Slavin aangeboden harde tepels likken


slavin aangeboden harde tepels likken

..

Gangbang partys geile massage film

Weerstand zou ik zeker niet bieden, integendeel: Want het was één van mijn fantasietjes gebruikt te worden. Zo verlangde ik het en zo leerde ik het en genoot ervan. Het was bijna tijd en mocht zeker gezien en vooral genomen worden. Ik hoorde lawaai aan de voordeur en iemand die binnen kwam. Plus nog ander lawaai, de muziek werd aangezet en de stem van mijn man die zei dat ze moeten wachten en kijken. Mijn handen werden vastgemaakt aan de halsband met boeien en toen werd mijn blinddoek afgedaan.

Tot mijn grote verwondering stonden daar vier naakte mannen met een bivakmuts over hun gezicht, vier gebruinde naakte mannen, onherkenbaar. Met vier stijve pikken, die naar mij wezen. De opdracht werd duidelijk, ik zat neer en de pikken bengelden voor mijn mondje, ik kon niet anders, want de lullen duwden tegen mijn lippen.

Ik zoog en likte, pijpte en streelde de pikken met bezetenheid om ze zo stijf en hard mogelijk te krijgen, want ik wou ze zekers in mijn kutje. De heren genoten van mijn service. Daar was ik dan, in de zetel zittend, zonder BH, blote kut, zwart leren mini-kleedje, zwarte netkousen en hoge hakken, half vastgebonden ; vier naakte mannen hun pik aan af te zuigen, drie vreemde pikken in het bijzijn van mijn man en zijn pik.

Een geilere hoer dan mij, kon er niet zijn, en dat ze genoten hoorde ik, aan het gekreun en zuchten van mijn gebruikers. Toen moest ik stoppen en werd ik meegenomen en met mijn handen boven mijn hoofd vastgemaakt aan het plafond. De heren moesten gaan zitten van mijn man en me bekijken. Mijn handen werden dan losgemaakt en ik moest de gemaskerde heren, één voor één, een drankje brengen; telkens werd ik betast of gestreeld, waar men mij maar pakken kon.

Daarna moest ik neerzitten in de zetel rechtover de heren en met mijn benen wijd open en opgetrokken blijven zitten en eveneens traag een aangeboden drankje volledig leeg drinken, wat een zicht bood ik de heren aan en wat een perverse geile toestand voor mij met mijn gleufje gespreid een drankje uitdrinken terwijl vier mannen zitten te kijken Naar mijn naakte kut.

Zouden ze mij dan nu nemen, na het drankje? Ik was er meer dan klaar voor en mijn nat spleetje nog meer? Maar neen; mijn drankje leeg werd ik terug aan de handen geboeid en vastgemaakt aan die haak aan het plafond. De drie mannen bleven zitten en keken naar mijn vastgebonden heet lijf, dat wulps kronkelde van verlangen. Ik werd wel gestreeld door mijn man en tentoongesteld door hem als een te koop aangeboden slavin.

Hij deed de ritssluitingen open ter hoogte van mijn borsten open en haalde ze er één voor één uit. Speelde met mijn tieten , nam de tepels vast en kneep er zacht in. Hij beloofde de andere mannen dat ze er ook mochten mee spelen en zuigen, hun pikken er tussen steken, wat ze maar wilden.

Daarna streelde hij verder en opende de ritsen aan mijn dijen en deed mij ronddraaien om mijn kontje te tonen. Enkele klappen op dat lekker kontje deed mijn achterste rood opgloeien en deed mijn lijf nog meer kronkelen. Dan toonde hij mijn kut en opende mijn schaamlippen om het kutvocht te tonen, die glinsterde aan mijn rosé neukgaatje. Ik werd werkelijk getoond als de geilste sloerie en dat was ik op dat moment ook; ik wou zo vlug mogelijk gepakt worden.

Toen werden, de heren uitgenodigd, om mij te betasten; strelen en te likken waar ze maar wilden. Nog steeds gemaskerd kwamen de geile bokken op mij af, hun stijve lullen priemden naar mij. Ik hing daar vast met mijn borsten naakt, en met stijve tepels hangend uit mijn kleedje; een druipende kut, naakt kontje, netkousen met hoge hakken als een sexslavin die smeekte om gebruikt, misbruikt te worden en dat ging nu ook onvermijdelijk gebeuren.

Allen betasten ze mijn lijf, langs alle zijden en gaatjes, dijen, borsten , kontje, benen, enkels en zelfs in mijn kut, voelde ik vingers en tongen afwisselend die likten, vingerden en streelden. Ik deed mijn benen zo wijd mogelijk open om goed bereikbaar en verwend te worden. Mijn geil liep uit mijn kut toen ik klaarkwam en liep langs mijn dijen en nylons, tot het op mijn hoge hakken en de grond droop.

