezoeken: We bespreken een aantal belangrijke Nadere informatie. Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder?

Als je een onderdeel Nadere informatie. Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting.

Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je Nadere informatie. An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Bosker, Jorien Nadere informatie. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar Nadere informatie.

This text consists of: Write a program that can determine some of Nadere informatie. A Yes I do! When my mother lets me buy chocolate.

List of variables with corresponding questionnaire items in English used in chapter 2 Appendix A: I understand exactly what is required of Nadere informatie. Als we twee negatieve Nadere informatie.

Wouldn t it be great to create your own funny character that will give Nadere informatie. Use Firmware version Nadere informatie. Quick scan method to evaluate your applied educational game. General info on using shopping carts with Ingenico epayments Inhoudsopgave 1. What is an Nadere informatie. Aim of this presentation.

Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.

Main language Dit is de basiswoordenschat. And especially truths that at first sight are concrete, tangible and proven Nadere informatie. De firewall blijft namelijk op stateful staan Nadere informatie. How would Nadere informatie. Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is. De toets bestaat uit twee Nadere informatie. This is a list of things that you can find in a house. Classification of triangles Classification of triangles A triangle is a geometrical shape that is formed when 3 non-collinear points are joined.

The angles in between the sides Nadere informatie. Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur Invloed van het aantal kinderen op de seksdrive en relatievoorkeur M.

Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction. Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English Nadere informatie.

Do you like the dancing performances or would you rather listen Nadere informatie. Na de pauze Achterliggende concepten à Dirichlet distribu5e Nadere informatie. Arjan Bos Tweede begeleider: Ellin Simon Zelfwaardering en Angst bij Kinderen: Self-Esteem and Fear or Anxiety Nadere informatie. Process Mining and audit support within financial services. Als jeeen onderdeel Nadere informatie. Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit van de projectmanager Dutch Edition Ron Schipper Click here if your download doesn"t start automatically Duurzaam projectmanagement - De nieuwe realiteit Nadere informatie.

A short Nadere informatie. Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Look at ever thing God has made See the birds above Nadere informatie. Uit elke zone is een bepaald kwaliteitsaspect Nadere informatie. Opgave 2 Geef een korte uitleg van elk van de volgende concepten: De Yield-to-Maturity of a coupon bond. De bijbehorende Nadere informatie. Peek Een vrouw, een kind en azijn Dutch Nadere informatie.

De bijsluiter in beeld De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een visuele bijsluiter voor zelfzorggeneesmiddelen Oktober Mariëtte van der Velde De bijsluiter in beeld Een onderzoek naar de inhoud van een Nadere informatie. Free time with Brenda and Brian. Worksheet 1 Free time! Free time Nadere informatie. Whether they are a pair of sneakers, new mascara or the latest smartphone, they all seem to Nadere informatie.

Omcirkel de Engelse woorden. Omcirkel de Nadere informatie. Diagnostiek en behandeling Dutch Nadere informatie.

Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van. The explanation of the physical activity of elderly by determinants of Verklaring van het beweeggedrag van ouderen door determinanten van het I-change Model The explanation of the physical activity of elderly by determinants of the I-change Model Hilbrand Kuit Eerste begeleider: Dit gebeurt bij het lectoraat Nadere informatie.

Bezoekers die vaker komen worden Nadere informatie. My Way of connecting is just one of many but proved it self over Nadere informatie. Assignment Calculator spelling A 7-segmentdisplay is used to represent digits and sometimes also letters. This finding Nadere informatie. My Inspiration I got my inspiration from a lamp that I already had made 2 years ago.

The lamp is the you can see on the right. Bij de lamp die in de onderstaande foto s is afgebeeld kun je het licht dimmen door de lamellen open Nadere informatie. Self-Regulated Learning, Stress Nadere informatie. Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4. After that, the digits are written after each other: The cipher Nadere informatie.

Pattern Cronelia s Seashell blanket Pattern Cronelia s Seashell blanket I got the inspiration for his blanket from a postcard I once bought. For this Nadere informatie. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis Nadere informatie.