Toen werd ik losgemaakt en op de salontafel neergelegd, mijn benen gespreid en een eerste pik begon mij te neuken in mijn natte spleet.

Handen betasten mijn tieten en mijn tepels werden afgezogen, een tweede lul stootte tegen mijn lippen aan en dus opende ik mijn mond en werd ik eveneens geneukt in mijn mondje. Daar lag ik dan, op mijn rug, benen wijd en ik neukte zelfs mee op het ritme van de pik die in mijn kut ramde en zoog ijverig aan de neukende paal in mijn mond met in iedere hand een stijve pik die ik aftrok of masseerde.

Een hele tijd werd ik zo gebruikt en toen stopten de heren. Ik moest mij draaien op mijn knieën en handen gaan zitten en dan mijn kutje en kontje zo hoog mogelijk omhoog houden, een pik schoof weer in mijn gleuf en ramde mij hevig en vertraagde af en toe weer stak men een tweede pik in mijn mondje en ik zoog hevig om het zaad eruit te doen spuiten.

Weer speelde men met mijn tieten en tepels, een volgende pik bood zich aan bij mijn pijpmondje en ik bediende de heren om beurt terwijl ik in mijn kutje permanent werd verder geneukt. Wie wat deed besefte ik niet, ik voelde alleen de stijve pikken en mijn lichaam die meer wilde en kreeg.

Ik rook en proefde hun geil sap en zweet vermengt met het mijne. Het enige dat ik zeker wist was dat ik gewoon als een geile teef gebruikt en genomen werd door een stel geile bokken die pas zouden stoppen als ze leeg waren gespoten op en in mijn lijf.

Zo moest het ook, dat wilde ik ook; mijn kledij en lichaam hadden erom gevraagd. Toen werd ik nog een tijdje op mijn knieën door de heren geneukt, betast en gestreeld, gelikt en gekust, terwijl ik de ene achter de andere in kut of mond kreeg om af te neuken.

Maar dit was slechts het begin. Ik kon niet vermoeden welke perverse spelletjes mijn wulps en geil lichaam nog ging ondergaan! Toen stopten ze allemaal, om een ander standje op mij uit te proberen? Jan deed een stapje opzij en iemand anders nam zijn plaats in toen ik keek zag ik dat het een meisje was en “ Oh mijn god” wat was die geil gekleed. Ze had een rubber corset aan met daar onder een heel hoog opgesneden rubber slipje. Tussen haar benen was het slipje niet breder als 2,5 cm haar kutlippen staken er half uit.

Ze moest wel geschoren zijn want ik zag geen enkel haartje. Aan een leren riem om haar middel had ze een zweepje en een grote zwarte dildo en klemmen hangen. Terwijl ik gevingerd werd door Jos begon zij m'n bloesje los te maken. Ze nam de klemmen en zette die op m'n tepels. Steeds strakker draaide ze die aan intussen naar m'n gezicht kijkend toen ik dacht dat ik het niet meer uit kon houden van de pijn en haar toe wilde schreeuwen dat ze moest stoppen hield ze al uit haar eigen op.

Ik besefte dat dit niet de eerste keer was dat ze dit spelletje speelde en huiverde. Ze duwde mij nog verder naar achter zodat ik met volledig gestrekte armen stond en kroop onder me. Ze begon me over m'n tieten te likken naar m'n navel en weer terug steeds zachtjes aan m'n tepels trekkend. Ze bleef likken en kussen steeds dichter naar m'n kut.

Ineens hield ze jammer genoeg op en pakte het zweepje. Langzaam streek ze over m'n tieten naar m'n navel en door naar m'n kut. Zachtjes streek de zweep over m'n clitoris en speelde met het belletje ik voelde de sappen uit m'n kut lekken.

Niets interesseerde me meer en ik liet me volkomen gaan. Jos likte ondertussen m'n geile kutsappen op en had blijkbaar last van de buttplug die nog steeds in m'n kont stak zachtjes trok hij die er uit. Jan nam hem aan en liep er mee naar het toilet blijkbaar om hem te wassen toen hij terug kwam zette hij de buttplug voor me op de bar en zij dat ik hem in m'n mond moest nemen.

Ik probeerde de buttplug in mijn mond te nemen kokhalzend lukte me dat en ik voelde me toch wel een beetje trots. Wie had dat nu ooit van mij verwacht dat ik me zo kon laten gaan, ikzelf eigenlijk wel het minst. Jos was opgehouden met likken en in eens voelde ik een felle tik van de zweep aan de binnenkant van m'n benen en nog een en nog een de een na de ander volgde dan links dan rechts.

Ik probeerde er aan te ontkomen door m'n benen zover mogelijk te spreiden en achter uit te stappen. Het gevolg was dat ik met wijd gespreide benen en een volledig gestrekt lichaam stond. Ze liep naar Jan en fluisterde wat in z'n oor Jan knikte en keek mij vragend aan. Ik sloeg m'n ogen neer en knikte, ik wist dan wel niet wat mij te wachten stond maar ik wilde onder geen beding dat ze op hielden. Ze begon ritmisch tegen m'n klit en belletje te slaan. Zachtjes maar net genoeg om het heel goed te voelen, langzaam begon m'n klit te gloeien.

Een aantal mensen om ons heen hadden voldoende moed verzameld en nu voelde ik overal handen. In m'n nek aan m'n tieten en benen. Jos duwde nu 4 vingers in m'n kut die er door mijn kutsappen vrij gemakkelijk in gleden. M'n clitoris gloeide onder het onophoudelijk slaan het meisje hield op en kwam onder mij vandaan ze pakte de dildo van haar riem en ze bevestigde die doormiddel van riemen vast voor haar eigen kutje. Ze ging achter me staan en Jos trok z'n vingers uit m'n kut.

Zij wreef langzaam de dikke dildo over m'n gloeiende klit en liet hem toen langzaam m'n geile kut in glijden. Ze haalde hem in en uit m'n natte kut en ik werd nog geiler en probeerde terug te duwen om hem maar zover mogelijk naar binnen te krijgen.

Ze trok de dildo uit m'n kut en Jos kwam weer achter me zitten. Nu probeerde hij z'n hele hand in m'n poesje te duwen. Langzaam m'n poesje tot het maximale oprekkend duwde hij. Ik dacht dat ik uit zou scheuren maar ineens schoof z'n hand m'n kutje in. Hij hield op met duwen en liet mij langzaam aan m'n volledig opgevuld kutje wennen.

Hij draaide z'n hand en bewoog hem op en neer langzaam ontspande ik en nu kon Jos z'n hand in en uit bewegen. Hij zakte door z'n knieën en het meisje ging over z'n arm staan. Nu voelde ik die gladde dildo tussen m'n billen en zonder pardon ramde ze de dildo in m'n kont.

M'n gaatje was gelukkig al opgerekt door de buttplug en zonder veel problemen voelde ik de dildo m'n darmen in glijden. Haar hand gleed via m'n buik naar m'n gloeiende clitoris en ze begon aan het belletje te trekken Ondertussen mij in m'n kont neukend. Dit kan ik iedereen aanbevelen, in alle gaatjes op gevuld worden met wel 10 handen die je lichaam strelen. Ik kwam klaar en niet z'n beetje ook , Ik beet de buttplug bijna doormidden de scheuten schoten door m'n kut en tepels.

Ik dacht dat m'n klitje uit m'n kut getrokken werd en rillend stond ik na te genieten en bij te komen. Jan schoof ieder een opzij en bevrijde mij van de handboeien. Eindelijk kon ik weer gewoon gaan staan en strekte m'n lichaam. Het meisje bleef er bij staan en stelde zich voor als Anneke. Ze maakte mij een compliment voor m'n onderdanigheid.

Ik zei dat dit voor mij de eerste keer was en dat ik niet wist dat ik m'n eigen zo kon laten gaan en er nog van kon genieten ook. We raakten in een gesprek over wat wel en niet kon en waar het kon.

Ze zei dat ze zo gekleed als nu ook wel bij het nieuwe meer had gezeten en dat ze daar heel geile herinneringen aan had over gehouden. Anneke pakte onder het gesprek mijn hand en duwde die in haar kruis. Het gesprek ging gewoon door en ik wreef over het rubber slipje. Nu zat het slipje toch wel in de weg en toen ik naar beneden keek zag ik dat het helemaal tussen haar kale schaamlippen zat.

Wel een geil gezicht dacht ik maar ik trok het kruisje tussen haar schaamlippen uit en deed het opzij. Ze werd steeds heter en op een gegeven moment trok ze mij naar de knuffelhoek, trok haar slip uit en ging liggen met haar benen wijd gespreid.

Ze wees op haar kale kut en zei " kom op slaafje ik wil dat je me de hemel in beft". Ik ging gebukt voor haar staan en begon haar op te geilen. Ik likte haar klit en schaamlippen en stak m'n tong diep in haar kut. Ik proefde haar kutsappen en werd zelf ook weer geil. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en begon ook met m'n eigen kut te spelen. Jan die achter me stond sloeg m'n rokje omhoog zodat hij en ieder ander die achter me stond dat goed konden zien.

Ik likte Anneke of dat ik nooit anders gedaan had. Ik knabbelde aan haar klit en liet een vinger in haar kontje glijden. Ze schokte op en neer en trok m'n hoofd tegen haar kut. Ik stikte bijna maar ging door. Ik likte diep in haar kut en begon op haar klit te bijten steeds harder. Ze kwam gillend klaar en ik bleef op haar klit bijten.