Introductie in flowcharts Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Het definieren, Nadere informatie. The genesis of the game is unclear. Possibly, dominoes originates from China and the stones were brought here by Marco Polo, but this is uncertain. They have a rectangle Nadere informatie. During this Nadere informatie. Please note that the Dutch version Nadere informatie.

Adherence aan HWO en meer bewegen Adherence aan HWO en meer bewegen Een experimenteel onderzoek naar de effecten van het motivationele stadium van patiënten en de adherence aan huiswerkoefeningen HWO bij fysiotherapie en het meer bewegen. Jip en Janneke - Kindermusical Children musical 1. Maar ik proef bij mezelf toch een tikje oordeel.

Ga weg vieze man, niet aan de melk van mijn kind. Ik vind het ook bizar hoor en onnatuurlijk en zelfs wat sneu om zo aan je trekken te moeten komen, maar ach iedere gek zijn gebrek zeg ik dan maar. Ik schreef "Het is dus echt niet zo dat het initiatief en de lol altijd bij de kerel ligt. Laat je eens verrassen door de werkelijkheid.

Lees mijn post nog een keer Kennelijk past dat zozeer niet in jouw denkraam, dat je las wat je meende te moeten lezen in plaats van wat er stond. Vrouwen kunnen net zulke ongewone en, in jouw termen, 'bizarre' en 'onnatuurlijke' wezens zijn als mannen hoor. Had ik, ook in jouw termen, moeten denken "Ga weg, vieze vrouw! En vindt Iris mijn vrouw nu ook 'sneu' en een 'gek die aan haar gebrek moet komen?

Wat een oordelen toch weer over mensen die je niet kent aangaande intimiteiten die je niet deelt, en niet hoeft te delen. Inderdaad, leven en laten leven, dat lijkt me hier het verstandigste.

Man je kletst uit je nek. Mama nam toch geen slokje? En dat jouw vrouw het spannend vond dat jij daarvan proefde snap ik echt wel.. Ik weet niet hoe lang jij al leest op dit forum maar men kan mij zelden betrappen op oordelen en al helemaal niet ongenuanceerd. Ik denk dat ik duidelijk genoeg heb aangegeven waar hem voor mij de crux zit. Ja, je hád inderdaad kunnen denken, nee ik drink het niet want het is voor ons kindje en daar is voor mij niks geils aan. Maar dat dacht je niet, prima toch?

Daarbij, jij kiest er zelf voor om hier deze intimiteiten te delen, krijg je ook reacties van mensen die er anders over denken. Leven en laten leven geldt net zo goed voor jou. Rooss4 schreef op 03 juli En dat jouw vrouw het spannend vond dat jij daarvan proefde snap ik echt wel.

Jij kiest er zelf voor om hier deze intimiteiten te delen, krijg je ook reacties van mensen die er anders over denken. Nee even serieus, ik noem jouw vrouw niet vies, bizar en al helemaal niet sneu of een gek met een gebrek. Nogmaals, een papa die geniet van een slokje of een mama die het leuk vindt een slokje aan te bieden, niks mis mee.

En volgens mij biedt eerlijkheid mij te zeggen dat ik het papa ook aangeboden heb Ik ben hier eigenlijk wel over uitgepraat denk ik. Of iemand moet al met een briljante invalshoek komen waar ik niet onderuit kan. Een fetish hoeft niet te betekenen dat je alleen maar daarvan opgewonden kan worden, maar het is wel een tricker.

Mick ik vind je geweldig: Mick, ik ben het eens met Doddie. Je woordkeuze en eerlijkheid vind ik leuk! Over het nodig hebben ben ik het nog niet helemaal eens maar dat komt wel tijdens dat biertje..

Doddie, volgens mij is een fetish niet alleen een trigger, het is wel meer dan dat. Ik denk niet dat elke fetish belever het liefhebbende product ook daadwerkelijk in de omgeving moet vinden om geil te worden maar liever wel. En dat vind ik best een lastige. Iets mooi en prachtig vinden en extra stimulerend vind ik helemaal begrijpelijk.

Het stukje afhankelijkheid vind ik dan zelf weer wat lastiger te begrijpen. Maar dat zou kunnen komen door mijn eigen onzekerheid. Ik zie graag een man die geil wordt enkel en alleen maar van mij, zonder opsmuk of andere dingen.