Ze zakte achterover en liet me bijten. Toen ze bij gekomen was duwde ze m'n hoofd opzij en ik liet haar klit los. Toen we weer aan de bar zaten zei ze dat het lang geleden was dat ze zo lekker klaar gekomen was.

Anneke had haar slipje niet aangetrokken en stond gewoon in haar blote kont met ons verder te praten. Jan wreef af en toe over haar kale kutje en ze deed of dat de gewoonste zaak van de wereld was. Op het eind van de avond wisselde wij telefoonnummers uit en beloofde dat we zouden bellen als we weer hier heen wilde gaan.

We gingen naar de garderobe en vroegen onze jassen. De jongen in de garderobe vroeg of wij het naar ons zin hadden gehad en ik antwoordde dat we een heel geile avond hadden gehad en dat we zeker terug zouden komen.

Jan verdween met onze jassen over zijn arm naar buiten, nu moest ik hem wel volgen in deze doorzichtige kleding. Ik ging naar buiten en rilde er waaide een fris windje en ik voelde die over m'n hete kutje blazen. Op dit late uur waren er bijna geen mensen meer op straat. Ik liep naar de auto en voelde hoe de wind telkens m'n rokje omhoog blies.

Jan stond bij de auto en deed of hij de autosleutels niet kon vinden. Er kwamen twee jongens aan en Jan bleef net zo lang treuzelen tot ze bij ons waren.

Jan deed de auto open en ik stapte vlug in. Ik hoorde de een tegen de ander zeggen "zag je dat, die griet liep in haar blote kont en je kon dwars door dat rokje heen kijken ".

Ze bleven staan kijken. Jan stapte ook in en startte de auto. Ik wipte omhoog en trok m'n rokje tot m'n middel omhoog. De jongens bleven staan kijken. Nu spreidde ik m'n benen en beurde m'n billen zo hoog mogelijk omhoog. Omdat we onder een lantaarnpaal stonden hadden de jongens een goed zicht op m'n kale geringde kut.

Ik stak een vinger in m'n kale kutje en zwaaide naar ze. Jan reed weg en ik zag de jongens ons heel verbaast nastaren. Thuis gekomen moest ik van Jan weer zonder jas de straat over en ik was blij dat ik nergens licht zag branden. Want ik vond dat de buurt toch niet hoefden te weten hoe geil ik er nu bij liep. Binnen gekomen schonk Jan nog een borrel in en vroeg hoe ik het gevonden had. Ik antwoordde dat ik niet wist dat ik m,n eigen zo ongegeneerd geil kon gedragen en dat ik een hele leuke geile avond had gehad.

Ik vond wel dat hij dat van die piercings had kunnen overleggen en dat ik blij was dat het over was. Ik had wel wat rust verdiend vond ik. Jan lachte en zei" ik ben blij dat je het zogoed naar je zin gehad heb maar denk maar niet dat het nu voorbij is want je bent tot morgen 3 uur tot mijn beschikking en geen minuut eerder ben jij er af.

Ik begreep dat Jan nog het een en ander voor mij in petto had en zei dat ik mij helemaal naar zijn wensen zou zetten. Jan zei dat ik m'n eigen moest gaan wassen en naakt op bed moest gaan liggen. Toen ik klaar was kwam Jan naar boven.

Door mij te vingeren kwam ik weer op temperatuur en werd nat tussen m'n benen. Jan pakte de massage olie en begon m'n hele lichaam in te smeren. M'n borsten en billen en kale kutje wat extra aan dacht gevend smeerde hij zoveel olie op me dat ik wel een paling leek.

Hij liet z'n vingers in m'n kut en kont glijden en ik kreunde van genot. Nu ging hij op mij liggen en gebruikte zijn lichaam om de olie uit te smeren. Zijn pik gleed over m'n klit en ik schokte op en neer. Jan duwde z'n pik in m'n kut en begon me te neuken.

Ik gilde het uit "Neuk me geile bok neuk me kapot. Jan liet een hand onder m'n billen glijden en stak een vinger diep in m'n kont. Ik voelde z'n pik over z'n door de dunne wand gescheiden vinger glijden.

Hij zei tegen mij dat ik op m'n knieën moest gaan zitten. En begon me toen in m'n kontje te neuken. Ondertussen vingerde hij m'n kale kut en met zijn andere hand trok hij aan m'n tepels.

Jan smeerde zijn zaad uit over m'n kale kut en lag hijgend bij te komen. Toen hij terug kwam zag ik dat hij twee ijzeren stangen met op het einde leren boeien in zijn hand had. Ik begon te vermoeden dat ik niet zo'n gemakkelijke nacht zou hebben als ik wel zou willen en ja hoor Jan maakte de boeien vast aan m'n polsen en enkels. Zodat ik met wijd opengesperde benen en armen lag. Om m'n middel deed hij een riem waaraan de achter kant nog een dun riempje vast zat.

Op m'n buik zat een gesp aan de riem vast. Jan pakte nu de dikste buttplug van 6 cm dik en smeerde die in met glijmiddel. Gehinderd door de stangen deed ik dat en ik lag weer helemaal rond gebogen voor hem klaar. Jan smeerde m'n kontgaatje ook in en begon dat monster in m'n darmen te persen Heel langzaam gleed dat monster in m'n darmen, m'n kontgaatje tot het maximale oprekkend. Toen de buttplug naar Jan z'n zin zat pakte hij dat monster van een vibrator [ 7 cm dik en 28 cm lang ] en begon die ook in te smeren met glijmiddel.

Ik schokte omhoog en de vibrator gleed over m'n schaamlipjes. Glad van het glijmiddel en jan z'n sperma bood m'n geile kut niet veel weerstand. Ik zag dat deze zware jongen m'n schaamlipjes opzij drukte en langzaam naar binnen glijden.

Steeds dieper en dieper 5 nee 10 cm jan bleef drukken 15 cm en nog bleef Jan drukken 20 cm, m'n kutje verzwolg dat monster. Jan drukte door tot dat er nog maar 3 cm uit m'n kale kutje stak , dat betekend dat er 25 cm heftig trillende vibrator in m'n kale kutje stak.

Het leek wel een bijennest, zo prikten m'n totaal opgerekte schaamlippen en zo klonk m'n kut. Jan trok de riem over de vibrator en maakte hem vast aan de gesp op m'n buik en zei dat ik zo moest blijven liggen. Toen zette hij het raam op het inbrekershaakje open liet de gordijnen open en ging naar de logeerkamer. Welterusten riep hij nog en deed de deur dicht.

Daar lag ik dan armen en benen wijd gespreid en nog helemaal rond. Ik wilde m'n benen omlaag doen maar daardoor spande de riem zich en de vibrator verdween nu helemaal in m'n kut.

De vibrator zat nu tot aan m'n baarmoeder en ik voelde m'n hele onderlichaam vibreren. Weer werd ik geil en weer kwam ik klaar. Ik probeerde een zo gemakkelijk mogelijke houding te vinden om te slapen. De gemakkelijkste houding was nog op m'n zij liggend met m'n benen zo hoog mogelijk opgetrokken en met aan de staven vastgebonden arm en been hoog boven het bed.

Toen ik voor de zoveelste keer wegzakte hoorde ik wat op het balkon en ik gluurde door m'n wimpers. Ben stond op het balkon naar mij te kijken. Hij had een pyjama aan. Ben vond het waarschijnlijk wel een geil gezicht om mij zo te zien liggen want hij stak z'n hand in z'n broek en begon met z'n pik te spelen.

Na een tijdje trok hij zijn pyjama broek uit en stond ongeremd met z'n pik te spelen. Nu zag ik zijn mooie jongens pik. Nou ja jongenspik, eigenlijk kon je hem best tot de volwassenen rekenen want hij had een mooie grote pik met een zware zak hangen. Ik deed m'n ogen open en hij schrok toen hij dat zag. Maar omdat ik niet begon te schreeuwen vond hij zijn moed weer terug en vroeg door het openstaande raam of hij wat voor me moest doen.

Hij wilde de politie wel waarschuwen of zo. Ik moest er niet aan denken en toen ik uit allemacht hem verzekerde dat het niet nodig was en dat ik dit uit vrije wil deed glimlachte hij begrijpend en begon zich opgeilend aan mijn naakte lichaam weer af te trekken. Zijn hoofd werd langzaam rood en met een diepe zucht spoot hij zijn sperma door het op een kier staande raam over m'n lichaam heen. Ben trok z'n pyjama broek weer aan en zei " tot de volgende keer buurvrouw" en verdween weer.

De batterijen in de vibrator waren bijna op want hij trilde nog maar amper. Uiteindelijk viel ik in slaap. Jan was binnen gekomen en had mij een venijnige klap op m'n bil gegeven "wakker worden het is half acht " riep jan en "PETS " weer een klap op m'n bil. Nu er zijn leukere manieren om wakker te worden maar weinig effectievere.

Ik draaide mij op m'n rug en strekte m'n benen. De riem tussen mijn benen spande zich weer en duwde de vibrator weer in m'n kale kut. Ik voelde de riem over m'n clitoris schuiven en trok mijn benen gauw weer omhoog zo brandde m'n klitje. Ik keek naar m'n kale kutje waar nog steeds de vibrator in stak en zag dat m'n klit en m'n schaamlippen op de plaats van de piercings rood en opgezet waren.

Jan maakte mij liefdevol los en zei tegen mij dat ik de vibrator en de buttplug er zelf in de badkamer uit moest halen. In de badkamer trok ik eindelijk de dingen uit m'n kont en kut, ze bleven wijd open staan. Van die dingen verlost moest ik gelijk op het toilet gaan zitten en ik stroomde leeg.

Vermoeid nam ik een douche en waste mij. Ik kon geen water op m'n kale kutje verdragen zo brandde de piercings. Toen ik terug kwam in de slaapkamer vertelde ik dat tegen Jan en hij zei dat hij dat wel op kon lossen. Ik moest op bed gaan liggen en op m'n tanden bijten omdat dit pijnlijk maar wel noodzakelijk was.

Na vijf minuten ebde de pijn weg en hield ik een zacht tintelend gevoel over. Jan masseerde m'n pijnlijke lichaam en na een half uur voelde ik mij weer een stuk beter en trok een ochtendjas aan om te ontbijten.

Jan gaf mij aan de ontbijttafel een envelop en zei die pas te openen als hij weg was want hij ging naar kantoor. Toen Jan de deur uit was opende ik de envelop en las het briefje waarop stond. Vanochtend mag je doen wat je wilt. Scheer alleen je kutje weer spiegelglad Om 1 uur precies verwacht ik je bij mij op kantoor.

In de logeerkamer liggen de kleren die je aan mag trekken al klaar. Voor dat je naar mij komt breng je nog de fotorolletjes weg naar de 1 uur service om de hoek bij de zaak. Ik keek op de klok en zag dat het negen uur was en besloot om nog naar bed te gaan. Het was twintig minuten rijden met m'n auto naar de zaak dus als ik de wekker op half twaalf zette had ik genoeg tijd. Ik ging naar bed en sliep gelijk in. Ik waste m'n eigen en schoor m'n kutje weer spiegelglad. Vlug at ik een boterham en ging kijken wat voor kleren voor me klaar hingen.

In de logeerkamer hing een bontjasje voor mij klaar. Ik had daar al zo vaak om gevraagd maar nu had Jan hem als beloning hem voor mij gekocht. Ik trok hem aan en bewonderde mij in de spiegel. De bontjas reikte net over mijn billen en stond mij heel erg goed. Ik was heel erg in m'n sas en besloot om het Jan verders zo goed mogelijk naar zijn zin te maken. Tenslotte bleef ik zelf ook niet koud onder zijn geile opdrachten. Op het bed lagen nog een halve rode beha, enkele rode zelf panty’s en drie bellen.

De beha duwde mijn borsten omhoog en lieten de tepels vrij. Toen ik de panty’s aan trok zag ik dat er geen kruis in zat en m'n kale kutje stak mooi af tegen de rode panty’s. Tenslotte hing ik de bellen aan mijn clitoris en kutringen en ik was klaar om te gaan. Ik liep naar beneden om m'n autosleutels te pakken. De bellen sloegen bij elke stap tegen elkaar en rinkelde vrolijk. Ik wilde m'n sleutels van het kastje pakken waar ik ze altijd neer leg maar tot mijn schrik zag ik ze niet.

Ik rende het huis door en zocht overal maar kon ze nergens vinden. Ik begreep dat Jan ze meegenomen had en dat hij wilde dat ik zo met de bus meeging.

Ik keek op de klok en zag dat het al kwart over twaalf was. Ik rende naar buiten en zag de bus net om de hoek van de straat verdwijnen. Goede raad was duur wat nu gedaan.

Ik kon dat nooit meer op tijd halen want de volgende bus vertrok pas over een uur. Ik keek om en zag Ben naast zijn brommer staan lachen. Dat was mijn kans en ik zei dat ik dat heel erg zou waarderen. Ben keek heel erg verbaast want hij wist dat ik een auto had. Hij wist niet hoe gauw hij zijn brommer op de standaard moest zetten en zei tegen mij dat ik maar even mee moest lopen naar de schuur omdat hij daar nog wel een helm had. Ik liep achter hem aan waarbij bij elke stap de belletjes zacht rinkelde.

Ik antwoordde dat ik zijn benzine wel zou betalen maar hij zei brutaal dat hij betaling in nature wilde. Doe je jas maar open zei Ben en ik opende mijn jas. Hij wreef over mijn tepels en zakte door zijn knieën. Ben sloeg zachtjes tegen m'n bellen, die heftig rinkelde. Z'n vinger gleed soepel naar binnen en hij stak er nog twee bij. Ik vroeg of hij me niet vlug naar de stad kon brengen omdat ik erg veel haast had. Verbaast keek hij mij aan en dacht even na. Ik antwoordde dat ik dat toch wel te ver vond gaan.

Maar hij lachte brutaal en zei dat als ik niet deed wat hij wilde hij in de hele straat zou vertellen hoe geil gekleed ik over straat liep en hoe ik sliep. Ik schrok en begreep gelijk dat ik volkomen in zijn macht was. Dat ene sigaretje zou me heel duur komen te staan. Ben trok z'n vingers uit m'n kut trok hard aan de bellen aan m'n kutlippen zodat m'n kut wijd open stond.

Hij stak z'n tong diep in m'n kale kutje en haalde hem langzaam omhoog naar m'n klit. Ik maakte vlug m'n jas dicht en liep achter hem aan. Toen ik schrijlings bij hem achter op wilde gaan zitten zei hij dat hij zo niet kon rijden en dat ik gewoon met aan iedere kant een been op het stepje moest gaan zitten. Toen ik dat deed zat ik echt met m'n kale geringde kut voor iedereen te koop en ik probeerde zo goed en zo kwaad als mogelijk m'n handen voor m'n kutje te houden.

Ben scheurde de stad in en bij elke bocht moest ik hem vast grijpen om te voorkomen dat ik er af viel. Als ik dat deed speelde de wind met m'n jas en zat ik in m'n blote kont voor iedereen te kijk en voelde ik de wind langs m'n kale kut strijken. Bij elke hobbel klingelde de bellen en Ik was blij toen we er waren.

Maar het was al tien voor een zodat ik vlug de fotowinkel in liep en hoopte dat ik nog op tijd kon zijn. De winkelier keek mij na en vroeg zich waarschijnlijk af waar dat zachte gerinkel vandaan kwam. Ik liep naar de zaak en klokslag een uur klopte ik op de deur van mijn man. Hij opende de deur en zei dat ik maar even moest wachten omdat hij nog in gesprek was. Na drie kwartier kwam Jan weer naar buiten en zei dat als ik toch zat te wachten ik net zo goed de foto's even op kon halen en gaf mij geld.

Ik ging terug naar de fotowinkel en wachtte tot dat er niemand meer binnen was. Ik stapte naar binnen en gaf de winkelier mijn bonnetje. Er kwamen nog meer mensen binnen en de winkelier riep van achteruit de zaak dat hij er zo aankwam. Weer rinkelde de bel en er stapte vijf jongens binnen die naar de fototoestellen gingen kijken. Hij zei" kijk de foto's zelf maar even na of ze duidelijk zijn, daar heb ik nog geen tijd voor gehad".

Hij wende zich naar het koppel dat bij de balie stond te wachten en vroeg of hij hun van dienst kon zijn. Ondertussen haalde hij mijn foto's uit de zakjes en spreidde ze voor mij uit.

Ik schrok want daar zag ik mijn geile foto's op de balie liggen. Daar lag ik met een dikke komkommer in mijn kale kut en daar met een brandende kaars in mijn kale kut en geile kont en daar lag ik met een kale geringde kut waaruit nog net een grote vibrator stak en in mijn kont zat die 6 cm dikke buttplug. Ik greep vlug de foto's en probeerde ze in de zakjes te doen.

Door mijn gehannes trok ik de aandacht van de winkelier en klanten die nu ook die geile foto's op de balie zagen liggen. Het werd heel stil en ik hoorde ze denken. Door mijn gestuntel om ze zo vlug mogelijk op te bergen liet ik een zakje op de grond vallen en alle foto's dwarrelde over de grond. Verschrikt raapte ik ze op niet beseffend dat de vijf jongens nu onder m'n bontjasje keken en tegen mijn kale versierde kut.

Twee jongens hielpen mij de foto's op te rapen maar bekeken ze erg goed voor ze die mij overhandigden. Ik schaamde mij eigen diep en toen ik de foto's had rekende ik gauw af en haastte ik mij de winkel uit ondertussen rinkelde de bellen luid door mijn gehaast. Buiten de winkel zuchtte ik diep en keek door het raam de winkel in. Iedereen stond mij na te staren maar wat ik ook zag was dat ik in mijn haast niet alle foto's had opgeraapt ik zag er nog een liggen.

Je zag gewoon dat allebei mijn gaatjes tot het maximale opgevuld waren. Gelukkig had ik dat masker op zodat ik niet herkenbaar was. Ik durfde niet meer naar binnen maar een van die jongens zag de foto ook en stak hem gehaast in zijn zak.

Ik liep vlug terug naar de zaak. Ik werd wel weer geil als ik er aan dacht dat die jongen mijn foto had. Wie weet aan wie hij hem allemaal liet zien en wie zich allemaal aftrok bij het zien van zo'n geile foto. Misschien stuurde hij hem wel naar een of ander seksblad zodat heel Nederland naar mijn geile kale en totaal opgevulde kut kon kijken.

Zo fantaserend liep ik terug en ik voel mijn geile sappen langs mijn benen lopen. Half drie liep ik bij mijn man naar binnen en ik zag dat zijn bezoek er nog was. Aarzelend gaf ik toestemming want tenslotte hadden al verschillende mensen in de winkel mijn geile foto's gezien. Henk bekeek de foto's aandachtig en zei " dat zijn geile foto's van jou , kijk hier eens met die vibrator en deze met die kaarsen en hier word je toch helemaal geil van die piercings , vooral deze met dat belletje aan die clitoris , ik krijg een stijve van die geile foto's.

Ik keek naar zijn broek en zag dat er een aardige tent was ontstaan. Jan antwoordde dat hij dat maar aan mij moest vragen en Henk keek mij vragend aan. Ik keek op de klok en zag dat het precies drie uur was. Jan had dit waarschijnlijk precies zo geregeld met Henk en wilde mij zo op de proef stellen. Ik dacht na wat ik wilde en of ik de afgelopen dag wel zo prettig had gevonden. En kwam tot de conclusie dat ik nooit meer in de sleur van voor de weddenschap wilde vervallen.

Ik antwoordde Henk dat hij alle foto's kon kopen voor vijf gulden. Henk stopte de foto's gelijk in z'n tas en gaf mij vijf gulden.

Ik trok mijn jas uit en schudde met m'n billen zodat de bellen rinkelden. Jullie mogen alles met mij doen wat jullie willen omdat ik dat zelf ook wil. Jan knikte geil naar mij en kwam achter zijn bureau vandaan.

Ik bukte en begon zijn broek los te knopen ondertussen met m'n benen wijd gespreid in de richting van Henk uitnodigend met mijn billen zwaaiend. Ik rilde van geiligheid en nam Jan z'n stamper diep in m'n mond. Ik zoog hard aan z'n lul en ik voelde hem opzwellen. Ik likte aan het toompje en beet zacht in z'n eikel. Jan kreunde, greep naar m'n borsten en begon aan m'n tepels te trekken en te draaien.

Henk was een kampioen beffer hij likte m'n kale kut diep uit en dan weer zoog hij aan m'n lipjes of klit. Geile scheuten joegen door mijn lijf en gillend kwam ik klaar. Naar adem happend liet ik Jan z'n lul uit m'n mond glijden en ik greep hem opnieuw want ik wilde meer. En weer stak ik die dikke lul in m'n mond en speelde met z'n ballen.

Ik maakte m'n vinger nat en liet die tussen Jan z'n billen glijden. Voorzichtig perste ik m'n vinger in z'n kontgaatje en Jan kreunde geil. Nu voelde ik een dikke eikel over m'n kale kutje glijden en keek achterom.

Henk had zich spiernaakt uitgekleed en wat hij daar tussen z'n benen had hangen was niet mis. Dat was een flinke leuter met een zacht rode kop. Die wilde ik in m'n mond hebben en ik draaide m'n eigen om. Jan kreunde teleurgesteld maar kreeg wel m'n mooie kutje voor zijn pik en nam gelijk z'n kans waar. Z'n pik gleed door m'n schaamlipjes en vond m'n gaatje waar hij onmiddellijk in verdween.

Ik probeerde Henk z'n leuter in m'n mond te nemen maar daar was hij te dik voor. Ik spreidde m'n lippen tot ik kramp in m'n kaken kreeg maar hij was echt te dik. Henk trok mij rechtop waardoor Jan z'n pik uit m'n kut slipte en begon z'n dikke leuter voorzichtig in m'n kale kutje te duwen. Ik was eigenlijk iets te klein en hij pakte mij bij m'n billen en beurde mij iets op waardoor hij mijn billen uit elkaar trok en Jan die achter me stond m'n geil open getrokken kontje aanbood.

Jan riep " wacht even " en richtte z'n pik op m'n kontgaatje. Henk liet mij zakken en tegelijkertijd drongen twee pikken in m'n onderlichaam. Dat was lekker zeg zo'n pik in je kale kut en tegelijkertijd in je kont. Henk beurde mij telkens een stuk op zodat ik over die twee heerlijke palen gleed.

Ik kneep met m'n kut en kont zodat ik de jongens tegelijk uitmelkte. Ze kreunde als ik weer over die pikken omlaag gleed als ik weer werd opgetild kneep ik en ik voelde de pikken met tegenzin uit m'n openingen glijden zodra Henk mij weer liet zakken ontspande ik en gleden de pikken weer mijn warme openingen in. De bellen rinkelde bij iedere beweging. Nog was ik niet tevreden en ik keek in het rond. Op tafel zag ik een fles staan en ik kreeg een geil idee. Jongens even stoppen en jullie pikken wassen.

Met een zachte "plop " trokken de jongens hun pikken terug en keken mij verbaast aan.slavin aangeboden harde tepels likken

..
Sexdate nijmegen behaarde kut films

  • Erotische massage vianen sperma in je anus
  • Oma ontvangt prive klussen voor sex
  • Langzaam m'n poesje tot het maximale oprekkend duwde hij.
  • Ze had haar man weer eens flink uitgedaagd. Het bezoek zou uiteraard blijven slapen. Jan was binnen gekomen en had mij een venijnige klap op m'n bil gegeven "wakker worden het is half acht " riep jan en "PETS " weer een klap op m'n bil.
  • 331

Vingeren in de douche oudewijven